taikuri

9 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (9)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ravintola Family kiinalaista

(Kiinalaisen) ruoan ystävä, vältä tätä paikkaa! Olin seurueessa joka valitsi tämän ravintolan koska se oli lähellä meitä. Itse minulla on tapana valita ravintola ruoan perusteella.

Ravintolan sisustus oli mauttoman kliseinen, kuin olisi astunut aikakoneeseen jonka määränpää on 90-luku. Kuvaus kuulostaa turhan positiiviseltä, mutta vakuutan ettei siihen liity minkäänlaista nostalgiaa. Palvelu oli perus kinkki tasoa.

Ruoka oli hirveetä natriumglutamaattimössöä. Ainakin kaksi seurueestamme sai pahemman luokan päänsäryn, omaa päätä jomottaa vielä 6 tuntia vierailun jälkeen. Minä söin kanaa kung pota, jota tarjoilija suositteli. Annos joka eteeni tuotiin oli kyllä luovin tulkinta kyseisestä annoksesta mitä on tullut vastaan. Annos oli tomaattipohjainen, siinä oli kesäkurpitsaa ja bambuversoja, yllätyksekseni siitä löytyi kyllä kanaa ja maapähkinää, mutta muuten annos oli täysin mahdoton tunnistaa.

Jos joku ihmettelee arvostelupolitiikkaani voin selventää, että eurokin on liikaa huonosta ruoasta, voin vain ihmetellä miten jonkun mielestä hinta/laatu on kohdillaan

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 24.08.2015
Arvosana: -1

Ravintola: Ravintola Family kiinalaista
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.08.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Kiinan Muuri kiinalaista

Käytiin juuri syömässä tyttöystävän kanssa. Tyttöystävä otti jonkinsortin "härkä" nuudelihässäkän. Itse otin jättikatkarapuja ja hapanimeläkastiketta. Tyttöystävän annos maistui rasvalle ja... nojoo lähes pelkästään rasvalta. Nauta oli mautonta ja kumista. Oma annos sisäsli 12 jättikatkarapua, myöskin mauttomia, sekä kasan mikrotettua riisiä. Kyllähän tuollaisen annoksen syö, ja samanlaista se oli kuin muissakin paikoissa, mutta jostain syystä kuvittelin että 16,8 eurolla saisi jotain muuta, eipä saanut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 30.10.2013
Arvosana: 1

Ravintola: Ravintola Indima Intialaista

Aikaisempi positiivinen kokemus ravintolasta toi meidät uudestaan ruokailemaan. Tällä kertaa tosin jouduimme pettymään. Tilasimme kolmen lihan thalin kahdelle hengelle ja kylkeen vielä toinen naan-leipä (ensimmäinen kuului annokseen). Ruoka tuli ihan ajallaan keittiöstä, vaikkakin toinen naan-leipä oli jäänyt matkan varrelle.

Muistin aikaisemmalta kerralta, että ruoka olisi ollut parempaa. Tällä kertaa kaikki kolme lihaa (kana, nauta ja lammas) olivat saman makuisissa kastikkeissa, erona lähinnä se että kahdessa niistä oli paprikaa joukossa ja yhdessä ei. Tämä jos jokin on laiskuutta, asiakkaan aliarvioimista ja antaa vihiä siitä, että keittiössä hoidetaan asiat mahdollisimman helposti ja nopeasti, laadusta välittämättä. Naan-leivän puutetta ei ihan heti pystytty korjaamaan, sillä tarjoilijaamme ei sen jälkeen oikein näkynyt.

Tämä ei ollut ainoa kämmi mitä illan aikana sattui; viereiseen pöydässä tarjoilija läikytti riisiä jonkun syliin, ja toisessa pöydässä hän unohti veden. Itse asiassa ainoa pöytä joka sai palvelua, oli 7-henkinen seurue, jossa oli kaksi lasta. Tätä pöytää tarjoilija passasi taukoamatta. Meidät muut asiakkaat oli muutenkin ohjattu syrjäisempiin pöytiin tuohon seurueeseen nähden.

Mainittakoon, että ravintolassa oli yhteensä 4 pöytäseuruetta, joten kiireen piikkiin ei palvelun puutetta voi laittaa. Ruokailumme loppupuolella tarjoilija muisti, että yksi naan-leipä oli jäänyt uupumaan ja kävi sen meille hätäisesti tuomassa. Kun viereinen pöytä oli odotellut laskua kauemmin kuin ruokaa, kävivät he tiskillä maksamassa, ja me seurasimme perässä. Heille tarjoilija ei edes valitellut käytöstään, saati katsonut silmiin maksutilanteessa. Itse vaikutin ilmeisesti hieman pettyneeltä, joten tarjoilija kysyi "Onko kaikki hyvin?" jolloin sai kuulla epäkohdista. Onneksi hän sentään ymmärsi tämän jälkeen pahoitella...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 20.07.2014
Arvosana: 1

Ravintola: Pho Ngon vietnamese cuisine aito vietnamilaista

Kävin tänään syömässä pho-keittoa, oli oikein hyvää ja ihan aidolta maistui (toisin kuin alempana väitetään). Palvelukin sujui, vaikka ravintolassa oli kiire. Tulen varmasti käymään uudelleen. Ulkoisesti paikka näyttää aika vaatimattomalta, mutta älkää antako sen häiritä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 16.07.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Di Trevi winebar, eurooppalaista

Käväistiin uudenvuodenpäivänä tuhlaamassa joululahjaksi saatu lahjakortti kyseiseen ravintolaan. Olen käynyt pari kertaa aiemmin syömässä, ja täytyy sanoa, että ensimmäinen kokemus oli paras. Tällä kertaa otin annoksen nimeltä Risotto frutti di mare. Ennakko-odotus oli täyteläisen kermaista risottoa jossa olisi jotain merenelävää joukossa. Todellisuudessa annos koostui tahmean kuivasta risotosta, joka koostumukseltaan muistutti raakaa riisipuuroa. Risoton päälle oli asetettu kaksi paistettua katkarapua, yksi sinisimpukka sekä yksi kampasimpukka. Merenelävät olivat ihan hyvän makuisia, mutta niitä oli huomattavan vähän suhteessa kuivaan risottoon. Itse risotto ei maistunut juuri miltään, eikä se oikeen tahtonut mennä alas pelkiltään. Seuralaiseni söi gnocchi-annoksen jonka mikään raaka-aine ei maistunut tuoreelta. Tuntui siltä kuin Uncle-ben olisi valmistanut kastikkeen, ja gnocchit olivat limaisia palloja ilman minkäänlaista suutuntumaa. Kumpikaan meistä ei syönyt annoksia loppuun. Tarjoilia ei missään vaiheessa käynyt kysymässä, että miltä maistuu, tai tarvitsemmeko lisää juotovaa (juotavasta puheenollen, vettäkään ei tarjottu missään vaiheessa meille, viereisiin pöytiin kylläkin). Kerroimme lopuksi terveiset keittiöön, mutta eihän sieltä koskaan mitään kuulunut. Jäi kyllä viimeiseksi visiitiksi, sinänsä harmittavaa kun ensivaikutelma oli ihan hyvä...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 06.01.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Bambu aasialaista

Aika hirvittävän makuisia wokkeja, maistuu lääkkeelle. Raaka-aineet vaikuttavat tosin suht tuoreilta, harmi että ne raiskataan pahanmakuisella kastikkeella. Annoskoko suht pieni, ei saa vastinetta rahalle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.10.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Taco Nito meksikolainen

Yksi parhaimpia pikaruokaloita. Tiedän aina mitä saan, ja sen takia palaan sinne uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 30.10.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Uusi Baan Thai thaimaalaista

Käytiin syömässä muutaman ystävän kanssa. Kaikki ottivat erilaiset annokset, eikä kukaan syönyt loppuun. Ruoka oli todella mitäänsanomatonta, kukaan ei syönyt annostaan loppuun. Thaimaalainen ruoka tunnetaan mausteisuudestaan, meidän annokset maisuivat mikrotetulta mönjältä. Myös palvelu oli ala-arvoista. Tarjoilia oli kolmatta päivää töissä, mutta se ei oikeuta paskaan palveluun. Tilauksen jälkeen meitä ei huomiotu enää millään tavalla - vaikka ravintola oli tyhjillään! Myöskään se että tuskin söimme annoksia ei tuntunut kiinnostavan ketään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 08.07.2013
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat