Myrkridia

31 Bewertungen

Abzeichen

Top Kritiker: Die meisten Bewertungen (Top 5%)

Blog link

Bewertungen (30)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Chengdu

Aitoa kiinalaista Helsingissä. Paikka on ruokakulinaristille todellinen helmi, ja ei missään nimessä hinnalla pilattu. Toisin kuin perinteisissä mättökiinalaisissa, ruoat maistuvat erilaisilta - makumaailmasta löytyvät vahvat ja vivahteikkaat mausteet, liha on pehmeää ja laadukasta ja kasvikset tuoreita. Ruokalista on kattava. Suosittelen paikallisia hot potteja - ei paljon Pekingissä maistamalleni kalpene. Kevätkääryleet myös poikkeuksellisen hyviä. Todella ystävällinen palvelu; neuvot ruokailuun, vettä ja riisiä sai lisää pyytämättä. Tänne uudestaan!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 22€ Hinzugefügt: 08.07.2017
Note 0

Restaurant: Soi Soi

Näin liikalihansyöjänä ei uskoisi syövänsä kasvisruokaa. Makumaailma erittäin kohdallaan. Kannattaa kokeilla paikan hampurilaiset ja bataattiranskalaiset - todella bueno.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 25.04.2017
Note 1

Restaurant: Makalu

Best Nepalese in Helsinki, piste. Ja on käyty 'niissä parhaissa' sekä Helsingissä että Oulussa (toinen nepalilaisten ravintoloiden kehto).

Täällä ruoat valmistetaan ajan kanssa, hyvistä raaka-aineista ja mausteita kaihtamatta. Annokset selvästi erottuvat maultaan toisistaan. Todella vivahteikkaita ja ennen kaikkia maukkaita annoksia, joissa liha aina mureaa ja aromisuola jätetty kotiin.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 14€ Hinzugefügt: 12.05.2016
Note -5

Restaurant: Makalu

Best Nepalese in Helsinki, ja on käyty 'niissä parhaissa'. Täällä ruoat valmistetaan ajan kanssa, hyvistä raaka-aineista ja mausteita kaihtamatta. Todella vivahteikkaita ja ennen kaikkia maukkaita annoksia, liha aina mureaa ja aromisuola jätetty kotiin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 12.05.2016
Note -5

Perusvarmaa nepalilaista Helsingin keskustasta. Palvelu pelaa - osasivat suositella sopivat annokset. Hinta hieman yläkanttiin suhteessa ruoan laatuun - ruokaan kaipaisi enemmän makuja ja potkua.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 03.09.2016
Note 0

Restaurant: Yamato

Todella hyvää sushia ja todella hyvään hintaan. Lyömätön hinta-laatusuhde ja yks parhaista sushibuffeteista, joissa olen käynyt. Suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 03.09.2016
Note 0

Restaurant: Yamato

Todella hyvää sushia ja todella hyvään hintaan. Lyömätön hinta-laatusuhde ja yks parhaista sushibuffeteista, joissa olen käynyt. Suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 03.09.2016
Note 0

Restaurant: Sushibar + Wine

Helsingin parasta sushia - amen. Oma palvelukokemuksemme oli todella positiivinen. Tarjoilija oli ystävällinen, asiantunteva ja osasi suositella meille todella hyvän valkoviinin sushin kaveriksi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 24€ Hinzugefügt: 03.09.2016
Note 0

Restaurant: Pizza MIX

Todella hyvää, aitoa italialaista pizzaa. Mozzarellaa, parmesaania, artisokkaa, munakoisoa ja parmankinkkua. Ohut pohja, laadukkaat raaka-aineet ja huolella valmistettu kokonaisuus. Mahtava paikka!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 03.09.2016
Note 0

Restaurant: Pikku-Nepal

Perushyvää nepalilaista Helsingin ytimestä. Ruoka valmistui todella ripeästi ja palvelu oli kohtalaisen hyvää. Reilut annoskoot - samasta ateriasta syö kaksikin päivää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 12.05.2016
Note 0


Bilder


Followers