Inuki
9 reviewsBadges
Blog link
Reviews (9)
These reviews don't affect the average
Ensimmäinen kertani Farangissa oli mieluinen kokemus. Olimme n. 20 hengen porukalla viettämässä pikkujouluja. Tarjoilu sekä palvelu oli sujui erittäin hyvin, varsinkin kun ottaa huomioon että oli lauantai-ilta ja pikkujoulukausi meneillään. Meille oli tilattu jo valmiiksi yhteinen maistelumenu, siitä jäi erityisesti mieleen taskurapu ja "karkkipossu". Paikka oli täynnä ja melua riitti ympärillä mutta siihenkin tottui kun keskittyi omaan seurueeseen ja ruokailuun. Seuraavaa kertaa odotellessa
Kanasalaatti oli aika perus. Kerran söin paneroitua possua valkosipuliperunoilla. Se oli runsas ja maistuva annos.
Isot ja maukkaat annokset sekä monipuolinen ala carte- lista. Lounas-aikaan salaattipöydässä runsas valikoima ja palvelu pelaa hyvin. Lounas-annokset hyviä ja reilun kokoisia, ns.kotiruokaa edullisesti. Rento paikka ja mukava henkilökunta.
Kaksi kertaa käynyt kyseisessä ravintolassa. Kummallakin kerralla otin mascarpone-pihvin. Mieheni otti tagliata- annoksen. Annokset olivat maukkaita ja sopivan kokoisia. Kummallakin kerralla miellyttävä kokemus, niin ruuan kuin palvelunkin puolesta.
Kävimme isommalla seurueella ja meille oli varattu rauhallinen alue jossa saimme olla keskenämme. Ruoka oli hyvää ja tarjoilu sujui hyvin.
Suunnilleen pari vuotta sitte Chicosissa oli mukava käydä. Ruoka oli hyvää, Chico's burgeri oli pitkään suosikkini. Mutta sitten tapahtui jotain. Ruokien laatu on heikentynyt huomattavasti. Ennen burgerin sämpylät olivat isompia verrattuina nykyisiin ja niissä oli runsaammat täytteet. Harvemmin tulee enää käytyä. Mutta oli ruokailu sitten millainen tahansa, koskaan ei ole ollut huonoa palvelua. Mukavaa henkilökuntaa ja paikka mukavan rauhallinen kun haluaa pienellä porukalla käydä istumassa iltaa.
Viime kesänä kävin ensimmäistä (ehkä jopa viimeistä) kertaa Krapilla. Meidät otettiin ystävällisesti vastaan ja ohjattiin pöytään. Juomat tuotiin aika nopeasti mutta odotimme kauan ennen kuin tultiin ottaa ruokatilaukset. Kysyin tarjoilijalta härän entrecotesta, hän kertoi sen olevan mureaa lihaa, ei maininnut muuta. Omapahan oli syyni kun en esim. googlettanut entrecotea josta olisin saanut selville että se on välikyljys jossa ei juurikaan ole kunnon lihaa. Rosmariiniperunat oli taivaallisia. Odotimme ruokaa suhteessa turhan kauan ja ruokailun jälkeen sain itse käydä tilaamassa jälkiruuan tiskiltä kun tarjoilijoita ei näkynyt. Eikä siellä kiirettä näyttänyt olevan. Laskun sai maksaa tiskille. Mielenkiintoinen kokemus, saa nähdä tuleeko toista kertaa.
Bongasin kyseisen paikan jostain ja päätimme kokeilla sitä mieheni kanssa. Otimme yhteiseksi matadorin lihamiekan (hinta 64€), ihan hyvää se oli, aika monipuolinen, erilaisia lihoja, kastiketta ja lisukkeita. Jälkiruokana mantelikakku, joka ei kyllä täyttäny odotuksiani. Koko illasta painui mieleeni miekka ja viini.