Unknown

Ikaalisten Kylpylä

Rating 1 / 5

Reviews (2)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Henkilökunta kusetti pahasti seuruettamme houkutellessaan buffettiin syömään. Viikonlopun herkkupöytä piti olla "todella herkullinen ja monipuolinen". Salaattipöytä kehnonlainen (tosin ilman sitä olisi jäänyt vielä suurempi nälkä). Pääruoan osalta taas kaikki oli ala-arvoista. Rimpsuluut ja paisti olivat mauttomia kuminpaloja, jotka lilluivat vastenmielisessä tummassa, kiiltävässä teollisuuskastikkeessa. Lohessa ei löytynyt pienintäkään makuvivahdetta ja se oli niin kuivaa ja tikkumaista että lohen "tikkuja" (eivät olleet ruotoja) sai kaivaa hampaiden välistä. Valkosipuliperunat kuului samaan kategoriaan muun ruoan kanssa.

Eräs seurueemme jäsenistä tarjosi ruoat, joten yritin urhoollisesti saada kaiken ottamani alas, ja olla valittamatta. Huomasin jo pöydässä muilla olevan samanlaisia vaikeuksia nielemisessä (jälkeenpäin olettamukseni osui oikeaan). Luojan kiitos jälkiruoaksi oli sentään jäätelöä, joka nyt aina menee alas.

Ruoasta jäi niin oksettava ja vastenmielinen olo, että eräs joukostamme totesi heti ruokailun jälkeen: "nyt pitää saada vahva snapsi, ja lähti kiireellä hakemaan niitä seurueellemme. Se tuli todella tarpeen.

Onnekseni aiemmin kuulemani kommentit ruoan tasosta olivat sen verran mielessä, että otin kaikkea todella vähän. Lomarinteen asuntoon päästyämme ei ole ruisleipä omatekoisella keitetyllä suolalihalla maistunut vielä koskaan niin hyvälle. Kuulopuheitten takia en ole aiemmin syönyt täällä vaikka useita vuosia olen kylpylässä vieraillut...ja nythän se tuli todistettua. En taatusti koskaan enää syö siellä vaikka itse presidentti tarjoaisi. Miettikäähän nyt ihan vakavissaan keittiöhenkilökunnan ammattitaitoa, tai ammattitaidon puutetta tässä tapauksessa.

Ps. Nyt kun lasten "herkkupöydän" ryppyiset nakit olivat kuulemma parasta antia pääruoasta niin laittakaa edes niitä "herkkupöytään" (ei aikuisten tarvitsisi salaa napata niitä ohikävellessään). Muuten...kyllä nykyajan lapset syövät muutakin kuin nakkeja porkkanaraasteella :(

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 20.10.2015
Rating: 0

Ruuan laatua parannettava. Buffalinjaston katkarapujen hygieeninen säilytys kyseenalaista. Lasten buffasta otetut ranskalaiset läpeensä rasvasia, lötköperunoita, kanankoivet lilluneet kastikkeessaan varmaankin hyvin pitkään, lihan laatu ei myöskään ollut kehuttavaa. Kuivia, kumisia kalanpaloja. Ja kasvislasagne ei ollut nähnytkään kasviksia. Valkosipuliperunat mitättömiä, eivät maistuneet juuri miltään, kuivia. Salaattivalikoima oli hyvä, mutta suurinosa salaateista nuupahtaneita. Ei punaisen lihan syöjille hyvin vähän valikoimaa. Ainoita plussia oli uunilohi ja jälkiruoka kääretorttu.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 05.08.2013
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Kylpylä, 39500 Ikaalinen - Route