Avautuu 10:30

NYC Burger

gourmet -hampurilaisia
Arvosana 1 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (55)

Keittiö oli menossa jo kiinni, mutta tekivät burgerin. Söin siitä puolet, koska pihvi oli huonosti tehty ja muutama salaatinlehti höysteenä. Kastike ei tuonut makua.

En tiedä johtuiko annoksen laatu siitä, että olivat menossa kiinni.

Lopputuloksena erittäin pettynyt asiakas.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 13.11.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Aivan mahtava burger, paljon parempi kuin vaikkapa Amarillon vastaavat (ilman pihviä, vuohenjuustolla). Juustoa ja kastiketta oli runsaaasti, salaatti raikasta. Perunat tuoreita ja kylkeen saimme veloituksetta pyynnöstä ison kupin majoneesia. Annos oli myös iso! Palvelu oli sujuvaa ja ruoka tuli nopeasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 31.07.2015
Arvosana: 0

Tila houkutteleva ja palvelu ystävällistä. Ruoka oli valitettavasti kylmää. Toisten ranskanperunoiden valmistus kesti kauan. Annos tuli lopussa kylmänä ja rasvaa tihkuen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 01.06.2015
Arvosana: 0

Pettymys. Mainostavat itseään gourmet burgeri paikkana, mutta burgeri oli jotain ihan muuta. Kuiva sämpylä, sentin paksuinen siivu tomaattia ja muutama parmesan lastu. Pihvi ihan ok. Ei näin. Paikan lohkoperunat olivat syömäkelvottomia. Vetisiä ja pahanmakuisia.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 13.05.2015
Arvosana: 3

Erittäin hyviä burgereita hyvistä raaka-aineista, tosin vähän heikossa miljöössä. Kävisin useammin jos ois jossain lähempänä keskustaa tai Kallio/Hakis akselilla.
Iso plussa omasta rakentelumahdollisuudesta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 18.01.2015
Arvosana: 0

Toinen kerta ja varmuudella viimeinen! Palvelu järkyttävän huonoa, astiat likaisia, pöydät likaisia, joten pelkkä ok hamppari ei paikkaa pelasta! Onneksi ei tule käytyä kuin satunnaisesti ko.kauppakeskuksessa nälkäisenä! :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 04.10.2014
Arvosana: 0

Pikainen TriBeCa burgeri.

Hetken haahulen kassalla kun ketään ei näy. Kohta jo palveluhenkilö saapuu. Toiminta asiallista ja sujuvaa.

Ruokakin tulee kohtuu nopsaan, ravintolasali melko tyhjä, sillä lounasaika meni jo ja päivällisaika ei vielä alkanut.

Burgeri on periaatteessa ihan mainio. Sämpylässä kivasti vesmeloonin siemeniä, ei mikään normipulla. Hyvä niin. Muutenkin maut ja soosit mainiot. Pihvikin mehevä, sopivasti medium niinkuin luvattiinkin.

Kuitenkin, esillepano oilis voinut olla vähän parempi. Jotenkin vähän lässähtänyt lautaselle oli tuotos. Vaikka siinä sellainen seiväs olikin kokonaisuutta kasassa pitämässä, niin olisin sittenkin kaivannut hieman ryhdikkäämpää tuotosta.

Ihan OK suoritus kuitenkin kokonaisuutena.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 18.08.2014
Arvosana: 0

Pihvit raakoja ja haaleita, hintaan nähden pieni annos, ei ranskalaisia jotka muualla saa noin euroa kalliimmalla ja sen lisäksi salaatin. Palvelu hidasta. Tiedän kyllä, että naudanlihapihvi voi olla raaka / medium, mutta en odottanut sitä jauhelihapihvistä, joka oli erittäin raaka (verta tihkuva) ja pihvin välissä oli paikoin palanutta karstaa.
En voi suositella, menen mieluummin Mäkkäriin tai Chicosiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 20.06.2014
Arvosana: 0

Kokeiltiin BYOB eli rakenna oma burgeri. Sämpylä oli hyvä (sekä artesaani ja chipotle). Pihvi oli hyvää ja mehevää - ja riittävästi. Hamppari kokonaisuudessaan oli todella reippaan kokoinen, lähti nälkä. Lisäsalaatti ok (caesar) ja lisäperunat kuorellisia, eli kiva kun ei ollut niitä pakastepussista rasvakeittimeen kaadettuja. Palvelu oli hyvä ja ystävällistä

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 08.06.2014
Arvosana: 0

Kunnon burgereita, joista ei tarviste maksaa maltaita. Ensimmäiset kerrat kun kävin oli pihvit aina ihanan medium ellei jopa medium rare (mikä minulle kyllä sopii), mutta lähiaikoina on tullut täysin läpikypsää.
En tiedä onko henkilökunta muuttunut vai ovatko saaneet jossain vaiheessa palautetta asiakkailta jotka pelästyvät keskeltä pinkkiä lihaa. Kuintenki tulos on se että vaikka viimekerralla vartavasten pyysin medium rare, tuli se taas läpikypsänä.
Harmittaa hieman sillä olin aluksi niin onnellinen kun vihdoin oli lähistöllä kunnon burgeri paikka.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 27.04.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Itämerenkatu 21, 00180 Helsinki - Reitti
+358 40 1759480
http://www.nycb.fi/