Avautuu 11:00

Soppakeittiö Tapaste

keittoja
Arvosana 2.8 / 5

Arvostelut (49)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Lounaskeittoa. Pinaattia ja parsaa, seassa taisi olla hieman papujakin.

Hyvä soppa, riittoisa annos, joskin oli aika liemipainotteinen, eli sattumia ei ylenpalttisesti seassa ollut. Tuoretta, tai ainakin tuoreehkoa leipää sekä sille yrttiöljyä.

Kiva lounaskokemus Hakiksen hallin väistötilassa, samalla pystyi silmäilemään viereisen myyntikojun astiastoja.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 25.04.2018
Arvosana: 0

I like the idea: tasty bread with filling soups in an informal surrounding. Partly it works, BUT the soups are too salty, so salty it is difficult to taste what you´re eating.

I wish they would stop calling their fish soup a bouillabaisse cause it is just not a bouillabaisse.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 20.08.2017
Arvosana: 0

Bouillabaissea a'la soppakeittiö pitäisi myydä oikeasti nimellä "mummon pakaste-meriantimien soppa". Safkan ulkomuoto ja maku on kyl yhtä kaukana oikeasta ranskalaisesta bouillabaissesta kuin Helsingin tapainen ankea tuppukylä Pariisista.

Vähän kuin vertaisi laatu Roquefort juustoa ja kumi edam kuvotusta keskenää, you know?

Plussat: myyjä vosu osasi sanoa keiton nimen oikein.

Ps. Safkasta tuli vähän fucked up fiilis ja kirjoitin palautteen vahingossa vanhan kauppahallin liikkeen arvioon, pahoittelut sille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 06.10.2015
Arvosana: 0

Usein tulee Soppakeittiöön tultua. Välillä otan mukaan, välillä syön paikan päällä. Tilaa toki on vähän, mutta pikaisesti lounaskeiton siinä hörppäisee. Mukaanotettuna ruoka pakataan kyllä hyvin mukaan. Siitä kiitoksia!! Bouillabaise, jota on aina saatavilla, on hyvää. Muiden keittojen taso vähän vaihtelee ja välillä on todettava, että olisin itse tehnyt parempaa. Henkilökunta voisi olla piirun verran lämpöisempää. Hymy kohdatessa ja äänensävy inasen ylöspäin, niin aina vaan paremmalta vaikuttaisi. Kuitenkin kiitän monipuolisia keittoja ja lupaan vierailla vastakin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 05.08.2015
Arvosana: 0

Ihanat, maukkaat keitot joka päivä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 28.07.2015
Arvosana: 0

Reinin lihan kyljessä porisee keitto! Tänne siis kun keittohammasta (lue: ruoka) kolottaa. Valitsit sitten minkä keiton tahansa, on se todennäköisesti maukas ja mukavasti maustettu. Keiton kylkiäisenä tuoretta leipää ja yrttiöljyä. Väkijoukon sekaan siis, ja keittoa ryystämään!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 08.01.2014
Arvosana: 0

Bouillabaisse on ollut tähän mennessä aina varma valinta, ja runsaudellaan vie isommankin nälän. Mukaan saa tuoretta leipää yrttiöljyllä. Kaverit otti kesäkurpitsakeittoa, joka oli kermaisaa ja pehmeää. Kehuivat kovasti :)

Joskus voi olla haasteita istumapaikan kanssa, varsinkin jos haluaa lounastaa isommalla porukalla pahimpaan lounasaikaan, mutta yleensä sopu sijaa antaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 03.01.2014
Arvosana: 0

Soppapystis kauppahallissa.

Täällä tulee aina välillä käytyä joten pistänpä arvostelua, kun oltiin kolmen porukalla ja tuli vedettyä koko päivän lista läpi.

+ Tämän paikan Bouillabaisse on ihan oma ravintoaineryhmänsä. Valkosipulia niin, että joutuu seuraavan yönä sohvalle nukkumaan.

+ Tyttöystävän kanakeitto mukavan kermainen ja pehmeä.

+ Vaimon parsasosekeitto sileää ja kiiltävävää. Hyvä parsan maku. Kumiankka ei näistä yleensä piittaa, mutta tätä olisin voinut itsekin syödä.

Paikkahan on ihan kaoottinen, mutta täällä keittolautaseen onnistuu uppotumaan sellaisella intensiteetillä, ettei ympäristö paljon kiusaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 25.11.2013
Arvosana: -1

Bouillabaisse on aina vaan mainio. Keitossa on runsaasti täytettä, eikä siis pelkästään vihanneksia. Valkosipuli aioli on myös erinomainen. Tällä keitolla nälkä todellakin lähtee!

Harmi vaan että menee niin aikaisin viikolla kiinni, ettei ehdi töiden jälkeen kotimatkalla hakea keittoa. Paikka on pieni, kuten Hallissa kaikki ovat, mutta koska asun naapurissa en ole ikinä edes pyrkinyt istumaan vaan ottanut aina keiton mukaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 05.07.2013
Arvosana: -1

Kasvissosekeitossa oli maut kohdillaan ja koostumus juuri oikeanlainen. Annos oli todella iso. Nopea palvelu. Hälyisässä ahtaassa kauppahallissa ruokailu vaatii omanlaisensa asenteen. Kertakokemuksen pohjalta palaan soppalautasen ääreen toistenkin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 30.04.2013
Arvosana: 1


Sijainti

Hakaniemen torikatu 4, 00500 Helsinki - Reitti
(09) 323 2070
http://www.hakaniemenkauppahalli.fi/kauppiaat/soppakeittio.htm

Vaihtoehtoisia ravintoloita