Ei tietoa

Kampin hodari & hummeri

hodareita
Arvosana 2.2 / 5

Arvostelut (34)

Huonompaa hinta-laatu-suhdetta on caikea löytää. Käsittämättömän törkeää rahastusta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 02.02.2016
Arvosana: 1
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Viikon erikoistarjoukset ovat olleet todella mielenkiintoisia makukombinaatioita joihin en ole pettynyt. Lounas komboon kuuluu coleslaw ja valinnainen juoma. Vaikka itse dogi on hieman pienen nakoinen, tuli vatsani tayteen (varmaankin niiden runsaiden ja tuhtien lisukkeiden ansiosta).
Suosittelen

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 15.01.2016
Arvosana: 0

Kokeilemisen arvoinen paikka Kampin keskuksessa. Ranskalaiset ovat hyviä, joskin hieman kalliita, ja hodari on hyvä itsepikkelöityine kasviksineen. Isonälkäisellä voi tosin jäädä yhdestä koirasta maha kurnimaan. Suklaa-vaahterasiirappipirtelö todella hyvää!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.01.2016
Arvosana: 0

Maultaan ihan hyvän ruoan vastapainoksi on tarjolla suolainen hinta, joka ei kyllä kohtaa mitenkään tarjotun evään kanssa. Mielestäni hinta-laatusuhteessa olisi pienen tarkastelun paikka, jos hodari ja ranskalaiset maksavat 20€ ja kyseessä on oikeasti aivan perustavara kauppakeskusmiljöössä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 19.11.2015
Arvosana: 0

Aivan naurettava hodari hintaansa nähden. Never again.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 17.11.2015
Arvosana: -3

Hintaa-laatusuhde eivät kohtaa.
Paikan logot/puitteet ovat hienot mutta hodari ei vakuuttanut eivätkä parmesan-ranetkaan pelastaneet tilannetta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 20.10.2015
Arvosana: 0

Olen syönyt ravintolassa useita kertoja ja varsinkin uuden listan hodarit ovat erinomaisia. En tajua kitinää hinnasta, koska raaka-aineet ovat kohdallaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 18.10.2015
Arvosana: 0

En suosittele. Paikka on ylihintainen, annokset pieniä ja 2dl mehua maksaa 3€. Pöydät olivat myös likaisia ja täynnä roskaa. Takkia ei myöskään saanut mihinkään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 10.10.2015
Arvosana: 0

Plussat ekaksi; salt&vinegar perunoiden reipas suola ja etikka jättivät himon! Hlökunta reippaan ja mukavan oloista. Noh sitten; tiedätte varmaan tunteen kun ottaa muovipussista sämpylän joka on hiukka liian kauan ollut siinä ikkunalla auringonpaisteessa, ja pehmentynyt kosteaksi, tai sitä on lämmitetty mikrossa liian kauan ja kuivuessaan ja jäähtyessään muuttuu ruttuiseksi ja rapisevaksi? Tämänoloisten sämpyjen väliin oli sitten aseteltu erinäisiä muutoin ihan maukkaita täytteitä kuten nakkeja sekä paneroitua kampelaa. Jäimmekin miettimään varsinkin eat.fi:n palautteita luettuamme, lukevatko ravintolan päättäjät näitä lainkaan, vai meneekö kuuroille korville? Ko sämpyt tuskin kelpaavat edes Seurasaaren krantuille oraville -ovat tainneet tottua hunajapaahdettuihin pekaanipähkinöihin- niin toivoisimme sämpylän päivitystä muiden eväiden tasolle, kiitos.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 29.09.2015
Arvosana: 0

Odotuksiin nähden pienoinen pettymys. Täytteet itsessään laadukkaita ja maku suht hyvää, mutta hodari on suhteellisen pieni. Erityisnoottia täytyy antaa löysästä hodarisämpylästä, joka on samaa tasoa kaupasta saatavien hodarisämpyläpussien kanssa. Rapsakampi/kuohkeampi sämpylä pelastaisi paljon ruokakokemusta! Einessämpylä ei mielestäni sovi "gourmet"-hodareihin. Myös parmesan-ranut jättivät toivomisen varaa.

Huonoista sämpylöistä ja pienestä annoskoosta johtuen en voi valitettavasti ainakaan vielä paikkaa suuremmin kehua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 28.09.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Urho Kekkosenkatu 1, 00100 Helsinki - Reitti
0300 472334
http://www.hodari-hummeri.fi/