Avari

7 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Pippurimylly perheravintola

Todennäköisesti paras henkilökunta koko Turussa (omistajat itse sorvin ääressä). Pippurimylly on vanha korttelibaarini, olen syönyt täällä useamman kymmentä kertaa. Lounaassakaan ei ole valittamista. Ruokalista on hieman yllätyksetön, tylsä ja muuttumaton. Tasapainoilu hyvän perusravintolan ja fine diningin välillä vaatii veronsa. "Päivän annokset" tarjoavat usein sisä/ulkofileetä, joka on maultaan vertaansa vailla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.08.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Kerttu kortteliravintola

Hyvä lounas, ok alacarte. Leppoisa tunnelma. Pystyisi kaikin puolin myös vähän parempaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.08.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Torre espanjalaista

Yksi aliarvostetuimmista paikoista Turussa. Ruoka, hinta ja palvelu olleet kaikki aina kohdallaan. Upea miljöökin on. Parhaimmillaan ollaan oltu syömässä 12 hengen porukalla ja poislähdettäessä kaikki ovat olleet onnesta pähkinöinä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.08.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Smör skandinaavista

Smör tarjoaa epäilemättä Turun maukkainta fine diningia. Jokirannassa sijaitseva kellariravintola tarjoaa loistopuitteet hyvälle kulinaristiselle elämykselle. Miinuspuolella tarjoilu on kerta toisensa jälkeen ollut töksähtelevää - virheitä tulee, samoin ylimielisyyttä ja muita asenneongelmia tuntuu riittävän: "minusta tämä viini on aivan loistavaa, mutta jos se ei teille nyt jostain syystä kelpaa, kaipa meidän täytyy teille jotain muuta tuoda".

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.08.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Tintå viinibistro

Hieno intiimi tunnelma, vahvan ammattimainen tekeminen alusta loppuun. Libanonilaiset lihavartaat olivat suorastaan loistava elämys. Tunnelma parhaimmillaan kesällä, kun jokiranta on täynnä elämää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.08.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Sergio's Italialaista

Alkudrinkkejä odoteltiin reilu vartti, muihin pöytiin kyllä tarjoiltiin kaksikin kierrosta siinä välissä. Alku- ja pääruoka olivat molemmat raskaita pettymyksiä. Annokset olivat mitättömän kokoisia ja maku oli valju. Jälkiruuaksi kahvin kanssa nautittu mallasviski oli pelkkää vettä, eikä sen merkkiä suostunut henkilökunta kertomaan. Hirveä pettymys koko paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 17.08.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Indian Curry House intialaista

Turun (Suomen? )parasta intialaista kerta toisensa jälkeen. Miinuspuolella tilat ovat kököt, eivätkä tarjoilijat mitään alan ammattilaisia ole, mutta mutta, ruokaa syödessä kyllä moiset pikkuasiat unohtuvat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.08.2014
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit