Closed now

Cafe98

Betyg 5 / 5

Recensioner (5)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

This is by far the best place for a coffee/ light snack in the area. The owner/ barista is very welcoming and makes the visit worthwhile.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 31.10.2015
Betyg: -2

Pieni ja laadukas kahvila, jonka pitaleiville ei ole voittajaa. Kahvi erinomaista (myös take away + papuja voi ostaa kotiin, saa myös jauhatettua), mukava teevalikoima ja erinomaisia leivonnaisia.

Ei pidä antaa raakakakkujen ja luomun estää paikassa kahvittelua; hinnat ovat varsin kohtuullisia ja tarjolla on myös tavallisia leipomuksia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.09.2015
Betyg: 0

Pitaleivät ovat tuoreita ja tosi hyviä pikku välipaloja. Henkilökunta on rauhallista ja ystävällistä. Erityiskiitos raakakakuista, täällä saa herkuteltua terveellisesi!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.05.2015
Betyg: 0

Hyvät pullat ja suolaiset piirakat. Suosittelisin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.05.2015
Betyg: 0

Tämä pieni kahvila on ehdottomasti tutustumisen arvoinen! Sen jälkeen kun Cafe 98 saapui Taka-Töölöön, ei ole tullut paljon muualla istuttua… Paikan parasta antia ovat ihanat täytetyt pitaleivät, jotka muuten valmistetaan vasta tilauksen yhteydessä.

Mukavaa on myös se, että tarjolla on usein erikoisempaakin tarjontaa, esim. itsetehtyjä lusikkaleipiä ja mustikka-sitruunakakkua. Itse en ole tutustunut vitriinin vegaanisiin tuotteisiin ja esim. raakakakkuihin, mutta niitä syöneet ystävät kyllä kehuivat niitäkin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 04.05.2015
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (2)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Mannerheimintie 98, 00250 Helsingfors - Route
0466287556
http://www.facebook.com/Cafe98Mansku

Options