Keittiö auki

Greenz Mylly

salaattiravintola kahvila
Arvosana 3.5 / 5

GreenZ Ravintolat Oy on turkulainen salaattiravintolaketju, joka panostaa terveellisyyteen, puhtaisiin ja tuoreisiin raaka-aineisiin, allergiaystävällisyyteen sekä nopeaan palveluun.

Toimipisteemme sijaitsevat Raisiossa Kauppakeskus Myllyssä, Turussa kauppakeskus Skanssissa sekä kauppakeskus Hansan Kultatalossa.


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (21)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Raikkaat, täyttävät salaatit, joskin 10,50e kirpaisee vähän. Hinta on suht kova, mutta nälkä lähtee siinä missä muunkinlaisella kympin lounaalla. Salaatit ovat tuoreita ja raikkaita ja mango-currykastiketta on mystisesti aina juuri oikea määrä: tarpeeksi isoon salaattilautaseen, muttei kuitenkaan liikaa niin, että kastike peittäisi maut alleen. Sisustukseen voisi tosiaan hieman panostaa. :) Seinän kasvisaiheinen bulkkikuvitus ei ole erityisen elähdyttävä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.10.2013
Arvosana: 0

Kävin täällä aiemmin useinkin mutta nykyisin en enää - ei siksi että ruoan taso olisi muuttunut (ketjupaikka, eli ruoka hyvin tasalaatuista) vaan siksi että parempiakin salaatteja saa halvemmalla. 10,50€ salaatista on liikaa, etenkin kun ainesosat eivät ole mitään kovinkaan erikoisia.

Iso miinus siitä että salaattien ainesosia ei saa vaihdettua ilman erillistä maksua.

Paikka itsessään on kolkko ja sieluton, eli olenkin yleensä ottanut salaatin take-awayna. Skanssin Greenzissä sentään pääsee istumaan tilaan missä myyjä ei kuule joka sanaa, mutta Eerikinkadulla tuntuu kuin olisi kaikukopassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.07.2013
Arvosana: 0

Söin puolikkaan salaatin, aineet tuoreita ja hyviä. Pieni nälkä lähti hyvin. Mielestäni hieman kyllä hintava paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 06.04.2013
Arvosana: 0

Kaupungin parhaat ja monipuolisimmat salaatit! Musiikkia kaipaisin hiljaiseen ja vähän tunnelmattomaan ruokailutilaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 04.11.2012
Arvosana: 0

Aivan loistavia salaatteja, isoja ja ravintorikkaita. Saa myös puolikkaan jos haluaa vain pienen salaatin. Fresh yleisvaikutelma, huippu homma! Mango-currykastike aivan täydellinen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.09.2012
Arvosana: 0

Isoja salaattteja isompaankin nälkään. Minä olen aina ollut tyytyväinen salaatin rakenteeseen. Ei ole ollut pelkkää jäävuorisalaattia,ja mielestäni salaatin ja muiden "täytteiden" suhde on hyvä. Ja kastikkeetkin ovat todella hyviä. Hinta on mielestäni reilu, ottaen huomioon raaka-aineet.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 23.03.2012
Arvosana: 0

Salaatti oli kuin paluu 90-luvulle, ellei jopa 80. .. Liian isoksi paloiksi (kantapalat mukana) jätetyn amerikansalaatin päällä oli mustiksi värjättyjä mauttomia halpaoliiveja, krutonkeja pussista, raakoja paprikansuikaleita ja lian kylmiä pieniä katkarapuja suoraan pakastepussista plus munanpuolikas, joka sentään oli keitetty kelvollisesti. Annoksen päällä keikkui kuivia ja sitkeitä herneenversoja, vaikka tästä trendistä on kyllä jo aika jättänyt kauan sitten. Balsamico-kastike hiukan hengetön, sitä oli liian vähän, öljystä ei lainkaan havaintoa. Onneton räpellys, hinta 10,50. Ensimmäinen visiitti jäi viimeiseksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 20.02.2012
Arvosana: 0

Hyviä salaatteja, mutta jotain puuttuu. Vähän sieluton mesta, mutta pääasia kuiitenkin toimii.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 21.01.2012
Arvosana: 0

Hade bestämt innan att jag skulle ta en sallad då jag besöker denna plats, men blev lite chockad då jag såg att salladena kostade 10,95, så blev snål och tog ett fyllt bröd istället. Där blev jag också lite besviken för till priset på 4,60 trodde jag nog att jag skulle ha fått en större smörgås än den jag fick. God var den ändå. Funderar själv på att starta ett café med lite liknande koncept, så det var trevligt att titta in. Kommer säkert igen och då skall jag smaka på salladen, trtots att den är lite dyr.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.12.2011
Arvosana: 0

Hieman kallis paikka siihen nähden, että kyse on salaateista, mutta annokset ovat isoja ja ruoka hyvää. Palvelussa parantamisen varaa. Olimme ainoat asiakkaat ja myyjä puhui puhelimeen ja vaikutti melko tympeältä. Ceasar naturel -salaatti kuitenkin oli hyvää ja täyttävä. Petrattavaa löytyy, mutta konsepti on melko hyvä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.06.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (4)


Sijainti

Myllynkatu, 21280 Turku - Reitti
02 5347 471
http://www.greenz.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita