Ei tietoa

Piccolo Pizza

pizzaa
Arvosana 2.6 / 5

Arvostelut (16)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Water cost . 40 euro , 7 euro chicken french fry was under quantity and small cup of Pepsi was 2,20. Far more better restaurant on second floor no no for second visit :(

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 12.08.2015
Arvosana: 0

Päivän tarjous 2 pizza palaa 3. 90, sai heti ja oli hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.02.2015
Arvosana: 0

Tilasin "kokonaisen" kinkku-ananas pizzan lounasaikaan. Olin yksin ravintolasta, ja tarjoilija läiskäisi lautaselle 6 kpl syömäkelvottomia, lämpölampun alla monta tuntia maanneita pizzapaloja.

Söin kaksi palaa, jotka olivat maultaan välttäviä, mutta kuitenkin juusto oli pehmeää, joten arvelin niiden olevan ihan ok. Kolmannen ja loppujen palojen kohdalla juusto oli jo kovettunut ja paloista huomasi, että ne on seisonut paikallaan pitkään. Vein pizzapalat takaisin tiskille ja tarjoilija tokaisi vain, että "tänään on ollut vähän hiljaista". No ihan varmasti on jatkossakin hiljaista, jos tarjoavat moista kuraa. Toinen tarjoilija yritti antaa tuoreempia paloja mukaan, mutta kieltäydyin, koska kyseinen ruoka ei enää vain olisi maistunut.

Hyvää toimintaa siis tältä toiselta tarjoilijalta, että yritti korjata tilannetta, mutta tällaista tilannetta ei pitäisi mielestäni päästä alkuunkaan. En olisi uskonut, että jostain pizzeriasta on mahdollista saada näin surkeaa ruokaa.

Suosittelen välttämään viimeiseen asti, vaikka kuinka tekisi pizzaa mieli.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 14.01.2014
Arvosana: 1

kebab 7e juoma 2e. juoma pepsiä 0,3l OK. kebab karmeeta kuraa. Kuivaa pahvia ku söis. ja ranskalaiset vetisiä lötköjä. kastiketta runsaaasti (hyvä) maku karmiva.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 06.11.2013
Arvosana: 0

Todella halpaa. Eli siis 2 slicea vain 3,90 kuten muutkin ovat sanoneet. Slicet omaan makuun hyviä. Mutta kebabit. No.. ne on mitä on.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 4€ Lisätty: 06.11.2013
Arvosana: 0

Hyvä kebab, varsinkin vs-kastike. Päiväsaikaan lihat saa vielä tuoreina döneristä, iltapäivällä siivut pyörähtävät usein mikron kautta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 23.08.2013
Arvosana: -1

Onneksi olkoon Piccolo Pizza, onnistuitte tekemään elämäni kuvottavimman pitafalafelin! Falafelit mikroon ja päälle tolkuttomasti salaattia nahistuneen leivänkäppyrän sisään plus jokunen kurkkuslaissi. Nam nam eli hyi helvata

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.08.2013
Arvosana: -1

Elikkäs täältä tarttui ruokamyrkytys matkaan Iskender kebabista. Ruoka oli alusta loppuun aivan hirvittävää ja en voinut syödä edes kolmasosaa ruoasta. Paikkaa en suosittele sitten pätkääkään ellei halua matkaansa pahan mielen lisäksi pahaa oloa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 19.07.2013
Arvosana: 0

Komppaan nikomh:ia. Kaksi slicea 3,90 eli halpaa on. Jotenkin kummasti ei vain jäähtynyt, paksu taikinanpala mauttomalla juustomömmöllä maittanut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 4€ Lisätty: 19.01.2013
Arvosana: 0

Pizza Paloissa reippasti juustoa. Jopa niin paljon ettei palan saadessaan aina tiedä mikä kolmesta makuvaihtoehdosta se on. Maku kuitenkin hyvä ja ehdottomasti hintansa väärti. Ja vaikka pizza ei aina maistuisikaan, voi ravintolassa nauttia vain kylmän huurteisen.

Hieman karu miljöö luo sopivan kiiman ennen jääkiekko-otteluja eikä visiittiä Pizza Palaan hevillä jätä väliin ennen peliä. Niin, paikan nimi ystävieni kesken on vain tuttavallisesti Pizza Pala, kuten ravintolan suuren valomainoksen perusteella voisi päätellä. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 4€ Lisätty: 18.01.2013
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Ratapihantie 6, 00520 Helsinki - Reitti
09 148 1193

Vaihtoehtoisia ravintoloita