Opens at 11:00

Tsing-Tao

chinese
Rating 1.9 / 5

Reviews (27)

Takeaway Kung Po -kanan hinta hipoo kahtakymppiä. Hinnasta riippumatta maistuu kotitekoiselle. Annoksessa ei viherkasviksia ollenkaan pakasteherneitä ja porkkanaa lukuun ottamatta. Ei edes bambua (syvä huokaus).
Ruuan makeus on tyrmäävä. Ihan kuin toffeekanaa söisi. Myös kanapalojen päällä jokin sokerikuorrute, joka sai vain kuvottamaan.
Vain Cashewpähkinoistä ja annoskoosta plussaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 19€ Added: 27.06.2016
Rating: 0

Lounas on ihan OK, plussana rajaton hanalimssat. Lounas menu on melkeinpä aina sama, vähän maustettu ja aika mauton. Olen kaksi kertaa tilannut kotiin ala cartea, ja kummatkin kerrat olivat niin hirveät että en enään kyseista ravintolaa käytä, annos meni roskiin molempina kertoina. Liha on tosi löysää ja sitkeää. Kastikkeissä 30% pakastevihanneksia (herneitä ja porkkanaa), jotka maultaan ei kyllä yhtään sovi joukkoon.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.06.2016
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 01.03.2016
Rating: 0

Itse ihmettelen ravintolan saamia negatiivisia palautteita. Olen käynyt täällä usein ja vienyt sinne myös sukulaisia ja työkavereita ja kaikki ovat kehuneet ruokia. Viimeksi kävin täällä eilen eikä taaskaat tarvinnut pettyä. Ruoka ja palvelu olivat taas kerran erinomaisia. Lounasbuffetista löytyy mielestäni varsin hyvä valikoima eri ruokalajeja, myös sushi-annoksia. Itsetehdyt lihapullat ovat yksi omista suosikeistani. Kannattaa myös kokeilla Ala-carte listalta löytyviä special-annoksia jotka ovat lähempänä aitoa kiinalaista ruokaa kuin tavalliset annokset.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 19.01.2016
Rating: 0

Tilasin paistetut nuudelit ja ne olivat todella epämääräiset. Vihannekdina toimi raaka suikaloitu porkkana, paprika ja KURKKU. Annos oli iso mutta todella mauton. En tilaisi uudelleen. Teen kotonakin parempaa kiinalaista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 15.11.2015
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Alkupala "bejing keitto" maistui sakeutetulta lihaliemeltä ja joukossa lilluikin pieniä jauhelihakikkareita + porkkankuutioita. ..kamalan makuista. Kanakastike maistui normaalilta suomalaiselta kanakastikkeelta...joukossa hieman herneitä ja paprikaa. Kastikkeesta näki päällepäin, että kastike oli täynnä curryjauhetta. Tilasimme myös friteerattuja katkaravunpyrstöjä, mutta PUOLET niistä oli friteerattuja KANAPALLOJA?! Friteerattu banaani oli ainut asia mitä voi sanoa hyväksi.

Lisäksi palvelu oli tympeää, hymyä ei irronnut asiakkaille. Vaikutti siltä, että henkilökunta halusi meidät vain mahdollisimman nopeasti ulos ravintolasta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.09.2015
Rating: 0

Kävin lounasbuffetissa, ja olen ihan tyytyväinen. Mielestäni sopivasti vaihtoehtoja, ja sain mahani täyteen. Perus kiinamättöä, ei paras tietämäni kiinalainen ravintola mutta ei myöskään huonoin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 05.07.2015
Rating: 0

Lounas buffe aivan loistava, suosittelen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 13.06.2015
Rating: 0

Saman ketjun ravintola, mutta Kaarinassa. Noudin kotiin härkää ja se oli täysin syömäkelvotonta, liha aivan löysää ja annos haisi kissan pissalle. Vatsaani meni vain yksi pala "härkää" ja se riitti saamaan sen täysin sekaisin. Vietinkin seuraavan tunnin vessassa. Soitin ravintolaan ja ilmoitin asiasta, lupasivat uuden annoksen, mutta taidan harkita toisenkin kerran..

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.01.2015
Rating: -1

Ei lähes syömäkelvotonta, vaan syömäkelvotonta. Tofu-vihanneskastikkeen haju jo niin palanut, että oli vaikea laittaa ruokaa suuhun. "Härkä" oli erittäin epämääräistä, limaista, liekö edes nautaa..? En syö toista kertaa tämän puljun tuotoksia. Iso pettymys!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.01.2015
Rating: 0

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant


Location

Eerikinkatu 22A, 20100 Turku - Route
02-258 6068
http://ravintolatsingtao.com/