Fox

7 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (7)

Ravintola: Naughty BRGR hampurilaisravintola

Käytiin poikani kanssa erittäin suurin odotuksin. Otettiin molemmat NYC burgerit+ranskalaiset+dipit ja juomaksi vesi. Näiden kahden hampurilaisaterian hinnaksi tuli yli 33 euroa. Itse otin ahneuksissani tuplapihvillä, joka osoittautui virheeksi. Hampurilaisen pihviosuudesta tuli niin paksu ja jytäkkä, että naudan maku hallitsi kokonaisuutta ja se alkoi jossain vaiheessa jo tökkimään. Poika otti yhdellä pihvillä ja se oli varmastikin tasapainoisempi kokonaisuus, ja pojan mielestä hampurilainen olikin ok-tasoa. Ranskalaiset erittäin ohuita tikkuja, jolla lienee haettu rapeutta. Itse tykkään enemmän isommista lankkumaisista ranskalaisita jotka ovat mielestäni rapeina miellyttävämpiä ja helpompia syötäviä. Miljöö lienee suunnattu nuorisolle, ja paikassa soikin vahva nuorisomusiikin jytke joka sekin alkoi jo häiritsemään. Kuitenkin paikan hintataso on kova aikuisillekin. Jos ateriaan olisi otettu juomiksi limpparit, olisi se tehnyt lähes 8 euroa lisähintaa! Teinipoikani kanta oli myös että kokemus oli ylihinnoiteltu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 30.12.2017
Arvosana: 0

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Classic Pizza Mylly italialaista, pizzaa

Paperinen gluteeniton pizzapohja ei kyllä sytytä meikäläistä. Turhaa ivallisuutta myös tarjoilijoiden paitojen teksti "Sorry no kebab". Palvelusta jäi jotenkin teennäisen ystävällinen vaikutelma; "rahat pois meininki". Mielestäni täysin ylihinnoiteltu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 28.06.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Yangtze Kiinalainen Ravintola kiinalaista

Tulipas käytyä testaamassa tämä ravintola Juhannuksen alla, muut kun olivat jo pääsääntöisesti suljettuina. Tiedä sitten mitä ravintolan nimi tarkoittaa, mutta ainakin sen niminen joki on Kiinassa. Jo ensivaikutelma yllätti erittäin positiivisesti; normaali kiinalainen räikeän punainen sisustus loisti poissaolollaan. Sisustus oli ainakin minun skandinaaviseen silmään miellyttävän harmaasävyinen ja siisti. Tilaamani annoksen kasviksia ei ollut todellakaan riiputettu kypsiksi, sillä ne oikein huokuivat tuoreutta. Liha oli juuri sopivan mureaa ja maut olivat kaikin puolin miellyttävästi tasapainossa. Annoksen pientä tulisuutta kuvaavaa yhtä chilipalkoa edusti muutama pieni hikikarpalo otsalohkolla, itse kun hikoilen chilistä tosi herkästi. Jälkiruoaksi tilasin jäätelöannoksen hintaan 4,5 €. Perin yksinkertaisessa annoksessa ei ollut muuta kuin jäätelöä, kastiketta ja litsejä. Äärimmäisen yksinkertaista, mutta minun makuun erittäin hyvin toimiva. Enpä muuta kaivannutkaan. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja toimivaa. Tosin asiakkaitakaan ei ollut kovin paljon. Sain sellaisen käsityksen että kolmesta nuorekkaasta tarjoilijasta vain yksi osasi suomea. No, ravintolassa pärjää yleensä vaikka käsimerkein, joten tuskin sekään on mikään ongelma. Jos jostain pitää oikein kaivella valittamista, niin ruokalistat voisivat olla ulkoiselta olemukseltaan siistimmät ja tyylikkäämmät, jolloin ne sopisivat paremmin ravintolan ilmeeseen. Nyt ne ovat hieman sekavat ja sutaisten tulostetut. Vaikken olkaan kova kiinalaisen ruoan ystävä, niin tänne palaan kyllä takaisin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 26.06.2016
Arvosana: 0

Ravintola: India House intialaista, suomalaista

Lammaspalat kovia ja hieman sitkeitä kuin kumipaloja. Jossain paloissa kalvoja/ jänteitä. Porsas myös sitkeää ja läskistä, jäi pojalla syömättä. Yhdellä seurueestamme kana-annos joka ok. Mainitsin tarjoilijalle lampaasta ja tarjosi hyvitykseksi lassijälkkäriä. Kun en sitä ehtinyt jäädä nauttimaan niin muutapa hyvitystä ei tarjottukaan. Se siitä sitten...

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.03.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Himalayan Kitchen

Alkuruaksi otettiin ankka-annokset, jotka olivat ihan ok mutta aivan liiankin isot alkuruoaksi. Pääruoka Himalyan Kitchen Tandoor mix oli aivan peevelin herkullista runsaine kastikkeineen ja leipineen. Padan kynttilälämmitys oli myös hyvä, niin pata pysyi koko ajan lämpimänä. Jos nyt jotain kritisoi, niin annoksen katkaravut olisi voinut jättää pois. Ne olivat menneet ylikypsiksi eikä annos niitä mielestäni muutenkaan kaipaa. Himalajan olut oli valmistettu Belgiassa, ehkä aivan aavistuksen kitkerää minun makuun. Himalajan viini oli valmistettu Espanjassa (kuulemma Nepalilainen perhe tuottajana). Viini oli kuitenkin ihan ok, vaikkakaan en ole mikään viiniasiantuntija. Palvelu oli ystävällistä, annokset runsaita ja kaiken kaikkiaan aivan loistavaa ruokaa! Tänne palaan takaisin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 09.10.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Pizzarium italialainen pizzapaikka

Paikan ulkonäkö on pettävä, sillä tämä osoittautui yhdeksi parhaista pizzakokemuksista ikinä! Huikean hyvää ja asenteella tehtyä. Tämä kuuluisi ehdottomasti hienompaan paikkaan jolloin ruokailukokemus olisi nautinnollisempi kunnon miljöön myötä. Nyt paikasta saa pettävästi halvan aulabaarimaisen kuvan vaikka itse ruoka on todella hyvää. Myös palvelu oli todella ystävällistä, kiitos siitä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.09.2013
Arvosana: 1

Ravintola: Pub Niska saaristolaispitsaa

Kävin paikassa elokuun loppupuolella suurin odotuksin. En ole mikään intohimoinen lampaan lihan ystävä, mutta siltä tilasin ennakkoluulottomasti julkkiskokin nimikkoannoksen "Björklundin". Lampaan liha osoittautui niin suolaiseksi, että syöminen alkoi tökkiä puolivälissä ja kohta piti nyppiä nuo lihapalat pois. Itsekin tein virheen kun en heti palauttanut annosta. Sanoin asiasta kuitenkin tarjoilalle, mutta tämä ei juurikaan noteerannut asiaa. Ei pahoitellut saati olisi hyvittänyt asiaa mitenkään. Muuten paikan sisustus ja sijainti on mielestäni ok. Ikävästä kokemuksesta huolimatta saatan käydä kokeilemassa paikkaa toisen kerran. Ihan vain siksi että paikan peltileipiä kehutaan täällä paljon. Mutta tuskinpa enää uskallan tilata Björklundia...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 12.09.2013
Arvosana: 0


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit