shiny

5 reviews

Badges

Blog link

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Happy Garden

Otin lounaslistalta tofu-jättikatkarapu vaihtoehdon ja hyvää oli. Vähän alimaustettu makuuni, mutta lisäsin itse vähän chili tahnaa. Salaattia sai itse ottaa tosin suppeasta valikoimasta. Ystävällinen ja nopea palvelu, tultiin itse kyselemään haluammeko lisää riisiä ym. Satuimme syömään rauhalliseen aikaan. Henkilökunta oli itsekin lounastamassa ja ilmeisesti työntekijän söpö pikku tyttö katseli välillä tutkivasti pöytäämme. Hän hoiti jopa laskutuksen ilmeisen innoissan (ja ammattimaisen kohteliaasti) :)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 06.08.2011
Rating: 4

Restaurant: Hong Fu chinese

Olen ottanut montakin kertaa ruokaa mukaan täältä. Kertaakaan en ole siis paikan päällä syönyt. Kiinalaisesta lounasannoksesta en niin välittänyt, mutta täältä saa myös sushia ja olen kyllä tykännyt, vaikka kiinalainen onkin. Californian rullat ovat olleet isoja monella täytteellä, eikä muissakaan susheissa ole ollut valittamista. Erittäin ystävällinen palvelu on ollut aina, vaikka olen mennyt juuri ennen sulkemista ja silti ovat tehneet minulle uutta riisiä ja sushia. Ravintolaan voi myös soittaa etukäteen että tulee kohta hakemaan annoksen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 06.08.2011
Rating: 2

Restaurant: Masabi Itäkeskus

Ei hyvä, en mene uudestaan. Ajattelin että pakko on käydä testaamassa tämä sushiradan takia, mutta sushien laatu oli makuuni niin huono ja hinta kallis verrattuna laatuun että petyin. Täytyy kyllä mainita tässä, että olen ehkä vähän vaativa Japanissa käytyäni. Siis 15 euroa on sama hinta kuin Tokyo55 lounaalla ja taso on AIVAN eri luokkaa, eikä tähän sisälly edes mitään salaattia tai keittoa ym. Misokeitosta olisi saanut pulittaa 2euroa lisää. En tiedä mitä ne ovat tehneet riisilleen, mutta oudolta maistui. Ainoat hyvät makit olivat savustettulohimajoneesilla. Yksi outo juttu oli kanssa se, että inkiväärit olivat pöydässä purkeissa, mutta niissä ei ollut mitään ottimia, eli piti itse "tajuta" ottaa uudet puikot niitä varten. Eli en usko että kovin hygieeniä olivat. :(

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 06.08.2011
Rating: 5

Restaurant: Cafe Regatta seaside cafe

Tästä kahvilasta jäi erittäin positiivinen fiilis käteen. Olimme etsineet keskustasta jotain mukavaa paikkaa, jossa voisi vähän grillailla ja viettää aurinkoista sunnuntai päivää ja Cafe Regatta sopi siihen täydellisesti! Ostimme kahvit ja korvapuustit ja hyvää oli. Jääkaappi oli valitettavasti rikki, niin limuja ei olisi saanut kylmänä, mutta pakkasesta sai virkistykseksi jäätelöä:)

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 6€ Added: 26.06.2011
Rating: 1

Restaurant: Gastone italian

Söin härän sisäfile pasta-annoksen ja se ylitti kyllä odotukseni. Hyvin viimeistelty täyttävä annos. jälkiruoaksi otin creme bruleen ja se oli kyllä hiukan pettymys, mutta muuten ateriakokonaisuus oli kyllä sen verran hyvä, että menen vielä uudestaankin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 22.03.2010
Rating: 3


Followers