Lunch på gång

Indian Curry House

Betyg 4 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (88)

very tasty and authentic Indian food. This is the only restaurant in town with an actual indian chef. Chicken Tikka is the best Tikka i have ever had in my entire life.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 24.04.2017
Betyg: 0

Lounas on edelleen mainio ja edullinen. Toki ihan päivittäin en voisi kuvitella käyväni, sen verran samanlaisia nuo lounastarjoukset jatkuvasti ovat. Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 15.11.2015 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Perinne-intialaista.
Massiivinen lounassetti. Lammas masala-henkisesti maistui oikein maukkaalta. Tuttua ja turvallista. Vahvuus tarkistettiin edeltä. Linssikeitot ja salaatit sekä kahvit samaan hintaan.

Ainoana asiakkaana sain palvelun jutteluiden kanssa. Siistit tilat, jotain sielukasta jopa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 03.10.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Oikein maistuvaa intialaista. Isot lounasannokset. Aina ystävällinen palvelu. Tilat ovat pienehköt, mutta se ei haittaa. Jotkut ruokalajit ovat vähän enemmän peruskamaa, mutta kannattaa tutustua ja löytää omat suosikit.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 13.04.2015
Betyg: 0

Lammas loistavaa ja kana hyvää. Palvelu ystävällistä. Ruoka tuli nopeasti. Yksi Turun parhaista lounaspaikoista.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 85€ Tillagt: 19.08.2014
Betyg: 0

Turun (Suomen? )parasta intialaista kerta toisensa jälkeen. Miinuspuolella tilat ovat kököt, eivätkä tarjoilijat mitään alan ammattilaisia ole, mutta mutta, ruokaa syödessä kyllä moiset pikkuasiat unohtuvat.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.08.2014
Betyg: 0

Pienet, viihtyisät tilat ja nopea palvelu. Ainakin kasvisruoat hyviä, ei mitään erikoista mutta hyvää. :) Tarjoilija oli ystävällinen vaikka pieniä ymmärrysvaikeuksia oli. Kokki tuli itse kysymään maistuuko ym ja toi pyydettäessä tulista maustekastiketta (tms?). Iso annos, josta riitti myös kotiin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 10.08.2014
Betyg: 0

Tulimme pienten lasten kanssa nälkäisenä pitkän ajomatkan jälkeen vieraaseen kaupunkiin lauantaina illalla. Saimme mitä parhainta palvelua. Ruoka tuli nopeasti, mikä tärkeintä sopivat maistuvat annokset löytyi myöskin lapsille, ja olihan ruoka aikuistenkin mieleen.Makua oli muttei liiaksi tulista. Palvelu oli niin lupsakkata että olisi voinu olla vaikka savolainen intialainen ravintola

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 12.07.2014
Betyg: 0

Perus hyvä intialainen.
Tomaattinen alkukeitto vie kielen mennessään, aivan tajuttoman hyvää! Kannattaa maistaa, ei ole tulista mutta muuten hyvin maustettua.
Lounaslistan annokset eivät hirveästi vaihdu ja niiden taso on hieman päivästä kiinni. Pääasiassa kastikkeet maukkaita ja hyvin maustettuja ja tulisuustaso on toiveiden mukainen riippumatta siitä mitä listassa lukee.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 16.06.2014
Betyg: 0

Oikein hyvää ruokaa ja ystävällinen palvelu. Aina tilattaessa kysyy halutaanko mietoa vai tulista. Itse haluan ruuan aina mietona, joten tarjoilija ehkä ihmettelee miksi joka kerta tilaan myös Raitaa :P Se vaan on niin hyvää naanleivän kanssa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 08.06.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Puutarhakatu 17, 20100 Turku - Route
http://www.indiancurryhouse.fi/