Jarppaboi

3 reviews

Badges

Blog link

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Useitakin kertoja tullut vuoden sisään käytyä ja olen ollut tyytyväinen 10€ lounaaseen , johon on sisältynyt alkukeitto ja vaihtoehto kahdesta lämpimästä annoksesta. Nyt työkaverin mukaan alkukeitto on lounaasta poistettu ja lounaslistaa tutkaillessani myös "parempi" annosvaihtoehto on kokenut 2,5€:n hinnankorotuksen. En tiedä haluaako ravintola vähentää tietoisesti asiakasmäärää, mutta tuskin ruuan taso 2,5€:lla on noussut toisessa lounasvaihtoehdossa. Kun muutaman korttelin sisään löytyy myös vaihtoehtoja joissa edelleen usea itsetehty maukas vaihtoehto edullisemmin niin taitaa jäädä lounasreissut jatkossa väliin. Harmin paikka.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 10.08.2015
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Silta Nepaliin nepalese, indian

Ystävällinen palvelu kansainvälisellä kotimaisella. Palvelualttius kohdillaan. Ruuassa maut tulivat hyvin esille ja kahden annosvaihtoehdon kombo Silta oli juuri sopivan kokoinen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 17.07.2015
Rating: 0

Restaurant: Maneerat

Miellyttävä palvelu ja todella iso annos. Paistetut nuudelit härällä nimittäin. Pitää käydä testaamassa toki muitakin annoksia, mutta ainakin tässä oli maut kohdillaan. Hieman vaikea erottaa ravintolaa vaikka ohi kävelisi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 28.06.2012
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites