kyte

25 arvostelua

Menen ravintolaan yleensä nauttimaan hyvästä ruoasta ja syömään nälkääni. Korea sisustus tai kauniisti asetellut annokset eivät saa hyvän ruoan edelle. Toisaalta ne ovat loistavia välineitä tekemään hyvästä ruokailuhetkestä vieläkin paremman.

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (25)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Deli China kiinalaista

Kelvollista kiinalaista ruokaa. En ole erityisesti kiinalaisen ruoan ystävä ja annoksissa saisikin olla minun makuuni enemmän mausteita. Hintaakin voisi pudottaa hieman. Palvelu on varsin ripeää, mutta ravintolassa käydessään tuntee olevansa liukuhihnalla muiden asiakkaiden joukossa. Paikka on usein täynnä ja varsinkin lounasaikaan oma annos on hyvä tilata etukäteen puhelimella ja ottaa mukaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 29.12.2009
Arvosana: -1

Ravintola: Ravintola Sinet kebab-pizzeria

Erittäin hyvät pizzat ja kebabit. Pizzeria, joka ei ole vielä kertaakaan pettänyt. Pizzat ovat hyvän kokoisia ja niissä sopivasti täytettä. Kebabit eivät yllä aivan pizzojen tasolle, mutta hyviä nekin ovat. Paikan päällä syötynä pizzojen hintaan kuuluu salaattipöytä. tarjolla on myös hampurilaisia ja lounasaikaan monipuolinen lounaspöytä. Sisustukseltaan tyypillinen pizzeria: ei hivele silmää mutta ajaa asiansa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 05.05.2010
Arvosana: 2

Ravintola: Everest nepalilaista

Hämmentävästi liikerakennuksen sisällä sijaitseva ravintola, joka osoittautui loistavaksi lounaspaikaksi. Palvelu oli ystävällistä ja erittäin ripeää.

Ruoka oli varsin yksinkertaista, mutta erinomaisesti maustettua. Salaattipöytä keittoineen oli juuri riittävän suuri ja monipuolinen. Tarjolla oleva, erittäin tuliseksi mainostettu chilikasti on oikeasti tulista tavaraa. Annokseen kuuluva naan-leipä oli yksi parhaista mitä olen maistanut.

Tilat ovat perussiistit, mutta ehkä hivenen nuhjuiset. Kokonaisuutena ravintola on loistava paikka nauttia lounas todella järkevään hintaan. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 05.08.2011
Arvosana: 2

Ravintola: Pikku-Nepal nepalilaista

Siisti ravintola, jossa tarjoillaan loistavaa ruokaa hyväntuulisen palvelun kera.

Olen käynyt ravintolassa kahdesti ja kumpikin kerta on ollut kokemuksena mainio. Iloinen mieshenkilö ottaa asiakkaansa vastaan hymyssä suin. Hän ei kummallakaan kerralla kirjoittanut tilauksia mihinkään, mutta niiden kanssa ei silti ollut ongelma. Henkilökunta on myös toimivalla tavalla hereillä ja lisätilausten tekeminen ei ole osoittautunut vaikeaksi.

Ruoat ovat hyvän makuisia ja asiallisesti maustettuja. Tulisen ruoan ystäväkin saa täällä kohtalaisen tuhtia tavaraa. Mukavana lisänä anoksiin kuuluu naan-leipä joten sitä ei tarvitse erikseen tilata.

Ympäristö on siisti ja viihtyisä. Hinnat eivät ehkä ole kaikkein alhaisimmalla tasolla, mutta hintataso on silti kohdallaan. Erittäin suositeltava ravintola nepalilaisen ruoan ystävälle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 08.10.2011
Arvosana: 1

Ravintola: Himshikhar nepalilaista

Siisti ja sympaattinen nepalilainen ravintola. Palvelu oli ystävällistä ja asiakkaat otettiin näkyvästi huomioon.

Kolmen henkilön ruoat tulivat pöytään nopeasti eikä maussa ollut valittamista. Annoskokokin oli hintaansa nähden kohdallaan. Ainut mitä jäin kaipaamaan oli tulinen kastike, jota olisi saanut lisätä itse ruokaan. Ehkä tätä olisi saanut pyytämällä?

Tila ei ole hirvittävän avara, mutta ei liian ahdaskaan. Paikka on siisti sekä viihtyisä.

Meitä palveltiin ripeästi ja hymyssäsuin. Laskun pilkkominen moneen osaan ei tuottanut ongelmia ja ravintolasta sai lähteä hyvillä mielin. Suosittelen kokeilemaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 06.08.2011
Arvosana: 1

Ravintola: Ravintola Kreeta kreikkalaista

Tilava ja viihtyisä ravintola, jonka ruoat ovat herkullisia ja annokset suuria. Henkilökunta on ystävällistä.

Ruokalistalta löytyy jokaiselle jotakin ja vaihtuva lounaslista tarjoaa useita eri vaihtoehtoja. Lounaaseen kuuluu myös jälkiruokakahvi.

Ravintola on suurikokoinen joten sinne voi tulla isommallakin seurueella. Lämpimiä ilmoja varten on myös pieni parveketerassi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 12.07.2011
Arvosana: 0

Ravintola: La Dolce Vita

Hyvä kebab, siistit tilat ja ystävällinen palvelu. Tulisena tilaamani kebab-ateria oli tulisin mitä olen Joensuussa saanut, vaikkei se omaan makuuni hirvittävän voimakas ollutkaan.

Palvelu oli todella ystävällistä ja hyväntuulista. Ravintola on siisti ja erityismaininnan ansaitsevat mukavan pehmeät penkit. Ulkopuolelta löytyy myös terassi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 05.07.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Pizza Master pizza, kebab

Lounasaikaan hyvää pizzaa järkihinnoin.

Paikan yleisilme on tyypillinen pizzeria eikä se eroa ulkoisilta puitteilta mitenkään muista pizzerioista. Tilat eivät koreile, mutta ne ovat siistit.

Pizzat erottuvat edukseen runsaiden täytteiden, maukkaan tomaattikastikkeen ja mukavan hinnoittelun (5,50€/lounas) takia. Lisäpisteitä irtoaa valkosipulista, jonka saa täytteeksi ilmaiseksi. Pizza-annoksiin kuuluu myös salaatti.

Palvelu on mukavan neutraalia: ei yltiömaireaa mutta ei hapantakaan. Eli juuri sellaista kun pizzerialta sopii odottaa.

Oikein toimiva pizzeria joka soveltuu vähän suurempaankin nälkään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 06.09.2010
Arvosana: 2

Ravintola: Pizza Express & Café pizzoja, kebabia

Tunnettu erinomaisista kebab-annoksista, mutta listalta löytyy myös herkullisia pizzoja. Lisäksi lounasaikaan on tarjolla keittoja, salaatteja yms. Kebab-kastikkeen saa pyydettäessä tulisempana.

Sisustus on varsin pizzeriamainen mutta siisti ja pöytäpaikkoja on runsaasti. Palvelu on ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 10.01.2010
Arvosana: 1

Ravintola: Ravintola Chang Thai thaimaalainen ravintola

Erinomainen ruoka, ystävällinen palvelu ja viihtyisä ympäristö. Tilaamani paistettu kana basilikalla oli mukavan tulinen ja muutenkin hyvin maustettu. Annos oli reilun kokoinen eikä ravintolasta tarvinnut lähteä nälkäisenä.

Henkilökunta oli iloista ja palvelu ystävällistä. Vaikka olimme liikkeellä isolla seurueella, ruoat tulivat varsin nopeasti ja jokainen sai ruokansa yhtä aikaa. Meille oli varattuna kaksi pöytää eikä varauksen kanssa ollut ongelmia.

Tila oli sisustettu thai-henkisillä koristeilla, jotka loivat mukavan tunnelman. Ravintola oli muutenkin viihtyisä. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka, jossa hinta ja laatu on kohdallaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 31.03.2011
Arvosana: 1


Seuraajat

Seuraajat (1)