barbarossa

58 arvostelua

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)
Sankari: Päivittänyt valtavasti tietoja

Arvostelut (58)

Ravintola: Tee- ja Kahvihuone Helmi klassinen kahvila

Kaksi kahvia ja kaksi leivosta 20€. Palvelu ontuvaa. Boheemi ja nätti ympäristö. Törkeän ylihinnoiteltu.

Jatkossa käyn täällä vain tarpeillani kun asioin vanhassa kaupungissa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 14.08.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Oishi Sushi

Kyllä täällä ainakin yritetään valmistaa kaikkea mahdollista laatua. Valitettavasti tämä kostautuu ja kaikkia komponentteja vaivaa jonkinasteinen keskinkertaisuus.

Yleistä kokemusta ei edesauta ravintolan nuhjuinen yleisilme. Myös henkilökunta vaikutti jotenkin virttyneeltä. Sushi oli kyllä ala-arvoista, mutta kiinalainen buffet oli ihan ok lounaspaikaksi. Hinta antaisi odottaa enemmän.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 14.08.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Picnic Sörnäinen kahvila

Join kahvikupin. Palvelu oli mutkatonta. Loistava paikka seurailla Sörnäisten deekujen metkuja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.08.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Onda maailmanruokaa

Lounas maksaa 10,80€. Aloitetaan tästä. Paikka profiloituu hinnoittelullaan tuonne lounaspaikkojen selkeään yläpäähän. Odotettavissa pitäisi siis olla varsin tasokas paketti. Yllätyksekseni kahvista pitää vielä maksaa lisää tämän jo varsin tukevan hinnan lisäksi. Kahvi jäi kyllä ostamatta, sillä sen pitää mielestäni kuulua lounaan hintaan. Olen nyt vieraillut muutaman kerran ja lounas on eritoten salaattipöydän osalta oikein hyvä. Myös pääruoka on ollut hyvää ja maukasta, mutta mausteet ovat olleet melkoinen sekametelisoppa. Ehkä tätä voisi kuvailla kotikutoiseksi kokonaisuudeksi sellaiseksi mitä itse tulee väännettyä kun ei mikään huippukokki ole.

Liha on ollut oikein mureaa ja maukasta, pitkään varmaankin haudutettua. Se on iso plussa. Täällä myös kasvisruokailijat tuntevat itsensä tervetulleiksi. Kyllä heitä näytti olevan ja asiakaskunta näytti koostuvan niin yritysihmisistä, taviksista ja rimpsukassit olallaan kulkevista hipstereistä.

Puitteet on tässä paikassa oikein hyvät, kun voi ulkona terassilla istuskella lounaan lomassa. Terassin laudoitus on notkuva ja lähistöllä kulkevat ihmiset saavat oman pöydän ja tuolin notkumaan samaan tahtiin. Tämä on varsinkin kulkuväylien lähistöllä varsin ärsyttävä piirre. Kokonaisuutena kuitenkin antaisin paikalle 8/10.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 09.08.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Pinto B'Staurant thai ruokaa

Ruoka on edelleen erittäin tasokasta. Pelkkä salaatti on jo vaivaa nähden valmistettu ja maustettu ravintolan omilla kastikkeilla. Pääruokana olen syönyt ravintolassa kaikki yleisimmät thai annokset ja missään annoksessa ei ole valitettavaa. Päivän annoksissa on yleensä kaksi päävaihtoehtoa joita voi muokata valintansa mukaan kanalla,porsaanlihalla, kalalla tai äyriäisillä.

Ravintola on nykyään hyvin suosittu. Sellaisen toiveen esittäisin joillekkin epäkohteliaille seurueille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.03.2017
Arvosana: -1

Ravintola: Ravintola Patovahti burgereita, olutta

Rappioalkoholisteja. Tupakansavua. Puitteet paljon parempaan, mutta lopputulos on surkea.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 22.05.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Ton Khaow thaimaalaista

Rakastettu Korphai on poissa ja tilalle on noussut thaimaalainen buffetravintola Thon Khaow. En oikein tiedä miten tätä luonnehtisi. Yrittääkö ravintola hiukan liikaa, sillä erilaisia ruokia varmaan 15 erilaista. Keitosta, sushiin, kevätkääryleisiin ja erilaisiin thaimaalaisiin punainen, keltainen, vihreä ja tofu curry annoksiin.

Kaikkia vaihtoehtoja kuvaa hyvin keskinkertaisuus. Ei mitään huonoa joskaan ei mitään hyvääkään. Ehkä ruuan laatua saisi parannettua jos valikoimaa supistaisi ja koittaisi pitää esim. 6 vaihtoehtoa parempana. Mieleen tulee esim. Vaasankadulla sijaitseva TukTuk jossa on vain 3 vaihtoehtoa, mutta ne ovat niin taidokkaasti väännettyjä että paikkaan tulee suunnattua aina kun mahdollista.

