Avautuu 12:00

Yasukon keittiö

japanilainen, sushi
Arvosana 4.5 / 5

Yasukon keittiö on japanilainen ravintola Turussa joka tarjoo kotiruoka hyvässä ilmapiirissä.


Arvostelut (27)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ihana, omaperäisen kotoisa paikka. Pahasti piilossa mutta ehdottomasti eksymisen arvoinen paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.07.2015 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: -1

Todella piilossa oleva paikka, jonka sijainti herätti epäilyksiä meidänkin seurueessamme, mutta paljastui hurmaavaksi! Ehdottomasti suosittelen.

Pyysimme polttariporukkaamme varten erityistä tarjousta ja erityistä aukioloaikaa ja kaikki onnistui helposti ja vieläpä kohtuullisen edullisesti. Paikka oli meille yksityistilaisuutena auki lauantaina illalla.

Saimme sympaattisen kotiruokabuffetin ja ravintolan illalla kokonaan omaan käyttöömme. Sijainnin lisäksi tila itsessään oli hieman hankala, mutta henkilökunta oli todella sympaattista, ruoka aivan erinomaista ja kaikenkaikkiaan kokemus oli oikein miellyttävä. Suosittelen lämpimästi! Jos siis kaipaa suppeiden aukioloaikojen ulkopuolella erityistilaisuutta, niin se vaikuttaisi järjestyvän varsin helposti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 26.04.2015
Arvosana: -1

Kävin viime syksynä, mutta unohdin tulla ylistämään. Paikka on kovin piilossa, joten moni ei varmaan ole koko ravintolaa löytänyt. Itsekkin osuin viereen ihan sattumalta ja huomasin standin kadulla.
Paikassa häärivä Yasuko on oikein herttainen ja mukava rouva ja ruoka oli todella hyvää! Valikoima on mukavan monipuolinen ja hinta mielestäni paljon edullisempi kuin muissa Turun sushipaikoissa. Ateriaan sisältyi misokeitto ja vihreä tee. Ensimmäistä kertaa maistoin lajitelmaan kuuluneita kasvissusheja ja nehän olivat aivan loistavia! Ystäväni söi riisikulhoaterian, mikä oli myös erinomaista. Kiva löytää japanilainen ravintola, joka tarjoaa paljon muutakin kuin sushia. Ei voi kuin kehua :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 19.04.2015
Arvosana: 0

Monelta kävijältä jää unohduksiin, että ravintola haluaa tarjota kävijöille nimenomaan kotiruokaa. Jos kotiruokaa tilaa, hyvää sellaista tosiaan saakin. Harmittaa joskus katsoa ruokaillessaan miten moni, joko epävarmuuttaan tai vain tottumuksesta, tilaavat aina sushia. Mutta ehkä oikeasti haluavat vain sitä...

Ravintolan tiloissa voi usein myös ihailla/ihmetellä joko sesongin mukaista esitteillepanoa tai taidetta. Omistaja mielellään vastailee kysymyksiinkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 14.01.2015
Arvosana: 0

Inkivääripossu oli erittäin hyvää

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.03.2014
Arvosana: -1

Parasta ravintolaruokaa mitä pitkään aikaan syönyt. Viihtyisä pieni paikka ja ystävällinen omistaja.

Ehdottamasti kannattaa käydä jos etsii rauhallista paikkaa ja hyvää ruokaa. Maku-elämys on kohdallaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 15.09.2013
Arvosana: 0

Excellent home cooking in Japanese style. I wonder how Yasuko-san puts all those complex delicious flavours in apparently simple dishes. The food smells great, looks stunning and tastes delicious. When visiting Turku I recommend you to eat at Yasuko's Kitchen. Did I mention the food is delicious?

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 22.08.2013
Arvosana: 1

Ehdottomasti Turun paras sushiravintola. Listalla enemmän/kiinnostavampia vaihtoehtoja kuin muuaalla. Ekstrana vielä kiinnostavat, eksoottiset jälkiruoat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.06.2013
Arvosana: 0

Good food and good service.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.05.2013
Arvosana: 0

Setti koostui teriyakikanasta, misokeitosta ja vihreästä teestä. Ruoka oli kovin vaatimattoman oloista. Mitään WOW-efektiä ei tullut vaan meni ihan mahantäytön puolelle.
Ravintolatila on melko masentava ja viihtyisyydestä on turha puhua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 28.03.2013
Arvosana: 0


Sijainti

Yliopistonkatu 26 C (2 kerros), 20100 Turku - Reitti
044 0335507
http://www.yasukonkeittio.com

Vaihtoehtoisia ravintoloita