Senaste recensioner: Järvenpää

2 Recensionen

Alkuruuaksi ei saanutkaan tilata haluttua annosta, kun toinen tarjoilija ilmoitti, että ei oo enään kuin 2 annosta jäljellä. Kukaan muukaan ei pöytä seurueesta sitä alkuruoka enään saanut. Possu alkuruoka kohtalainen. Pääruuaksi härkäannos mediumina. Liha mediumia, mutta todella huonolaatuista paljon jänteitä + makurasva n. 1/4 osa pilvistä jäi lautaselle. Jälkiruokana mudcake pelasti onneksi paljon iltaa

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.01.2019
Betyg: 0
1 Recension

kotiinkuljetus ei toimi hyvin. pitsat yms... tulee kylmänä perille. kuitenkin kuljetusveloitus otetaan kaikilta ruuan tilanneilta ja se kuka sattuu olemaan onnekain tilausajan suhteen, saattaa saada jopa suhkoht lämpimän ja hyvän pitsan. Omistaja on mielestäni hyvin ylimielinen ja sanookin asiakkaille helposti et jos ei kelpaa niin tilaa muualta ruokas!!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.12.2018
Betyg: 0
1 Recension

Herkulliset ateriat, viihtyisä miljöö sekä ystävällinen palvelu,
Buffet pöydässä paljon vaihtoehtoja ja kaikki ruokalajit ovat olleet maukkaita ja hyviä. Salaattipöytä monipuolinen,raikas ja täyttävä. Joka päivä myös keittolounas ja pyydettäessä lämmin kasvisruoka. Joka päivä tuorettä leipää pöydässä talon omasta Leipomo Primulasta , myynti myös kotiin. Usein vaihtuva viikottainen ruokalista johon pystyy myös itse vaikuttamaan jonkin verran. Ruoka allergiat myös huomioidaan ja ne ilmoitetaan ruokalistassa . Edottomasti vierailun arvoinen paikka .

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 29.08.2018
Betyg: 0