Suffini

7 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Rosso Kerava italialaista

Ruoka on hyvää, tunnelma on rento, mutta hinnat lounasaikaan saisivat olla alhaisempia.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 29.11.2014
Arvosana: 3

Ravintola: Keravan Aseman Kahvila kahvia, leivonnaisia

ASiakaspalvelu on ystävällistä ja täältä saa aina hyvät kahvit ja lattet kun on kiire junaan. Vaikka sisustus on vähän sekava niin se ei oikeastaan haittaa ollenkaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 3€ Lisätty: 29.11.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Onnellinen Kana suomalaista

Olen eläinrakas ihminen, mutta mielestäni märän koiran haju ravintolassa on ällöttävää. Ja ajatus siitä, että koirankarvoja joutuisi esim. ruokaan. RUoka on ok.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.11.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Hong Yun kiinalaista

Hyvä ruoka ja palvelu, sushit ovat herkullisia buffetissa. Täällä tuli käytyä kerran treffeilläkin, jotka olivat onnistuneet ravintolan tunnelman takia.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 29.11.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Kulmakonditoria Kerava kahvila

Kärpäsiä tiskillä esillä olevissa herkuissa - PALJON. Lennähtävät aina ilmaan kun sieltä otetaan jotain asiakkaalle .Salaatit ovat yviä, tosin eivät kevyimmästä päästä ja koko on valtava, ei jaksa syödä kerralla.
Leipäateriat ovat hyviä, tulinen chilikana on todella nimensä veroinen ja oikeasti liian tulinen jopa minulle, chilin ystävälle. Maku jäi polttelun alle ja minua jäi ällöttämään kärpäset. Kahvi on hyvää ja teevalikoimat, mutta erikoiskahvit ovat automaattikamaa, eivätkä siksi kovin erikoisia. Tunnelmaton ja sekava paikka, huonosti järjestetyt istumapaikat etenkin keskellä ravintolaa pyöreät pöydät, niihin kompastuu ja siinä ei ole mukavaa istua ihmisten katseiden kohteena. Musiikki voisi parantaa ravintolan tunnelmaa, kunhan ensin saisi sisustuksen tai edes pöydät jotenkin järjestykseen kotoisamman tuntuiseksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 29.11.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Pikku Buddha nepalilainen

Oikein hyvää ruokaa ja varsinkin lammas, tulisuudesta varoiteltiin, muttaa chilinystävänä ei tullut kyllä kamala hiki syödessä. Asiakaspalvelu on hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 29.11.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Cafe Intro kahvila

Tunnelmallinen kahvila, missä wifi ja tämä on yki suosikkipaikoistani käydä kahvilla ystävieen kesken. Musiikki tu tunnelmaa eikä ruuhkaisempanakaan päivänä tule ahdas fiilis. Asiakaspalvelu on hyvää ja annokset sopivan kokoisia hintaan nähden!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 3€ Lisätty: 29.11.2014
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit