Opens at 11:00

Samrat

indian
Rating 4.4 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (115)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Lovely Indian restaurant in heart of Helsinki, easy to get to. Food was definitely better than average compared to many other restaurants I have visited here!

We had mix plate for lunch to try 3 different dishes at the same time. Waiter was helpful food was served fast. All food was perfectly cooked, lovely seasoned and perfect portion!

Indian tea with milk is also highly recommended to finish the lovely meal!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 10.06.2016
Rating: 1

Safka tulee nopeasti ja paikkaan mahtuu lähes aina. Lounasaikaan on kova puheensorina, mutta onneksi sisustuksessa on paljon pehmeitä materiaaleja.

Safka on vähän keskiarvon alle, mutta ei pahaa. Raaka-aineet vaikuttaa purkista tulleelta kastikkeita lukuunottamatta.

Palvelussa ei moitteen sijaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 09.06.2016
Rating: 0

Todella mukava ja rauhallinen ilmapiiri ravintolassa, tänne kelpaa tulla syömään kiireisen työpäivän jälkeen tai rauhoittumaan lounastauolle. Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä ja lounasaikaan reilu annos ruokaa saapui pöytään nopeasti, vaikka paikka näyttää olevan todella suosittu nimenomaan tähän aikaan. Ruoka on sopivan mausteista, mehevää ja täyttävää. Menusta löytyy vaihtoehtoja kasvissyöjille, tulisesta pitäville sekä miedosti mausteisesta pitäville. Kuuluu ehdottomasti omalle suosikkilistalle Helsingin ravintoloista. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Experience: Lunch Added: 21.03.2016
Rating: 0

Paska paikka, en suosittele. Ruoka oli ihan kauhean makuista. Kana tosiaan oli hyvin kuivaa ja mautonta ja currykastike oli aika viileetä (sekin aika mautonta). Ja palvelustakaan ei ole mitään hyvää sanottavaa.Tarjoilija ei välittänyt musta lähes ollenkaan, pelasi koko ajan jotain kännykkäpeliä ja kesti todella kauan ennen kuin sain ruokani. Ja naan-leipä ei kuulunut annokseen, tarjoili sanoi siitä mulle aika törkeällä äänensävyllä ja toi sen Naan-leivän aika huonontuulisena pöytääni eikä se Naan ollut mitään hyvää kun oli kuivaa.

Paska paikka, en suosittele!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.11.2015
Rating: 0

Monipuoliselta listalta hyviä perusannoksia. Siisti ja tavallista tyylikkäämpi ympäristö. Nopea ja huomioiva palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 09.11.2015
Rating: 0

Oikein hyvää intialaista. Runsaat annokset, ja todella aistikkaat maut. Grouponin tarjous todella kilpailukykyinen. Jouduimme vaihtamaan pöytää ilmastoinnin kylmyyden takia, jota ei ollut mahdollistaa säätää ravintolan toimesta. Laitteiston hallinta oli tarjoilijan mukaan toisaalla. Naanleipä ei kuulunut menuun, maksoi erikseen. Ravintola oikein viihtyisä ja rauhallinen, puolet asiakkaista ulkomaalaisia. Suosittelen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.06.2015 View previous reviews (2)
Rating: 0

Isot annokset ja maistuvaa ruokaa. Tulisuutta olisin kuitenkin toivonut enemmän. Maittavaa naan-leipää ja raita oli hyvää

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 27.05.2015
Rating: 0

Good Indian food if you skip the lunch menu. Probably the most authentic Indian food in town.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 03.04.2015
Rating: 0

Ruoka oli maukasta ja sitä oli riittävästi. Palvelu pelasi moitteettomasti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 21€ Added: 27.03.2015
Rating: 0

Ruoka oli maukasta. Lisukeriisin määrä oli pettymys. Jouduimme pyytämään lisää riisiä, josta sitten maksoimme pari euroa. Naan-leipä ei kuulunut annokseen, eikä myöskään raita. Minun limuni maistui laimennetulle ja seuralaiseni olut oli hieman lämmintä. Asiakaspalvelu oli toimivaa mutta laiskahkoa. En voi suositella ravintolaa!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 08.01.2015
Rating: 0


Location

Eteläesplanadi 22, 00130 Helsinki - Route
(09) 611 001
http://www.samrat.fi

Options