Keittiö auki

Ravintola China

kiinalaista
Arvosana 4.9 / 5

Arvostelut (61)

Keskivertoa parempi kiinalainen, joskaan annokset eivät aivan huipputasolle yllä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 24.05.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

syön täällä aina kun käyn helsingissä. . paras ruoka ikinä

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 16.12.2015
Arvosana: -2

Kestosuosikki jo monen vuoden ajan! Täällä on käyty perheen kanssa jo siitä lähtien kun olin lapsi, eli ainakin 20 vuotta. Taso pysynyt hyvänä kaikkien vuosien ajan. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.12.2015
Arvosana: -1

Vihannekset chop suey oli erinomaista, ihanan värikäs annos! Ruoka tuli todella nopeasti. Ravintola on ilmeeltään kliini ja palvelu moitteetonta. Rento, moderni tunnelma.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 25.10.2015
Arvosana: -1

Kävimme ruokailemassa ruoka oli hyvää, mutta palvelu ei. Odotimme kymmenen minuttia tarjoilijalle oli tärkeämpää tyhjentää ja siivota seisovaa pöytää kun ottaa tilausta meiltä. No saimme tilauksen tehtyä ja aika pian ruoka tulikin, mutta siihen palvelu jäi olimme halukkaita ottamaan toiset ruokajuomat, mutta kertaakaan tarjoilija ei käynyt pöydässä edes silloinkaan kun olimme ruokailleet ei hakenut tyhjiä lautasia eikä käynyt kysymässä haluammeko laskun hänelle oli tärkeämpää olla baaritiskin takana räpläämässä kännykkää, kun asiakaspalvelu, joten kävelimme tiskille ja pyysimme laskun jonka kuittasimme tiskillä. Palvelu oli surkeinta pitkään aikaan mitä olemme saaneet, kyllä henkilökunnan pitäisi ymmärtää kuka heidän palkat maksaa se kännykkä vai asiakkaan palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.05.2015
Arvosana: 0

Kävin ensimmäistä kertaa kyseisessä ravintolassa. Hain take away Kana Kung Pow annoksen. Henkilökunta vaikutti tosi tympiintyneeltä. Annoksen sain mukaa 5 minuutissa,oli varmaan jo valmiina buffetin jäljiltä. Ruoassa ei muuta valittamista,mutta oli kyllä ehkä tuirhan suolainen. Käyn kyllä toistekkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 10.12.2014
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.04.2014
Arvosana: 0

Olisin mielelläni tykännyt tästä paikasta. Ikävä kyllä lounasbuffetissa ruoan laatu oli hieman kaukana siitä mitä odotin. Kiinalainen ruoka oli heikkolaatuisia. Legendaarinen paikka alkaa hieman haihtumaan normaali kiinalaiseksi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 26.02.2014
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.02.2014
Arvosana: 0

Henkilökunta on tullut tutuksi monien käyntien jälkeen. Ruoka on hyvää ja tykkään erityisesti pääosin kiinalaisille tarkoitetusta ruokalistasta. Kaipaisin Helsinkiin useampiakin perinteistä kiinalaista ruokaa tarjoavia ravontoloita. Joka tapauksessa, suosittelen ravintola Chinaa :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.02.2014
Arvosana: 0


Sijainti

Annankatu 25, 00100 Helsinki - Reitti
(09) 640 258
http://www.ravintolachina.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita