Avautuu 14:00

Wanhan Paronin Kellari

klassinen ruokaravintola
Arvosana 3.4 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (28)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Uuden listan elokuu 2016 laatu loistava, pippuripihvi turussa parhaimpia - pippurireunus reilulla kädellä pyöritelty. Pihvien koko 180 gr on kaupungin suurimpia - hinta silti pienempiä. Ainut sääli on että ravintoal on hieman syrjässä , vain muutama kortteli keskustasta. Ehdoton helmi - moitetta ei löydy myöskään henkilökunnasta tuolla käyntikerralla. testataan listaa vielä toisenkin kerran.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 18.08.2016
Arvosana: 0

Tässä paikassa on viime aikoina tehty monia ruokalistan ja keittiön vaihdoksia, kokemukseni paikan ruuasta vuosi sitten oli eri kuin mitä puoli vuotta sitten joka taasen oli erilainen kuin minkälainen paikka oli viikko sitten. Yleinen suuntaus on ollut parempaan päin.

Annokset ovat muutteet laadukkaammiksi ja pikkuisen kalliimmiksi, ruokaa myös ollut enemmän, viinit kohtuu hintaisia.

Palvelussa ei ole moitittava, ja ruoka on aina ollut hyvää. Pihvi oli juuri täydellisen puoliraaka, todella harvinaista suomessa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 11.09.2015
Arvosana: 0

Useitakin kertoja tullut vuoden sisään käytyä ja olen ollut tyytyväinen 10€ lounaaseen , johon on sisältynyt alkukeitto ja vaihtoehto kahdesta lämpimästä annoksesta. Nyt työkaverin mukaan alkukeitto on lounaasta poistettu ja lounaslistaa tutkaillessani myös "parempi" annosvaihtoehto on kokenut 2,5€:n hinnankorotuksen. En tiedä haluaako ravintola vähentää tietoisesti asiakasmäärää, mutta tuskin ruuan taso 2,5€:lla on noussut toisessa lounasvaihtoehdossa. Kun muutaman korttelin sisään löytyy myös vaihtoehtoja joissa edelleen usea itsetehty maukas vaihtoehto edullisemmin niin taitaa jäädä lounasreissut jatkossa väliin. Harmin paikka.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 10.08.2015
Arvosana: 0

Great steaks, interesting Finnish beers. Four of us, we ordered different dishes, and all were excellent. Desserts were good too.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 15.06.2015
Arvosana: 1

3 kertaa lounaassa. 1. kerta heikko, 2. kerta heikko, 3. kerta ala-arvoinen. Jotakin katkarapujuttua, josta löytyi peräti 3 katkarapua. Ketsuppia löydän kotoakin, sitä kyllä riitti. En mene enää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 10.03.2015
Arvosana: 0

Olen käynyt täällä muutaman kerran ja jokainen kokemus ollut kokonaisuudessaan hyvä. Hyviä viinejä ja hyvään hintaan! Joskin ruoat ovat hitusen ylihinnoiteltuja. Tarjoilijoilta toivoisin hieman lisää ammattitaitoa, vesi ja viinit olisi hyvä kaataa laseihin eikä vain tuoda pöytään. Ja jos pöytä on katettu valmiiksi neljälle mutta syöjiä on vain kaksi, niin kaksi ylimääräistä katetta voisi korjata pois. Ruoka on maukasta mutta turhat lisät koristeena, esim. yrttiöljy, voi jättää pois. Takaosan loossit ovat mukavan rauhallisia mutta valoa on liikaa, sitä vähentämällä tulee huomattavasti tunnelmallisempaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.02.2015
Arvosana: 0

14 hengen porukassa kaikilla mainiot pääruoat, mahut ja ulkonäkpö kohdallaan. Jälkkäreissä oli suurin osa herkullista muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Miljöö kiva ja kellarimainen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 08.12.2014
Arvosana: 2

Paikka, sen sisustuksen ja sijainnin (kellari) perusteella vaikuttaa keskieurooppalaistyyliseltä krouvilta. Ruokalista sen sijaan viittaa pikemminkin finediningiin. Ruoat olivat kalliinpuoleiset ja annokset mitättömät. Tilaamissamme annoksissa pyrettä oli ruokalusikallinen ja vihanneksia kuusi kappaletta eli niin vähän, että ne pystyi helposti laskemaan. Maku oli onneksi ihan ok. En ikinä suosittele, enkä toista kertaa mene ko. ravintolaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 06.11.2014
Arvosana: -1

Erinomainen lounas 10e hintaan: salaattipöytä, sienikeitto pöytiintarjoiltuna ja paahdettua lohta sekä kahvi. Keitto ja lohi oikein hyvin valmistettuina ja herkullisia. Tarjoilijoiden ammattitaito ja palveluhalukkuus hieman hakusessa mutta hyvä ruoka ja rauhallinen mielenkiintoinen miljöö loivat todella mukavan lounashetken!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 18.10.2014
Arvosana: 1

Tarjoilijan ammattitaito eli kuullun ymmärtäminen. Useaan kertaan ennen alkuruoan ja pääruoan tilaamista kerroimme tarjoilijalle,että yhdellä ruokailijalle on maitoallergia - siis hänelle ei mitään maitotuotteita. Minulle itselleni kaikki laktoosittomina. vielä erikoisesti pyysimme mainitsemaan kokille ettei saa paistaa voissa. Odotellessamme ruokia toi tarjoilija meille keittiön tervehdyksen pienen keiton . Huomasin viimehetkellä kysyä ettei vain sisältänyt maitoa - ei sanoi tarjoilija siinä on kermaa.. Ammattitaidoton tarjoilija - ... Vaarallista leikkiä . Ei pienintäkään anteeksipyyntöä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 12.10.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Yliopistonkatu 37, 20100 Turku - Reitti
0440225442
http://www.wanhanparoninkellari.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita