Opens at 13:00

Pikku-Nepal

Betyg 1.8 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (124)

Pitkästä aikaa kävin ravintolassa josta olin pitänyt aikoinaan paljon. Tarjoilija ei meinannut muistaa pyytää tilaustani kun jo säntäsi pois pöydästämme. Salaattia ottaessani sanoi että salaatti kuuluu aterioiden kanssa ja vasta siinä vaiheessa muisti että tilasin kana-annoksen. Ruoka oli keskinkertaista ja seuralaiseni leipää piti erikseen kysyä kun sekin unohtui ensin.

On surullista kuinka aiemmin jopa legendaarinen paikka on muuttunut näin surkeaksi. Tämä oli viimeinen vierailuni ravintolassa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 28.06.2019 View previous reviews (2)
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Taso vähän laskenut, ja hinnat nousseet viime kerrasta.
Hinta/laatu-suhde siis huonontunut. Ruoka ihan ok, palvelu ihan ok, sijainti ihan ok.
Tänään naan-leipä oli käsiin murenevaa sorttia, eli peltivadin tiskaaminen sillä murskalla kovin hankalaa.
Edellä mennyt asiakas pudotti raastepöydän oliivi-rasian ottimet salaattikastikkeeseen kahva edellä ja nosti ne sieltä ylös, ilmoitti henkilökunnalle, mutta mitään ei tapahtunut. Eli käytännössä kaikki ihmisten käsissä olleet bakteerit siirty salaattikastikkeeseen, jäi ottamatta se kastike. Muuten raastepöytä oli ok. Parempiakin nepskuja löytyy lähiympäristöstä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 16.12.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Viittaako aito nepalilainen tunnelma siihen , kun ravintolassa varmaan 40c?

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 06.07.2016
Betyg: -1
     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 29.06.2016
Betyg: 0

Perushyvää nepalilaista Helsingin ytimestä. Ruoka valmistui todella ripeästi ja palvelu oli kohtalaisen hyvää. Reilut annoskoot - samasta ateriasta syö kaksikin päivää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 12.05.2016
Betyg: 0

Aivan mielettömän hyvää ruokaa, Pikku Nepalista on tullut ihan vakkarimesta. Palvelu on ystävällisintä, mitä on tullut vastaan stadissa. Yleensä tilataan mukaan ruokaa ja ruoka on valmista ihan alta aikayksikön. Annokset on vähän hintavia, mutta kokoonsa nähden menee aika nappiin. Yhdestä annoksesta riittää ainaki kahteen ruokailuun mulle :D
Kerran meijän to-go -tilaus saatiin väärin, ja he tekivät väärän annoksen ensiksi. No jossain parissa minuutissa he toivat sen oikean tilauksen, ja sen väärän tilauksen kaupanpäälliseksi (mikä ei todellakaan haitannut kun kaikki heidän ruoka on aina ihan taivaallista).
Yleensä otan lammasta kun se on aina täydellisen mureaa ja hyvin muhinutta ja naan on aina herkullista.
Suosittelen Pikku-Nepalia aivan kaikille!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 04.10.2015
Betyg: -1

Pitkästä, pitkästä aikaa Pikku-Nepalin lounaalla.
Helsingin runsaassa nepalilaistarjonnassa menee ehkä hieman keskiarvon yläpuolelle ruoan osalta lounaskokemuksena. Lounaan salaattiosasto pikkasen tavanomaista monipuolisenpi. Naanleipä suht normaalia,Pääruoaksi lohta, marinointi kohtuullisen hyvä ja lisukkeet ihan kelpotavaraa,

Kuten useissa keskustan nepalilaisissa klo 12 lounasaika ei ole kiireiselle lounastajalle otollisin, tuvat ovat täynnä silloin, Onneksi tällä kertaa suurin osa ruokaililjoista oli ja saanut ruokansa ja näin odotusaika ei ollut kovin pitkä. Salla hoiti kaksi tarjoilijaa, kiirettä piti ja pieni ylikiireen meininki oli. Palvelu hyvin 'automaattiperuskohteliasta', aitoudesta ei tietoakaan.

Hinnallisesti taisi olla 9,70 € tämä lounas, melkoisen kohdallaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 22.08.2015
Betyg: 0

paras ruoka!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 17.07.2015
Betyg: 0

Lauantai-iltapäivänä ravintola oli lähes täynnä, mutta palvelu oli silti ripeää. Ovessa ollut Oiva-arvostelu (korjattavaa) melkein sai meidät karkotettua, mutta annoimme paikalle mahdollisuuden. Ja kannatti. Ruoka oli oikein maukasta ja naan-leipä herkullista. Tosin salaatin seassa oli pieni muovin palanen.. Tuliset ruuat oli oikeasti tosi tulisia!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 20.03.2015
Betyg: 0

Yhdistelmäateria jossa currykanaa ja toisena ruokalajina vuohenjuustoa pinaatissa. Siis luullakseni koska molemmat ruoat olivat hyvin olemattoman ja epämääräisen makuisia annoksia . Gintonic piti tilata kolmeen kertaan ennenkuin sain sen pöytään, ilmeisesti tarjoilija ei osannut suomea kunnolla. Gt:n halpa hinta perustunee siihen että giniä on vain 2cl...

Kathmandu-olut oli ok.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 24€ Tillagt: 01.01.2015
Betyg: 0


Läge

Annankatu 29, 00100 Helsingfors - Route
(09) 693 1778
http://www.pikkunepal.fi/

Options