Christopher

3 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Kappelin grilli grilli

Perustan tämän arvion viimeisen kolmen käynnin jälkeen. Asiakaspalvelu on ollut todella tylyä, melkein jokaisella kerralla on olen meinannut kävellä grillistä ulos. Ruoka on aika perus kebabbi-grilliä, makuihiin tai mausteisiin ei ole panostettu. Ranskalaiset monesti ovat kovia. Asiakas ei pysty vaikuttamaan annokseen, esim kysymys voisiko saada ostettua lisää salattia annokseen tai voisiko saada kebabbini tulisena ovat aina johtanu vastaukseen "et saa". Plussana voisi sanoa että isoja annoksia löytyy mikäli on kova nälkä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 25.12.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Yangtze Kiinalainen Ravintola kiinalaista

Turun, ja ehkä Suomen parasta kiinalaista! Luonas buffet myös todella hyvän laatuinen. Harva kiinalianen valmistaa buffetissa sama laatua kuin ala cartessa. Palvelu ystävällinen ja hinta kohdillaan. Ruoka maistuu aidosti kiinalaiselta, annokset ovat kasvikset ovat rapeita ja liha mureaa. Annoksissa ei ole mitään pakasteherneitä! Suosittelen General Tso's chicken, Kuumapannu Kana ja Kanaa chilikastikeessa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.06.2016
Arvosana: 1

Ravintola: Tsing-Tao kiinalaista

Lounas on ihan OK, plussana rajaton hanalimssat. Lounas menu on melkeinpä aina sama, vähän maustettu ja aika mauton. Olen kaksi kertaa tilannut kotiin ala cartea, ja kummatkin kerrat olivat niin hirveät että en enään kyseista ravintolaa käytä, annos meni roskiin molempina kertoina. Liha on tosi löysää ja sitkeää. Kastikkeissä 30% pakastevihanneksia (herneitä ja porkkanaa), jotka maultaan ei kyllä yhtään sovi joukkoon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.06.2016
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit