Closed now

Ravintola Cactus

Rating 3.1 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (30)

Lauantaina 17. 11.2018 meillä oli juhlat 120 hengelle. Buffet-illallinen. Palvelu pelasi huomaamattoman loistavasti, tarjottava ei missään vaiheessa päässyt loppumaan. Vaihtoehtoja oli enemmän kuin pystyi laskemaan. Maut olivat aivan uskomattoman herkullisia; näki, että keittiö oli pannut parastaan ja kaikki oli sydämellä tehty. Kun kahvipöytään päästiin, kolme täytekakkua olivat sekä ulkonäöltään että maultaan "WOW!" -tasoa.
Kun loppuillasta kiertelin pöydästä toiseen ja kyselin, mitä mieltä ruoasta, kehuille ei tullut loppua, poikkeuksetta.

Että kerran näinkin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.11.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Äitienpäivänä päätimme suunnata tähän Käpylässä sijaitsevaan ravintolaan, joka oli saanut kohtuullisen hyviä arvosanoja. Ravintola oli ajankohdan vuoksi hyvin suosittu, mutta ei kuitenkaan aivan täynnä. Tilauksemme otettiin vastaan tunnin päästä ravintolaan saapumisestamme ja juomat saimme noin varttitunnin päästä tästä. Maultaan perustason alkuruoissa vierähtikin jo yli puoli tuntia juomien tuomisesta.

Pääruokaamme saimme noin kahden ja puolen tunnin kuluttua tilauksestamme, ja maullisesti annokset olivat suuria pettymyksiä. Kuivat, mauttomat kanapalat sekä kivikovat porsaanlihat eivät vakuuttaneet seuruettamme (Grill Mix) ja pakasteranskalaisten makuiset ranskanperunat eivät myöskään herättäneet suurta intohimoa. Kanaburrito ja Cactus Burger olivat myös hyvin kuivia ja pahanmakuisia. Tarjoilulautaset olivat myös erittäin likaisia (sormenjälkiä ja ruoantähteitä, joihin tarjoilija ei kiinnittänyt edes huomiota). Osa annoksista oli myös kerennyt jäähtyä pitkän odotusajan takia.

Ravintolan tarjoilijat olivat hitaita ja hyvin asiakaspalvelutaidottomia henkilöitä, jotka lähinnä vaikuttivat seilaavan pitkin käytäviä päämäärättömänä.

Ravintolan hinnat ok, saimme hieman alennusta pitkän odotusajan ja huonon laadun takia. Tätä ravintolaa ei valitettavasti nykymuodossaan voi suositella kenellekään.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.05.2017
Rating: 0
Restaurant's response

Hei, kiitos palautteestasi. Äitienpäivänä oli tosiaan ollut kiireistä, pahoittelemme kovasti. Ottaisitko yhteyttä info(at)cactus.fi, niin voisimme keskustella asiasta vielä. Yt, Merve Mia / Cactus

Vuoden lopussa kävimme kaveriporukan kanssa aterioimassa. Ajankohta huomioiden oli varsin ymmärrettävää, että paikka oli kuin nuijalla lyöty. Joiduimmekin odottamaan hyvän tovin pöydässämme ennen kuin tarjoilija muisti meitä läsnäolollaan.

Asiakkaan kannalta olisi sangen toivottavaa, että henkilökunta olisi edes etäisesti kiinnostunut tämän tyytyväisyydestä yms. Nyt saamamme vaikutelma oli täysin päinvastainen. Esimerkiksi juomia saimme tilauksemme jälkeen odottaa liki 30 min, saaden aluksi naapuripöydän tilaamat juomat.

Itse ruoka oli omaan makuuni ihan siedettävää. Alkupalaksi nauttimani lohi-cheviche vaikutti tosin hieman " uinahtaneelta" ts. en täysin vakuuttunut annoksen tuoreudesta ja laadusta.

Pääruuaksi valitsemani Häränkyljys oli puolestaan parempi yritys ; olkoonkin niin, ettei tätäkään annosta kovinkaan mielellään kaverilleen suosittelisi / sen vuoksi ravintolaan uudestaan palaisi.

Palvelunlaatu ei valitettavasti illan aikana parantunut. Pyydettyämme laskut kullekin seurueemme jäsenelle erikseen tarjoilija vaikutti kovin stressaantuneelta ja ilmaisikin toiveensa siitä, että olisi kaikille helpompaa, jos ottaisimme yhteisen laskun ( ?? !! ) hämmentävää.

Huomioimme lisäksi, että kovin sotkuiselta paikka vaikutti. Tarjoilijoiden työajasta leijonanosa vaikutti keskittyvän pöytien siivoamiseen yms. Ajankohdalla tosin lienee tähän melko suuri merkitys.

Kaiken kaikkiaan ; hieman ylihintainen paikka yhdistettynä kehnoon palveluun sekä varsin keskinkertaiseen ruokaan. Ei tule mieleen yhtään loogista syytä palata takaisin. Pettymys ainakin minulle, sillä olin kuullut ravintolasta hyviäin arvioita ystäviltäni.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 02.01.2017
Rating: 0
Restaurant's response

Hei Jago! Kiitos palautteestasi. Olemme pahoillamme, että teille jäi käynnistä huono fiilis. Meillä oli loppuvuodesta tilapäinen henkilöstöpula, minkä vuoksi palvelussa oli varmaankin toivomisen varaa. Otathan yhteyttä info@cactus.fi, niin selvitetään asia vielä tarkemmin. Yt, Merve Mia/Cactus

Aivan mahtava ruoka. Nachos Luchador alkuun ja Grill mix pääruoaksi. Ei tuon parempaa ja aidomman makuista saa mistään muualta. Todella nopea ja ystävällinen palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 01.01.2017
Rating: -3
Restaurant's response

Hei, kiitos palautteestasi. Tervetuloa uudelleen! Yt, Merve Mia/Cactus

Lounaspaikkana ihan hyvä. Isot annokset ja yleensä ihan maukkaitakin. Mukavasti vaihtoehtoja lounaalla. Paikka joskus hieman sotkuinen (vanhoja ruuan jämiä lattialla ja noutopöydän ympärillä). Pöytänumeroista huolimatta annoksien perille löytämisessä aina jotain ongelmia.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 30.12.2016
Rating: -1
Restaurant's response

Hei, kiitos palautteestasi. Kehitämme toimintatapojamme jatkuvasti ja toivomme, että tulette vielä uudelleenkin lounaalle. Yt, Merve Mia/Cactus

Saimme istua pöydässä puoli tuntia, eikä tarjoilija tuonut ruokalistoja, ennen kuin vasta sitten, kun pyysimme. Saimme myös itse kutsua tarjoilijan, kun halusimme tilata. Juomat tuotiin yhtä aikaa ruokien kanssa. Olisi ollut kiva juoda jo ennen kuin aloitimme ruokien syömisen. Tässä meksikolaisessa ravintolassa ei muuten ole tarjolla margaritoja, eikä heillä edes ole juomalistaa. Osa seurueemme ruuista oli haaleita. Söimme, ja odotimme pöydässä tunnin, eikä kukaan tarjoilija käynyt sinä aikana pöydässämme esim. täyttämässä vesikannua, hakemassa tyhjiä lautasia pois jne. Seurasimme tarjoilijoiden toimintaa, ja heillä näytti olevan kiireempi siivota jo lähteneiden asiakkaiden pöytiä, kuin palvella vielä paikalla olevia asiakkaita. Kävimme lopulta pyytämässä laskun kassalta, ja kesti 40 min. ennen kuin tarjoilija toi meille laskut, tämäkin sen jälkeen, kun olimme pyytäneet vielä kerran uudelleen. Lisäksi tarjoilija vielä kehtasi valittaa meille asiakkaille, kuinka vaikea laskujen tekeminen on heidän kassakoneellaan! Todella uuvuttava ravintolakokemus!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 21.12.2016
Rating: 1
Restaurant's response

Hei, kiitos palautteestasi. Ikävää, että näin on päässyt käymään. Ottaisitko yhteyttä info@cactus.fi, niin selvitetään tämä asia tarkemmin. Yt, Merve Mia/Cactus

Maittava uutuus Albondigas ja jälkiruokana pannacotta. Hiiligrillatut lihapullat maistuivat (talon oma salsa aika tulista, mutta hyvää). Pannacotta täydensi aterian...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 05.11.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Laadukas ja monipuolinen lounas sopuhintaan!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.10.2016
Rating: 0

Positiivinen yllätys Käpylässä!
Reilun kokoiset annokset ja hintalaatusuhde kohdallaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.06.2016
Rating: 0

Melko meksikolainen meno.

Kaksi tuntia ennen virallista sulkemisaikaa tarjoila ilmoittaa paikan olevan menossa kiinni juuri nyt. Ravintolan omilta sivuilta ei löydy moista mainintaa, ei Eat.fi:stä, poikkeuksellinen sulkemisaika on siis vain keksitty päivän mittaan.

Vaikea tutustua uuteen ravintolaan tällä tavoin. Ehkä kokeilen joskus uudestaan, vaan erityinen kiire ei ole. Ja toki soitan ennalta, jotta ei tarvitse tehdä turhaa matkaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.02.2016
Rating: 0

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (3)


Location

Mäkelänkatu 91, 00610 Helsinki - Route
0400 272 444
http://www.cactus.fi/

Options