Roisto

1 arvostelu

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (1)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Hiisi suomalainen/riista

Tuli käytyä Moontv yöruokaa jaksojen perusteella hiidessä näin Turkulaisena kun harvoin tulee käytyä Helsingissä. Olimme siellä 25.2. perjantaina n. klo 18.30.

Tyttöystävä tilasi kasvisvartaita ja minä naudan sisäfilettä pippurikastikkeella ja koskenlaskijaperunoilla.

Meidän molempien ruoka oli todella suuri pettymys, muijan kasvisvartaat eivät olleet grilliä nähnykkään vaan ne olivat täysin kylmiä ja raakoja ja ne eivät olleet saaneet minkäänlaisia mausteita.

Mun sisäfile oli huonointa lihaa mitä oon ihan oikeasti elämässäni saanut. Tilasin medium+ ja kypsyys oli ihan ok, mutta mitäs helkuttia? Sisäfile oli täysin rustoinen klöntti johon meinasin kerran tukehtua. Käyn paljon ravintoloissa enkä ole ikinä saanut vastaavaa. Mausteet olivat täysin hukassa ja pihvin päällä oli perkeleesti rosepippuria jonka johdosta se maistui ihan ruusupensaalta. Koskenlaskijaperunat olivat täysin normaaleja kermaperunoita, mutta ihan kelpoja. Parasta annoksessa oli kasvikset, jotka tosin olivat saletisti pakasteesta, mutta niissä oli sentään jotain suolaa ja yrttejä.

Annoskoot eivät todellakaan vastanneet näiden kahden Yöruokaaohjelman jakson kokoja vaan lautasetkin olivat eri mallisia ja annokset vastasivat normaali ravintola-annosta. Kyllä minä täyteen tulin, että ei siinä mitään.

En olisi ikipäivänä maksanut annoksesta 25e eikä edes tyttöystävä omastaan 15e. Alkuleipä ja olut olivat hyviä. En ylensä ole näin arvosteleva ja en todellakaan nirso, mutta nyt koin asian niin että oli pakko jotain sanoa. Onko jollain muulla ollut lähiaikoina samoja kokemuksia kyseisestä ravintolasta?

Odotukset olivat suuret, mutta aivan käsittämätön pettymys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 26.02.2011
Arvosana: 3


Kuvat


Seuraajat