Küche geöffnet

Figaro

Note 4.4 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian
Vegan
Diät
Gratis wifi

Bewertungen (84)

Erinomainen kahden ruokalajin pikaillallinen ennen lappiin lähtöä. Kasvisruokailija/vegaani otetaan tehokkaasti huomioon ilman ennakkovaroitusta. Viinibaari hauska hengailupaikka vaikka ennen ja jälkeen illallisen! Viinit ja viiniosaaminen kaupungin parhaimmistoa!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 46€ Hinzugefügt: 23.04.2018
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Tilasin etukäteen vegaanisen pääruoan ja jälkiruoan illalliselle. Odotin, että tämäntasoisessa ja -hintaisessa ravintolassa osataan valmistaa ei-eläinperäistä ruokaa.

Pääruoan hinta oli 23 euroa ja pettymykseni oli melkoinen, kun lautaselle tuotiin vain juureksia. Mitään kymmenistä mahdollisista ei-eläinperäisistä proteiininlähteistä ei oltu hyödynnetty - pääruoka oli "Savustettua punajuurta vuohenjuustolla" muokattuna siten, että vuohenjuusto oli poistettu ja tilalla oli juureksia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 23€ Hinzugefügt: 12.01.2018
Note 0

Maistelumenun ruoka oli kauttaaltaan huonoa, niin laatu kuin valmistustapa. Alkuruokakalassa (lohi) selkeästi vanhentunut maku, pääruokakala (siika) oli kuivaksi paistettu, taustalla myös eltaantunut maku. Linturuoka tarjoiltiin syvistä purkeista, joissa lihaa ei pystynyt leikkaamaan suupaloiksi. Lihanpalat sitkeitä ja jänteviä. Risoton koostumus ok. Viinipaketin viinit maistuivat usealta osin liian pitkään auki seisoneilta. Jouduimme ala-arvoisuuden vuoksi jättämään ruokailun kesken ja pyytämään tarjoilijalta laskun. Tarjoilija hoiti asian mallikkaasti ja pahoitteli tilannetta. Keittiöstä myös kuului saliin kovaäänistä naureskelua, joka ei mielestäni kuulu minkään tason ravintolaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 89€ Hinzugefügt: 04.02.2016
Note -1

Kerrassaan upea pikkujouluelämys. Ruoka mahtavaa ja viinit myös. Palvelu sujui hienosti vaikka ravintola oli täynnä. Figaro winebistrossa otimme kuplivat ennen illallista, upea ja edullinen paikka!! Suosittelen❤️

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 60€ Hinzugefügt: 29.11.2015
Note 0

Moitteeton fine dining lounas, hyvä palvelu

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 20€ Hinzugefügt: 16.08.2015
Note 0

Figaron härkä oli erinomaista. Palvelu oli ystävällistä ja ruoka tuli suhteellisen nopeasti. Mukava, rento tunnelma. Tullaan toistekin, jos Jyväskylään suunnataan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 29€ Hinzugefügt: 23.05.2015
Note 0

Yhdeksän hengen seurue, kolme lasten annoksilla. Aivan loistava setti kaiken kaikkiaan ja vaikka kyseessä oli äitienpäivän kattaus ja paikka täynnä niin kaikki toimi täydellisesti. Loistava ruoka ja erittäin hyvä palvelu. Takuuvarmasti tulee palattua kun olemme taas Jyväskylässä. KIITOS!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 34€ Hinzugefügt: 11.05.2015
Note 3

Syötiin alusta loppuun ja kerrankin oli viinit ja ruuat yhdessä aivan loistavia. Minun sateenkaarirautua oli hieman liian suolainen, mutta kaikki muu oli kohdillaan. Hieno tunnelma ja aivan loistavat tarjoilijat.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 68€ Hinzugefügt: 10.05.2015
Note 0

Ystävällistä ja nopeaa palvelua. Tunnelma hyvä. Ainoa miinus oli se, että kausiviinejä oli vain yksi ja se oli punkku. Ruoka erittäin hyvä. Figaron härkä oli loistava!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 21.03.2015
Note -1

Hyvä palvelu sekä maittava ruoka kaikin puolin.
Lasten toiveet myös huomioitiin kiitettävästi. Figaron härkä on aina yhtä loistava , suosittelen
Kiitos ja menestystä!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 47€ Hinzugefügt: 15.03.2015
Note -1

Community

Bilder

Fans (4)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (5)


Standort

Asemakatu 4, 40100 Jyväskylä - Route
020 766 9810
http://www.figaro.fi

Options