Keittiö auki

Yangtze Kiinalainen Ravintola

kiinalaista
Arvosana 4.7 / 5

Arvostelut (16)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Best Chinese food in Turku!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.04.2017
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 08.01.2017
Arvosana: 0

Erinomaista ruokaa - kohtuuton odotusaika. Viimeinen annos seurueellemme saapui pöytään 1 h 43 min sen jälkeen, kun olimme saapuneet. Juomien tulemiseen kesti noin puoli tuntia. Oli ilmeisesti erehdys, että osa seurueesta otti alkuruokaa, koska sen jälkeen saimme odottaa vielä tosi pitkään. Itse ruoka oli erinomaista, ei ollenkaan tyypillistä kiinalaismössöä jossa ei erotu mitään makuja. Freesit kasvikset ja kuumat annokset, jopa lautaset olivat lämmitetyt. Tosin osa sai ruuan niin pitkän ajan jälkeen, että lautanen ja toiveikkaana sille kasattu riisiannos ehtivät jo jäähtyä.

Ehkä täytyy antaa vielä mahdollisuus vaikkapa lounasbuffetille, jolloin ei tarvitse odotaa ruuan valmistumista. Sinänsä todella harmi, koska ruoka oli aivan erinomaisen hyvää, ihan jokainen annos, palveluun vain tarvitsisi panostaa ruuhka-aikana. Oli toki ymmärrettävää, että sunnuntaina klo 14, kun paikka tupsahti täyteen ruokailijoita, kiirettä piti keittiön ja salin puolella, mutta kuitenkin...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 23.10.2016
Arvosana: 0

Turun paras kiinalainen ravintola. Lounasbuffetin ruoka oli tuoretta, maukasta ja valinnanvaraa oli paljon.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 15.09.2016
Arvosana: 0

Alkuruokana sienikeitto, joka oli syötävää, mutta ei juuri muuta. Kana Kung Po sen sijaan oli oikein maukasta ja hyvää. Raaka-aineet olivat tuoreita ja kasvikset oli jätetty mukavan napakoiksi. Alkukeitto ja pääruoka yhteensä alle 17 euroa. Hyvä hinta-laatu -suhde siis.
Ravintola on tyylikkäästi ja modernisti sisustettu. Palvelu on ystävällistä. Parannettavaa kuitenkin on; meillä ruuan saapuminen kesti yli puoli tuntia, joka on ehkä ok fine-dining paikoissa, mutta ei täällä. Lisäksi naapuripöytiin ruoka tuotiin satunnaisesti annosten valmistuessa eikä koko pöytäseurueelle kerrallaan. Joko kyseessä on ammattitaidottomuus tai keittiön alimiehitys.
Kaikenkaikkiaan kuitenkin hyvin positiivinen kokemus ja ehdottomasti koko rahan väärtti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 16.07.2016
Arvosana: 0

Tulipas käytyä testaamassa tämä ravintola Juhannuksen alla, muut kun olivat jo pääsääntöisesti suljettuina. Tiedä sitten mitä ravintolan nimi tarkoittaa, mutta ainakin sen niminen joki on Kiinassa. Jo ensivaikutelma yllätti erittäin positiivisesti; normaali kiinalainen räikeän punainen sisustus loisti poissaolollaan. Sisustus oli ainakin minun skandinaaviseen silmään miellyttävän harmaasävyinen ja siisti. Tilaamani annoksen kasviksia ei ollut todellakaan riiputettu kypsiksi, sillä ne oikein huokuivat tuoreutta. Liha oli juuri sopivan mureaa ja maut olivat kaikin puolin miellyttävästi tasapainossa. Annoksen pientä tulisuutta kuvaavaa yhtä chilipalkoa edusti muutama pieni hikikarpalo otsalohkolla, itse kun hikoilen chilistä tosi herkästi. Jälkiruoaksi tilasin jäätelöannoksen hintaan 4,5 €. Perin yksinkertaisessa annoksessa ei ollut muuta kuin jäätelöä, kastiketta ja litsejä. Äärimmäisen yksinkertaista, mutta minun makuun erittäin hyvin toimiva. Enpä muuta kaivannutkaan. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja toimivaa. Tosin asiakkaitakaan ei ollut kovin paljon. Sain sellaisen käsityksen että kolmesta nuorekkaasta tarjoilijasta vain yksi osasi suomea. No, ravintolassa pärjää yleensä vaikka käsimerkein, joten tuskin sekään on mikään ongelma. Jos jostain pitää oikein kaivella valittamista, niin ruokalistat voisivat olla ulkoiselta olemukseltaan siistimmät ja tyylikkäämmät, jolloin ne sopisivat paremmin ravintolan ilmeeseen. Nyt ne ovat hieman sekavat ja sutaisten tulostetut. Vaikken olkaan kova kiinalaisen ruoan ystävä, niin tänne palaan kyllä takaisin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 26.06.2016
Arvosana: 0

Turun, ja ehkä Suomen parasta kiinalaista! Luonas buffet myös todella hyvän laatuinen. Harva kiinalianen valmistaa buffetissa sama laatua kuin ala cartessa. Palvelu ystävällinen ja hinta kohdillaan. Ruoka maistuu aidosti kiinalaiselta, annokset ovat kasvikset ovat rapeita ja liha mureaa. Annoksissa ei ole mitään pakasteherneitä! Suosittelen General Tso's chicken, Kuumapannu Kana ja Kanaa chilikastikeessa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.06.2016
Arvosana: 1

Tosi herkullista ruokaa tuoreista aineksista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 18.04.2016
Arvosana: 1

Parasta kiinalaista! Turussa ei saa näin hyvää ruokaa mistään muualta. Tuoreet vihannekset. Annoksissa on makuja. Yksinkertaisesti aivan mieletöntä. Ainoa miinus on että ruokaa joutui odottamaan n. 45min. Jos tykkäät kiinalaisesta /aasialaisesta ruuasta, mene tänne syömään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.04.2016
Arvosana: 0

Iltalistalta Inkivääri, valkosipuli, kanaa extra yrteillä. Kokemuksena oli loistavat maut, jotka sointuvat yksiin. Aikaisemmat lounas annokset ovat myös olleet hyviä. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 25.03.2016
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Hämeenkatu 9, 20500 Turku - Reitti
045 3524935

Vaihtoehtoisia ravintoloita