Lounas käynnissä

Huili

ruokaravintola
Arvosana 2.7 / 5

Arvostelut (42)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kävimme 9 hengen porukalla josta 3 alaikäistä. Söimme 400g T-luupihviä, Halloumi-Kananrintaa, Broilerin rintafilettä, Hampurilainen ja lasten ateria oli kaikki herkullisen näköisiä ja kauniisti aseteltuja. Oma T-luupihvini palautti uskoni että vielä ravintolasta saa kunnon pihviä. Tykötarpeet eli lohkoperunat ja juuressalsa oli myös maukasta, sopi pihvin kanssa, mutta ennenkaikkea ruoan pää-raaka-aine oli pihvi. Annoskoko oli hyvä, nälkä meni mutta ei taju.

Palvelu oli ystävällistä. Lasten menu oli unohtunut pöydästä mutta sen sai kysymällä. Vettä oli pyödässä sopiva määrä, ei tarvinnut kysyä lisää.

Muiden ruokia en nyt mennyt maistelemaan mutta tyytyväistä hyminää kuului jokaisen suusta. Aina niin rehelliset lapset ja teinit vaikuttivat myös tyytyväisiltä.

Pientä miinusta tulee pihvin pienehköstä sitkeydestä. Ei ollut murein mahdollinen, mutta ko seikka ei pilaa mielestäni erinomaista lopputulosta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.10.2017
Arvosana: 0

Perus juttua. .. Ei mitään kehuttavaa. Medium oli lähinnä raaka, kypsä oli kypsä. Maisema on kohdillaan ja palvelu OK !

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 26.07.2017
Arvosana: 0

Töykeintä palvelua Järvenpäässä. Vitutti hörppiä kahdeksan euron kaljani loppuun. Ehkä pitäisi olla tyytyväinen että tarjoilijatar ei sylkenyt asiakasta naamaan, vaikka selvästi mieli teki. Hyi yök, välttäkää..

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.07.2016
Arvosana: 4

Pettymys tuli kun 9 hengen joukkomme meni makuelämyksiä odottaen sisään.
Paljon on korjaamista jos Huili haluaa asiakkaiden tulevan uudelleen.
Kalkkuna-annokset olivat jokaisella 5:llä sen annoksen tilanneella todella kuivia ja lisäksi eri tasoisia. Lisukkeet oli roiskaistu miten sattui. Kun kysyin asiaa niin sain vastauksen ,että ne otetaan isosta astiasta ja kullekin tulee mitä sattuu !!! Niinpä eräällä meistä oli pelkkää punajuurta. Toisilla parsakaalia ja/tai pari sientä.
Muutama otti pasta-annoksen. Se oli kuulemma melko tulista mutta niin kai pitikin. Pastakastike sai kysymysmerkin-oliko purkista?
Salaattivalikoima yllättävän niukka moneen muuhun verrattuna.
Tarjoilu pelasi todella ontuen. Likaiset lautaset edessämme istuimme pitkän ajan ja vaikka yritimme vilkuilla tarjoilijaa kohti niin mitään huomiota emme saaneet. Ne piti erikseen pyytää keräämään samoin kuin jälkiruokaan kuuluvaa hilloakin.

Ei siis ihme,että ryhmämme tulokset olivat;
hinta-laatu 6,4 henkilökunnan asenne 6.4 tarjoilun sujuvuus 6.9
Annoskoko sai 7.8 ja jälkiruoka 7.9

Kokonaisarvosana 7.1 mikä on todellakin alhainen tuontasoisessa paikassa. Tavalliset lounaspaikatkin ovat yltäneet 9 tasolle.
Kannattaa miettiä minne Järvenpäässä astuu syömään!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 09.03.2016
Arvosana: 3

Poikettiin pitkästä aikaa, nyt lounaan merkeissä. Valittiin listalta chiliconcarnet. Lounasajan loppupuolella salattipöytä oli varsin vajavainen, eikä täydennystä enään saatu (n.13.05). Itse ruoka oli näyttävä villiriisineen ja rukoloineen. Liha oli mureaa ja sitä oli riittävästi, mutta chilissä olisi saanut olla "potkua" enemmän. Mainion makuinen ruoka sinänsä, ehkä olisi pitänyt pyytää enemmän tulisuutta tilatessa? Ympäristö siisti, samaan aikaan vain muutama muu ruokailija paikalla. Suosittelut, vatsat tuli täyteen. Kohtelias palvelu harjoittelijalta, jäi hyvä mieli...

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 30.10.2015 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: -2

lapsille oli nieriäannokset listalta. puolikas filee olisi riittänyt ja kunnolla paistettuna ,nahka poistettuna. kalaa oli siis suhteessa aivan liian paljon perunamuhennokseen nähden, mutta saatiinhan näin hinnaksi 12,- euroa per annos. harmi vain kun ruokaa joutuu sitten roskikseen. salaattipöydässä lusikat lilluivat esim raejuusto/vesimeloniliemessä. milloin saadaan kuumaa ruokaa ravintolassa. pihvi sitkeä, kuin kengänpohjaa. kana-annos osittain vaikutti raa`alta. epäsiisti ympäristö. tarjoilijat eivät ehdi siivota edellisen asiakkaan jälkiä. kassalla oleva henkilö joutunut asiakaspalvelutehtävään, täysin hymytön.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 15.10.2015
Arvosana: 3

Samantasoisia burgereita saa mistä tahansa ABC:ltä. Ja hieman oli palvelukin nihkeää.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 20.08.2015
Arvosana: 3

Toista kertaa Huilissa ja tälläkin kertaa kasvisburgeri oli oikein hyvä. Miinuksena fetasta chevreen vaihtunut juusto, mutta tämäkin on lähinnä makukysymys. Lisäksi kaksi neljästä lasista pöydässämme olivat hieman likaisia! Toisessa oli vihreä ruoanpalanen, toisessa huulipunan rasvajälkiä... Ilmeisesti suoraan koneesta tarkistamatta otettu?

Suorakulmion muotoiset kapeat lautaset eivät ehkä kaikkein käytännöllisimpiä hampparien kanssa, mutta tätä pahoiteltiin tarjoiltaessa. Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus, suosittelen

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 15.07.2015
Arvosana: -3

Töykeä tarjoilija laittoi seurueemme likaiseen pöytään eikö edes vaivautunut pyyhkimään edellisen asiakkaan jälkiä. Tarjoilu hidasta. Äitini ylikypsä härkä näytti ja maistui lähinnä puulta:( eikä muissakaan annoksissa ollut hurraamista:( ajattelin jälleen kerran kokeilla, mutta näyttää olevan menossa vain pahempaan suuntaan!! Rähjäinen ja epäsiisti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 02.06.2015
Arvosana: 3

Todella huono "fiilis" jäi ravintolasta, ihan perus ruoka jne. Henkilökunta vaikutti todella nihkeältä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 02.03.2015
Arvosana: 3

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Rantakatu 6, 04400 Järvenpää - Reitti
(09) 273 2155
http://huilimaan.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita