Kitchen is open

Ravintola Huvila

Rating 2.7 / 5

Reviews (28)

Ravintola Huvila: Nyt kannatti tehdä mutka matkaan
Hyvä palvelu. Kiva vanha rakennus, hirret paljaana sisällä, vanha apteekki Terijoelta kuulemma. Ihan positiivinen vaikutelma heti alkuun.
Ruuat hyvin tehtyjä perinteisillä resepteillä varsin virheettömästi, vähän uutta twistiä mukaan. Cross kitchen italialaisella pohjalla tai jotain sinne päin. Ansaitsevat kyllä 4/5 pistettä. Alkuruuat: Lohi ”chevice” lainausmerkit menussakin, sokerisuolattua lohta höysteillä, joista rapumajoneesi sai nuoriso-osaston rypistelemään kulmiaan,mutta vanha Foodiac tykkäsi, toisena alkuruokana itse koottu annos: tuoremakkaraa sipulimajoneesilla, joka oli kuin mietoa hienojakoista perunasalaattia, oikein onnistunut lisuke makkaralle. Aranchineissa sisällä lammasjauhelihaa, uusi yhdistelmätuttavuus. Huvilan hampurilainen oli hyvä, ei erinomainen ihmeellinen, hieman hankala syödä korkeutensa vuoksi ”piikki” puutui. Ramen-keitto oli oikein hyvä, liemi voisi olla kirkkaampaa ( ja jonkin verran enemmän ruokahalua herättävämpää kuin nyt tarjottu ruskea liemi )Jonkunlaista lisäsyvyyttä siihen olisi kaivannut. Kauniita ruokia kokonaisuutena kaikki kyllä.
Jälkiruokina buttercream dacquise-leivos, makea, makea. Ja oikeaoppinen creme brule.
Toinen käyminen harkinnassa, mukavaa kun Helsingin ulkopuolelta löytää tälläistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 75€ Added: 03.03.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Grillilautasessa kahdelle oli riittävästi syötävää molemmille. Tosin herkullisia itsetehtyjä ranskiksia olisi saanut olla enemmän! Liha oli hyvää ja dippejä olisi voinut olla myös enemmän. Suklaakakku ja kivat lisäkkeet erityisen maukkaat, ei mitään lisättävää. Banaanikärpäset pilasivat tosin vähän tunnelmaa. Palvelu sujui, mutta ei ollut millään tavalla mieleenpainuvaa. Sisustus vähän liian tylsä, kun rakennus on kaunis ulkoa!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 31€ Added: 09.09.2016
Rating: 0

kasvikset ja juurekset ok siitäkiitos,leipä vanhaa,grillipihvi jänteinen kalvoja, eli putsaamaton tosi törkeää kokilta. ..
tunnelma kuin asemalla junaa odotellen.
en suosittele tutuille etsin rahalle vastinetta muualta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 26€ Added: 15.01.2016
Rating: 2

Hupno pihvi huono palvelu

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 30.11.2015
Rating: -3

Ensimmäinen käynti Huvilassa ja yllätti positiivisesti! Järvenppään muissa ravintoloissa on tullut monta kertaa sellainen olo, että asiakas on rasite, mutta Huvilassa asiakas on kuningas kuten pitääkin.

Olin vaimoni kanssa kahdestaan iltaa viettämässä ja saimme erittäin hyvää palvelua heti sisääntulosta lähtien. Ruoka oli hyvää, ja pihvi hienosti aseteltu salaattipidedillä. Jälkkärikin yllätti. Käymme keskiarvona 2 krt/kk ulkona syömässä ja tähän paikkaan tulemme varmasti toisenkin kerran. Jos pikkaisen saisi vielä tilan lämpötilaa korkeammalle... Ikkunan vieressä oli vähän viileää fiilistellä vaimon kanssa, kun sormet oli kylmänä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 06.11.2015
Rating: 0

Erittäin maukasta ja monipuolista. Ruokavaliot oli hyvin huomioitu ja tarjoilijat leppoisia ja ystävällisiä. Todella positiivinen kokemus!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.11.2015
Rating: -4

härän sisäfile jänteistä ja kalvoista,piti olla medium + mutta oli ennemminkin - -
paahdettu peruna maistu kylmäksi menneiltä vanhoilta perunoilta.suolaa paikka paikoin liian paljon.tarjoilija ok

     
     
     
Experience: À la carte Price: 34€ Added: 25.10.2015
Rating: 2

Kodikas, vieraanvarainen tunnelma. Kohokohtana kokin upea Angus-härän sisäfileen käsittelytaito.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 13.10.2015
Rating: -3

Ihana paikka! Olimme viettämässä tyttöporukalla iltaa ravintola Huvilassa.
Ruoka oli erittäin maistuvaa ja ravintola ihanan tunnelmallinen. Suosittelen!!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.10.2015
Rating: -3

Olin kuullut järvenpääläisiltä tutuilta Huvilasta, ja kävin heidän kanssaan tänään lauantaina kokeilemassa brunssia. Tarjonta oli runsaahkoa, mutta varsin tavanomaista ja yllätyksetöntä. En kehottaisi ketään varta vasten matkaamaan Järvenpäähän Huvilan brunssin vuoksi. Lämpimällä puolella varsinkin kasvikset olivat mauttomia ja liiankin "rapsakoita" eli kovia. Syömättä jäivät. Lohi oli asetettu esille niin (kalan nahkaa ei ollut poistettu), että sitä oli tavattoman vaikea ottaa ilman että sai lautaselleen aimo keon ruotoja. Henkilökunta, jota näytti olevan melko runsaasti, ei ehtinyt tai osannut valvoa esillepanoa riittävästi. Myös monet ottimet olivat tehtäväänsä sopimattomat (mm. mainitun lohen iso LUSIKKA??). Lieneekö ollut nyt vuorossa kesätuuraajia? Heilläkin pitäisi olla riittävä työnjohto. Istuskelimme hetken terassilla odottaessamme toisen kattauksen alkua, ja nuori tarjoilija tuli tiedustelemaan "mikä meininki" meillä oli. Kerroin, että olimme tehneet pöytävarauksen, ja hän katosi sitä selvittämään, muttei sitten palannutkaan. Muuten palvelu oli kohtuullista, mm. käytetyt lautaset ja aterimet korjattiin ripeästi pois, ehkä hiukan liiankin ripeästi. Kattauksen kesto on 2,5 t, eikä asiakkaalle saisi tulla tunne, että hänet halutaan mahdollisimman nopeasti ulos. Meiltä brunssiin kului runsas tunti. Valju tunnelma käynnistä jäi, vaikka miljöö sinänsä on viehättävä, paikka miellyttävästi restauroitu, ja toki on hienoa, että uutta ravintolatarjontaa syntyy. Kunnianhimoa kuitenkin soisi ravintoloitsijoilla olevan roppakaupalla enemmän, ainakin mitä brunssiin tulee. Muu osaaminen täytyy vielä testata. Hyvä vaikutelma syntyy monista pienistä yksityiskohdista, joihin kannattaa paneutua ja joita kannattaa hioa. Arvio "Hinta kohdallaan" tulee melko runsaasta brunssista hintaan 19,50 €. Eat.fin palvelu ei jostain syystä sallinut valita brunssia hintavaihtoehdoksi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 19€ Added: 06.06.2015
Rating: 3

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Sibeliuksenkatu 5, 04400 Järvenpää - Route
050 4495010
http://www.huvilassa.fi/

Options