edsevo

27 Bewertungen

Abzeichen

Top Kritiker: Die meisten Bewertungen (Top 5%)

Blog link

Bewertungen (27)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: China Flavor

Monipuolinen aasialainen seisova pöytä lounaalla, tosin pitemmän päälle lista alkaa toistaa itseään eli samat maut eri kombinaatioilla. Viihtyisä ja tyylikäs paikka, ystävällinen palvelu.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 15.01.2015
Note -1

Restaurant: Kahvila Sävy

Mutkaton ja karu mutta siisti paikka. Syömistarjonta aika suppea (suolaista lähinnä leipä parilla eri täytteellä) mutta kahveja monipuolisesti. Asiakaskunta lähiseudun työssäkäyviä (päiväsaikaan töitään tehden). Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 04.10.2016
Note 0

Restaurant: Kahvila Sävy

Mutkaton ja karu mutta siisti paikka. Syömistarjonta aika suppea (suolaista lähinnä leipä parilla eri täytteellä) mutta kahveja monipuolisesti. Asiakaskunta lähiseudun työssäkäyviä (päiväsaikaan töitään tehden). Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 04.10.2016
Note 0

Restaurant: Kulosaaren Casino

Jouluaterialla ravintola oli täynnä mutta siitä huolimatta tarjoitu sujui loistavasti. Palvelu oli huomaamatonta mutta silti huomioivaa. Henkilökunta oli tarkkavanen ja aktiivinen, kertaakaan ei tarvinnut pyytää tarjoilijaa pöytään vaan palveluntarvetta osattiin tulla kysymään juuri silloin kuin tilanne sitä vaati.

Ruoka myös hyvää ja monipuolista niin että perinteet ja niiden vaihtelu oli otettu huomioon.

Miljöö henkii porvariston hillittyä charmia tyylikkäällä tavalla. Lievää ahtautta kun kahden hengen pöytien väliä oli vain parikymmentä senttiä, toiminee paremmin kun istutaan isommassa ryhmässä pitkissä pöydissä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 22.12.2015
Note 0

Restaurant: Samrat

Monipuoliselta listalta hyviä perusannoksia. Siisti ja tavallista tyylikkäämpi ympäristö. Nopea ja huomioiva palvelu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 09.11.2015
Note 0

Restaurant: Kotileipomo Eromanga

Positiivisessa mielessä ei-aikaansa seuraava tunnelma kakkien trendietnisten ja roasteryiden vaihtohedoksi (ja erikoiskahvejakin saa nykyään jos haluaa). Asiakkaat ostavat enimmäkseen leipomuksia mukaan joten tilaa on yleensä hyvin. Ystävällinen palvelu, kantavat kahvin pöytään jos tarjotin tuntuu olevan täynnä. Pahvilautaset ja niille tarkoitettu roskis salin nurkassa rikkovat kyllä tunnelmaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 08.01.2015
Note 1

Apaattinen tunnelma. Annos todella pelkistetty: koipia ja ranskalaisia jossa ainoa väri ja maku tulee ketsuppiannospussista. Palvelu tympääntynyttä ja periksi antaneen passiivista. Koivet sinänsä kypsiä ja rapeita mutta pikaruokaa löytää välittömästä läheisyydestä paremmilla lisukekilla ja paremmala asenteella.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 7€ Hinzugefügt: 24.09.2015
Note 0

Piristäviä aasiamakuja. Raikas, runsas ja maukas lounaas. Kolme vaihtoehtoa ja alkusalaatti. Terassilla lounasaikaan aurinkoista ja lämmintä eikä tiiliaidan vuoksi selän takana kulkeva Hämeentiekään haitannut. Muovilautaset halvahkoa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 14.09.2015
Note 0

Erilainen kiinalainen joka tarjoaa piristävää vaihtelua traditionaalisten ja usein keskenään samanlaisten suomalaiskiinalaisten ravintoloiden rinnalle. Lounaalla vaihtelevia uusia makuja ja ystävällinen palvelu.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 10.09.2015
Note 0

Restaurant: Beefy Queen Jambo

Omanlaisensa tunnelma jota ei kauppakeskuksista tai ketjuravintoloista löydä. Rento, nopea ja asiallinen palvelu, hyvää perusleikettä edullisesti ja runsaat annokset. Asiakkaat laajalla skaalalla solmiopuvusta haalareihin, naisiakin näkee ja toimistoenglantia kuulee.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 09.09.2015
Note 0


Bilder


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites