Kara

3 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Otin pizzan, jossa oli katkarapuja, kinkkua, ananasta ja herkkusieniä. Pizza tuli nopeasti ja tirisevänä, koko oli suurehko.

Periaatteessa pitsa oli ihan hyvää hintaansa nähden ja täytteitä oli runsaasti, joskin kinkku oli saanut ylivallan muilta täytteiltä. Kinkku oli myös hyvin suolasta ja todella "höttöä" eli ei kunnollista kinkkua. Täytteet liukuivat pois pohjan päältä kun pizzaa yritti leikata paloiksi. Jotakin makua olisi kaivannut lisää. Itse lisätty oreganokaan ei ihan pelastanut kokonaisuutta. Muitakin mausteita olisi saattanut löytyä tiskiltä, nappasin vain oreganon mukaan sen paremmin katsomatta.

Tunnelmaltaan perus ulkomaalaispizzeria, kuitenkin ehdottomasti siisti ja tilaa riittävästi. Terävämmät veitset olisivat paikallaan. Palvelu asiallista ja hyvällä suomella.

Varmasti tulee poikettua uudelleenkin, ruoka hintaansa nähden ihan ok, muttei todellakaan mikään makuelämys. Mahansa sai kyllä täyteen.

Seuralainen piti kovasti rullakebabistaan, joka oli iso.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 03.09.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Frank Benelli's italialais-amerikkalaista

Valitsin uuniperunan jonka lisukkeena tarjottiin "kanapataa". Annos oli pieni. Peruna oli suoraan sanottuna naurettavan pieni, eikä kanapataakaan paljon ollut. Ruoka oli ihan hyvää, mutta nälkä ei tällä lastenannoksen kokoisella tarjoilulla lähtenyt.

Pöydän sijainti oli samalla sekä huono että hyvä asia: Alkupalana tarjoiltu patonki jäi syömättä, sillä tarjoilija ei vaivautunut pesemään käsiänsä/käyttämään suojakäsinettä sitä leikatessaan. Tätä ennen oli mm. käsitelty rahaa ja pyyhitty pöytiä epämääräisellä rätillä. Hyi!

Myös palvelu oli valitettavan tympeää, ja laskua sai odottaa todella kauan ystävällisestä huomautuksesta huolimatta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 08.01.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Kerttu kortteliravintola

Kertun jättilehtipihvi oli hintansa väärti. Paikan tunnelma oli mukavan rento, ja henkilökunta ystävällistä. Ruokalista sai suupielet väkisinkin hymyyn. Tänne tulen ehdottomasti uudelleen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 07.01.2011
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat