Kitchen is open

Tsing-Tao

chinese
Rating 4 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Vegan
Accessible
Special diets
Free wifi

Reviews (31)

The quality-price ratio of the place is terrible.
The meats, unless they are deep-fried, have the texture of being boiled. No crunch nor crisp to them.
Vegetables, by the look of it, all come from the freezer, nothing fresh there.
We ordered spring rolls, what came to the table were 4 small pieces of half-soggy spring rolls swimming on a plate of some chili sauce, a few shreds of of carrot and ice-salad.
Dumplings were overcooked and fell apart, also lacked any sort of taste as did the broth they were served in.
Chicken with bamboo and mushrooms was the most horrible thing I've ever eaten. As mentioned earlier, the chicken had not seen any frying nor roasting, the bamboo strips were - straight - out of the can, as they were not cooked at all, champion mushrooms also from the can. The dish was served soaked in some kind of sauce that in taste was closest to the liquid used in canned mushrooms.
The batter-coated duck was another ugly surprise. It was served with the skin without actually being given any colour nor crisp beforehand and was completely overcooked.

The serving was also unappealing. Waitress handing things over the heads of others, the first people getting their food while the last had to wait around 10 minutes before getting theirs. We were a group of 10, the place had no new customers when we arrived and there was only one waitress waiting our table, though there was more staff working.

In the end, a total waste of money and a stomachache from the canned ingredients.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 31.03.2019
Rating: 0

Loistava paikka

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 17.02.2019
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Aidon kiinalaisen ruokapöydän ääreen!

     
     
     
Experience: Lunch Added: 18.12.2017
Rating: 0

Loistava ravintola. Ruoka oli täys kymppi. Palvelu erittäin ystävällistä. Hinta/laatusuhde todella hyvä. Suosittelen tätä, varmasti palaan takaisin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 14.12.2017
Rating: 0

Takeaway Kung Po -kanan hinta hipoo kahtakymppiä. Hinnasta riippumatta maistuu kotitekoiselle. Annoksessa ei viherkasviksia ollenkaan pakasteherneitä ja porkkanaa lukuun ottamatta. Ei edes bambua (syvä huokaus).
Ruuan makeus on tyrmäävä. Ihan kuin toffeekanaa söisi. Myös kanapalojen päällä jokin sokerikuorrute, joka sai vain kuvottamaan.
Vain Cashewpähkinoistä ja annoskoosta plussaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 19€ Added: 27.06.2016
Rating: 0

Lounas on ihan OK, plussana rajaton hanalimssat. Lounas menu on melkeinpä aina sama, vähän maustettu ja aika mauton. Olen kaksi kertaa tilannut kotiin ala cartea, ja kummatkin kerrat olivat niin hirveät että en enään kyseista ravintolaa käytä, annos meni roskiin molempina kertoina. Liha on tosi löysää ja sitkeää. Kastikkeissä 30% pakastevihanneksia (herneitä ja porkkanaa), jotka maultaan ei kyllä yhtään sovi joukkoon.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.06.2016
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 01.03.2016
Rating: 0

Itse ihmettelen ravintolan saamia negatiivisia palautteita. Olen käynyt täällä usein ja vienyt sinne myös sukulaisia ja työkavereita ja kaikki ovat kehuneet ruokia. Viimeksi kävin täällä eilen eikä taaskaat tarvinnut pettyä. Ruoka ja palvelu olivat taas kerran erinomaisia. Lounasbuffetista löytyy mielestäni varsin hyvä valikoima eri ruokalajeja, myös sushi-annoksia. Itsetehdyt lihapullat ovat yksi omista suosikeistani. Kannattaa myös kokeilla Ala-carte listalta löytyviä special-annoksia jotka ovat lähempänä aitoa kiinalaista ruokaa kuin tavalliset annokset.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 19.01.2016
Rating: 0

Tilasin paistetut nuudelit ja ne olivat todella epämääräiset. Vihannekdina toimi raaka suikaloitu porkkana, paprika ja KURKKU. Annos oli iso mutta todella mauton. En tilaisi uudelleen. Teen kotonakin parempaa kiinalaista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 15.11.2015
Rating: 0

Alkupala "bejing keitto" maistui sakeutetulta lihaliemeltä ja joukossa lilluikin pieniä jauhelihakikkareita + porkkankuutioita. ..kamalan makuista. Kanakastike maistui normaalilta suomalaiselta kanakastikkeelta...joukossa hieman herneitä ja paprikaa. Kastikkeesta näki päällepäin, että kastike oli täynnä curryjauhetta. Tilasimme myös friteerattuja katkaravunpyrstöjä, mutta PUOLET niistä oli friteerattuja KANAPALLOJA?! Friteerattu banaani oli ainut asia mitä voi sanoa hyväksi.

Lisäksi palvelu oli tympeää, hymyä ei irronnut asiakkaille. Vaikutti siltä, että henkilökunta halusi meidät vain mahdollisimman nopeasti ulos ravintolasta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.09.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Eerikinkatu 22A, 20100 Turku - Route
02-258 6068
http://ravintolatsingtao.com/

Options