mscore

35 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (34)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Grill It! pihviravintola

Kävin pitkästä aikaa pihvillä. Konsepti on vuoden takaisesta hieman muuttunut, mutta entrecote oli yllättävän hyvää. Vahva savuinen maku, virheetön kypsyys, rapea makurasva ja hyvät lisukkeet.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 05.10.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Grill It! pihviravintola

Tyylikäs kesäterassi. Kana Orient oli maukas ja kesäinen annos, hasselpähkinät toivat kivaa makua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.07.2011
Arvosana: -2

Ravintola: Kampin hodari & hummeri hodareita

Ei vakuuttanut lainkaan. Hintataso ja brändiodotus huomioiden tulisi hodarin olla jotain parempaa. Yhdeksän euron hodarissa oli suuren ja sieluttoman sämpylän sisällä lusikallinen meksiko-henkistä lihaa, sipulia ja pursuilevia täytteitä. Suu täynnä kuivaa leipää ja kasvot avocadossa, ei makua. Oppis voisi ottaa trendikkäistä gastro-hampurilaisista tai vaikka kulman takana tarjoiltavasta taivaallisesta tortillasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 21.09.2015
Arvosana: 0

Ravintola: India Tandoor intialaista

Loistava Butter Chicken. Ja lämmin palvelu aina kun olemme Tandoorissa käyneet (kohta vuosikymmenen).

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 18.02.2015
Arvosana: 0

Ravintola: India Tandoor intialaista

Mukava, rauhallinen ja ystävällinen ravintola nyt jo 30+ visiitin kokemuksella. Valitse listalta talon spesiaali Butter Chicken.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 07.03.2009
Arvosana: 0

Ravintola: Vapiano Tuoretta italialaista!

Hyvä että on vaihtelua. Vapiano on konsepti-pikaruokala, jonkalaisia näkee yleensä vain matkoilla. Ensi reaktioni oli tyytyväisyys siihen, että viimein meidänkin kyläämme on saatu vaihtelua pikaruokakenttään. Sisustus oli miellyttävä ja ajan hengen mukainen -- pöydissä esimerkiksi laukkukoukut ja sähköpistokkeet kännyä tai läppäriä varten.

Ruoan valmistusta on aina hauska katsoa. Tuorepasta oli sopivan purtavaa, mutta salsiccia-pastassani oli lähinnä salamia (ei tuoremakkaraa) ja seuralaiseni carbonarassa maistui lähinnä kipakka sipuli. Olimme molemmat sitä mieltä, ettei Vapiano kilpaile pastoillaan suosikkiemme (Zio Pepe, Benjam's Bistro jne) kanssa. Vesilasien naurettava koko (1dl?) pisti miettimään onko tämä oikea tapa kannustaa ostamaan maksullisia juomia.

Jonotus ja maksaminen onnistuivat kivuttomasti, mutta voin kuvitella että ruuhka-aikana ruoka- ja maksujonot voivat ottaa voimille.

Ja lopuksi aivan pakko antaa palautetta toisen kerroksen miesten vessasta. Yksittäinen pisuaari ja lavuaari ovat niin pahasti vierekkäin, etten olisi toisen miehen kanssa kehdannut pestä käsiä samanaikaisesti...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 23.07.2011
Arvosana: 9

Ravintola: Tortilla House Kamppi fresh mex

Ah, possu-burrito oli todella herkullista, kaikilla mausteilla mutta ilman kastikkeita (siistimpää syödä). Ei muuten kaivannut kastikkeita sillä mukana oli paljon kosteita raaka-aineita (salsaa, papuja, lime-riisiä jne.). Tuoretta ja maukasta. Ja ystävällistä ripeää palvelua.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 08.10.2014
Arvosana: -3

Ravintola: Oma välimeri, libanon

Maukas, raikas ja rapeakin kanashawarma oli varsin mukava lounas.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 17.06.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Martina eurooppalaista

Mukava perheen viikonloppulounas, pastaa yhteisestä kulhosta. Hyvä vaihtoehto naapuri-kauppakeskuksen pikaruoille ja rauhattomuudelle. Miellyttävä ja lapsiystävällinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.05.2013
Arvosana: -2

Ravintola: NYC Burger gourmet -hampurilaisia

"Meatpacking" oli oikeasti hyvä hampurilainen. Jämäkkä sämpylä, reilu pihvi, paljon makua. Ei pelkkää suolaista pullamössöä kuten hesdonaldissa. Pihvi olisi voinut olla medium ja lautanen oli sotkuinen, mutta muutoin toimi. Kassa osasi varoittaa että kestää, joten odottelu ei haitannut. Hyvä konsepti jonka toivoisi menestyvän mutta hiottavaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.10.2012
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Seuraajat (2)


Listat

Kirjanmerkit


Suosikit