Avautuu 11:00

Rosso Kerava

italialaista
Arvosana 3 / 5

Rosso on koko perheen mutkaton ja iloinen ruokapaikka, jonne on helppo tulla vaikka suuremmankin suvun voimin. Meiltä löydät salaatit ja keitot, pizzat ja pastat, bruschettat ja antipastit, focacciat ja monet muut keittiömestarimme suosittelemat mainiot ateriat.
Joka arkipäivä lounasaikaan listalta löytyy viisi lounasvaihtoehtoa, ja jos kiire yllättää, saa lounaan toki ottaa myös mukaansa.


Arvostelut (21)

Perhelounas listalta.
2 aik 4v ja 1,5v
Viihtyisä ravintola.
Ihan ok salaattipöytä ja hyvät leivät.
Lasten annos oli keskivertoa laadukkaampi.
Aikuisille tilattii rustika artesaanipizzat.
Pizzat olivat parasta a-ryhmää mauiltaan ja raaka-aineiltaan.
Myös esillelaitto oli erittäin onnistunut ja tavallisesta poikkeava.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 07.01.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

ruoka on hyvää mutta kallista suosittelisin ruokalistalta lohta,perunamuussia ja tattikastiketta. palvelu hidasta mutta rossossa on mukava henkilökunta. itsellä ei huonoja kokemuksia oikeastaan ole tästä ravintolasta :)

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 20.10.2017
Arvosana: 0

Hyvä peruslounas, ei mitään erikoista, mutta täyttää vatsan ja ruoka ollut hyvää. Hieman hintava moneen muuhun lounaspaikkaan verrattuna, kun ei ole buffettia.
Aina ollut myös yksi vegaaninen vaihtoehto, joka vaihtuu ilmeisesti muutaman kerran vuodessa. Erityisesti falafelpihvit olleet erittäin hyviä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 07.09.2017
Arvosana: 0

Palvelu on hyvää mutta ruoka on tylsää ja liikaa valmistavaraa. Prisman viereinen sijainti ei myös innosta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.08.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: -3

Kasvuslisäke, jossa listan mukaan lukee kesäkurpitsaa, neulapapua ja valkoista papua tarkoittaakin todellisuudessa kolmea palanutta ja kylmää neulapapua. Ranskanperunat palaneet ja kylmät. Porsaan ulkofileepihvi lämmintä vielä, mutta sekin palanut mustaksi. Syömäkelvotonta. Salaattipöydäsdä ainekset myös loppu. Hidasta palvelua, ruokaa sai odotella ja kysellä sen perään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 04.08.2015
Arvosana: -2

Menimme mieheni kanssa syömään iltasella joskus 19. 30. Otimme pullon viiniä ruokailuun. Ruoka tuli kyllä nopeaan mutta oli mautonta eikä siihen oltu laitettu valkosipulia vaikka pyysimme.. Meille tultiin sanomaan klo 20.40 että voisiko hän tuoda jo meille laskun. Olimme ajatellee ottaa jälkiruokaa ja kahvia. Sanoimme että no ok. Tarjoilija oli laittanut ovet kinni vaikka kello oli 20.45. Tietääkseni ravintola on auki klo 21.00. Outoa meininkiä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.07.2015
Arvosana: -3

Salaatit lopussa, ja ne otettukin pois. Uusia sai odotella n. 30min. Vettä ei tuotu pöytään vaan lopulta ruoat jo saatuamme jouduimme itse hakemaan kannun ja täyttämään sen hanavedellä. Jäävedestä silti laskutettiin 1,40e. Ruokien tulo kesti yli tunnin, vaikka asiakkaita oli vain muutama meidän kahden lisäksi. Lohipasta seissyttä ja kuivunutta ja nimestä huolimatta lohta ei juurikaan löytynyt. Vuohenjuustokanassa sekä kana että vuohenjuusto olivat ihan mustaksi palaneita. Myös perunapaistos oli saanut turhan paljon väriä, kuiva ja kylmä. Kasvikset tarkoittivat kolmea papua ja kahta sentin (ei liioittelua) kesäkurpitsapalaa, jotka myös kylmiä. Emme suosittele! Muissa Rossin ravintoloissa ruoka aina ollut hyvää, mutta ei ikinä enää Keravalle! Henkilökunta ei pyydellyt mitään anteeksi, ilmeisesti muillakin oli huonoja kokemuksia, sillä kuulimme toisen asiakkaan valittavan tiskillä jotakin myös.. Alennuksia tai hyvitystä ruoasta tms. ei tarjottu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 16.06.2015
Arvosana: -3

Ruoka on hyvää, tunnelma on rento, mutta hinnat lounasaikaan saisivat olla alhaisempia.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 29.11.2014
Arvosana: 3

Testissä keittiömestarin pihvi. Naudan ulkofileepihvi, bearnaise- ja punaviinikastiketta, tuoreita herkkusieniä, tomaattia, punasipulia, valkosipuliperunoita, yrttejä ja sitruunavinegretteä. Palvelu oli miellyttävää, heti ravintolaan sisään astuessa sanottiin että ruokaa joutuu odottamaan 30 minuuttia, no se ei haittaa mitään kun serusteluravintolasta on kysymys. Juomat ja alkuruoka tulivat kuitenkin pöytään lähes heti. Salaattipöydässä oli puutteita, mutta ravintola oli sulkeutumassa tunnin kuluttua. Pihvi oli hienosti paistettu pyydetyksi mediumiksi ja kävipä kokki oikein varmistamassa onko pihvi mieluisan kypsä. Harvemmin näin hienoa palvelua saa ketjuravintoloissa!! Lisukkeet olivat maukkaita. Pullo talon viiniä Punaviini Santa Tierra Cabernet Sauvignon
miellyttävän pehmeän makuinen punaviini, jossa kypsää luumua ja silkkiset tanniinit. osoittautui hinta-laatusuhteeltaan nappivalinnaksi. Terveisiä Keravan Rossoon, tulen varmasti uudelleen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 10.11.2014
Arvosana: 0

Vuohenjuustopasta oli oikein hyvä, tomaattikastike ja kasvikset maistui hyvältä ja kokonaisuutena annos oli sopivan kokoinen, vaikkakin itse vuohenjuustokiekko olisi voinut olla paksumpi. Pizza oli myös hyvää, oli ihan kivan kuuloisia vaihtoehtoja - pohja oli hyvä ja juustoa sopivasti. Jälkkäreistä Tiramisu oli hyvää, samoin pizzakuoreen tehty omenajälkkäri. Meillä oli hyvä ruokailukokemus vaikkakin tarjoilu oli hidasta, mutta se kerrottiin heti tilatessa jo. Viereisessä pöydässä ei oltu yhtä onnekkaita, kun ruoan tulo kesti, tullessaan oli kylmää ja annoksesta puuttui puolet aineksista...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 14.06.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kauppakaari 2, 04200 Kerava - Reitti
010 766 4370
http://www.rosso.fi/kerava.html

Vaihtoehtoisia ravintoloita