Palaute tuskin tavoittaa ravintolaa kielimuurin takia, mutta toivoisin tosiaan buffetin karsintaa ja jäljellä olevien vaihtoehtojen karsintaa. Hinta on tällä hetkellä kipurajoilla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 15.03.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Social Food - Burgerjoint premium burgers

Helsingin Uutisten artikkelin siivittämänä päätin vierailla tästä uudessa hampurilaisravintolassa, jota vetää MasterChef 2012 kilpailun voittaja. No pulinat sikseen ja itse ruuan pariin. Hampurilaisia on listalla valittavana muutama vaihtoehto. Myöskään vegaaneja ei ole unohdettu.

Itse valitsin ravintolan isoimman hampurilaisen. Yllätyksekseni ranskalaisista ja jopa vedestä piti maksaa extraa. Pullo vettä maksoi törkeät 2 euroa. Ensinnäkin Suomessa on puhdasta hanavettä, joten en ymmärrä miksi minulle tarjoillaan pääsääntöisesti huonompilaatuista pullotettua vettä törkeään 2 euron hintaan.

Toisena yllätyksenä, ranskalaiset. Ne nimittäin maksoivat 3,5 euroa ja muutamahan niitä lautaselle oli eksynyt. Maku oli kyllä todella hyvä ja itse tehtyjä taisivat olla.

Itse hampurilainen. Makunautinto oli kohdallaan, ehkä rasvaa hivenen liikaa kun koko hampurilaisen ympärillä oleva wrappi oli rasvassa kyllästetty. Hampurilaisen koko oli isohko pettymys. Purilainen oli vaatimattoman kokoinen eikä se riittänyt pitämään nälkää kovinkaan kauan loitolla.

Sivuhuomiona täytyy mainita törkeä savun määrä ravintolassa. Tämä oli omiaan latistamaan tunnelmaa. Vaatteet haisivat koko loppupäivän paistorasvalle ym. dunkkikselle.

Kokonaisuutena kun laskin asiointini tuli tässä paikassa maksamaan 16,50 euroa jota voi pitää melkoisen kovana hintana pienehköstä hampurilaisesta, pullovedestä ja ranskalaisista. En usko, että tulen uudemman kerran asioimaan. Tästä huolimatta paikka on varmasti kokeilemisen arvoinen niille, jotka eivät ole tavallista parempaa hampurilaista maistaneet.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 17€ Lisätty: 01.02.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Sivuraide Kurvi pizzaa, leikkeitä

Hyvä palvelu (joskin joskus hiukan vittuuntuneen oloisa heppuja) ja hyvät ruuat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.11.2016
Arvosana: 0

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Pinto B'Staurant thai ruokaa

Tekisi melkein mieli olla kehumatta tätä paikkaa, jottei tästäkin tulisi yhtä suosittu Tuk Tukin tapaan. Yleinen miljöö on yksinkertaisen hienostunut. En näkisi tätä minkään likaisissa vaatteissa kulkevan rakennusmiehen lounaspaikaksi vaan enemmänkin siististi pukeutuneiden uraohjusten kokoontumispaikaksi. Palvelu on erittäin ystävällistä alusta loppuun, olo on tervetullut heti paikalle saapumisesta alkaen. Ruoka tarjoillaan pöytään alkuruuat, pääruoka ja vesi mukaanlukien pöytään kuin paremmissa ravintoloissa.

Sitten ruokaan. Se on varmasti yksi parhaista kokemuksista mitä thaimaalaistyyppisistä lounaista voi sanoa. Kun kaikki maut ja tulisuudet ovat sopivassa balanssissa keskenään eivätkä taistele niin makuelämys on taattu, ja täällä se on useimmiten sitä. Pelkästään alkusalaatti on jotain mitä harvemmin tapaa edes paremmissa ravintoloissa. Olen käynyt tässä paikassa arviolta parisenkymmentä kertaa ja aiemmassa kommentissa väitetty ruokamyrkytys on todennäköisesti täyttä skeidaa. Ruokamyrkytyksen saa todennäköisemmin Tomi Björckin keskustassa sijaitsevassa Farang ravintolassa jossa menu sentään maksaa noin 200€.

Kaiken kaikkiaan voin suositella tätä paikkaa lämpimästi. Varaudu siihen, että pöytiä on vain muutama. Ruuhka-aikana saatat joutua odottelemaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 22.01.2015
Arvosana: -4


Kuvat


Seuraajat