Suljettu nyt

Delhi Darbar

Intialaista
Arvosana 3.5 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (127)

Ruoka oli maultaan, hintalaatusuhteeltaan ja määrältään ihan ok, mutta palvelu oli kiireistä ja hosuvaa. Ravintolassa oli vain muutama asiakas, mutta silti yksittäistä, yksin ruokaillutta asiakasta ei huomioitu riittävästi. Olisin halunnut tilata juomaa ja kysellä jälkiruuista, mutta tuli tunne, että minut haluttiin vain mahdollisimman äkkiä ulos. Jos lounaaseen kuului kahvi, niin sitä ei ainakaan kerrottu. Palvelukokemus oli sen vuoksi välttävä. Olen mennyt tähän ravintolaan joskus aikaisemmin ystävien kanssa Turussa käydessäni, mutta tämä kokemus pistää miettimään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 06.09.2018
Arvosana: 0

Astetta laadukkaampi Intialainen.

Sunnuntai-iltana ravintola puolillaan, tarjoilijoita töissä muutama, joten palvelua ei tarvinnut odotella, ja se oli hyvin kohteliasta, joskin poikkeavaa siltä osin että yleensähän näissä tarjoilijatkin edustavat samaa etnisyyttä keittiön kanssa.

Lähes poikkeuksetta näissä valitsen chiken tikka masalan, mutta johtuen siitä että tämä paikka ei ruokalistassaan kyseistä annosta arvota kuin yhdellä chilin kuvalla, päädyin tulisen ruoan ystävänä chicken vindaloohon.

Annos tuodaan peltisen lokerolautasen sijasta erillisissä astioissa, ja vielä siihen naan-leipäkin ilmestyi. Kanat olivat ihan OK, ja tulisuuskin suomalaisittain kelvollinen, naan hieman mitäänsanomaton. Plussamaininta lämmitetystä lautasesta (vai oliko suoraan tiskikoneesta?)..

Musiikki ei yllättänyt, mutta kokonaisuutena menee tämä käymieni Intialaisten kärkijoukkoon. Hintalaatu oikeastaaan erinomainen.,

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.06.2018
Arvosana: 0

Ruoka jälleen hyvää, kuten aina. Tarjoilijalta hivenen huonoa asiakaspalvelua eikä oikein tuntunut työ maistuvan. Ei kirjoittanut tilauksia ylös ja toi pöytään ensin yhden väärän annoksen. Muutenkin hieman töykeää käyttäytymistä. Miinusta täytyy antaa myös siitä, että annokseen kuuluvaa naan-leipää ei saanut vaihdettua valkosipuliversioksi maksamalla leipien hintojen erotuksen verran lisää vaan pakottivat ostamaan valkosipuliversion erikseen, eli kaksi naan leipää. Iso plussa täydellisestä valkosipuli naan leivästä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 12.05.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ruoka on maineensa veroista. Naan-leipä on yksistään niin taivaallsta, että jo pelkästään sen takia voisi vaivautua paikalle. Otimme alkuruoan ja pääruoan, itse söin Onion pakoran ja Goa Mango Chickenin. Niitä ainakin voin suositella. Harmittavaa on tilan ahtaus, sillä paikka on aina tupaten täynnä. Meillä oli pöytävaraus juuri sen vuoksi. Tarjoilijanainen jotenkin tympääntyneen oloinen, eikä puhunut suomea joten oli epävarma olo, oliko hän ymmärtänyt lainkaan puhettamme. Ei tervehditty eikä muutenkaan reagoitu, ehkä kielimuurin takia?

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 30.03.2017
Arvosana: 0

Otimme neljään pekkaan kasvismenun ja ruokaa oli aivan järjetön määrä. Olisimme varmasti pärjänneet jopa kahden hengen menun tarjoaman ruoan määrällä, sillä kotiin lähti vielä kaksi päivää riittäneet ruoantähteet. Ruoka on kuitenkin erinomaista (tuore valkosipuli-naanleipä on taivaallista!) ja palvelu hyvää. Take away toimii ja porukkaa lappaa sisään koko ajan. Helposti Turun paras intialainen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 18.11.2016
Arvosana: 0

Herkullista intialaista ruokaa hyvällä ammattitaidolla ja omistautumisella. Ravintolassa on mukava nautiskella annoksista ja myös take away toimii moitteetta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 30.08.2016
Arvosana: 0

Isot annokset hyvää ruokaa! Edullinen ja ystävällinen paikka. Pöytä kannattaa varata.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.05.2016
Arvosana: -1

Nopea ja mukava palvelu, päivän erikoinen vei kurnivan älän mennessään. Ei erityisen tulista, sopivan mausteista kumminkin. Naan taivaallista ja linssihöystö yllätti positiivisesti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 25.05.2016
Arvosana: -1

Hyvää murkinaa, jugurttikastike oli todella hyvää. tulee varmasti käytyä toistekin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 24.03.2016
Arvosana: 0

Ruoka mielettömän hyvää ja paikka mukava. .. välillä vähän tyly palvelu mutta muuten ehdottomasti turun parhaita lounaspaikkoja

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 18.01.2016
Arvosana: -1


Sijainti

Hämeenkatu 8, 20500 Turku - Reitti
02 2333988
http://www.delhidarbar.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita