Lounas käynnissä

Viikinkiravintola Harald

skandinaavista ruokaa
Arvosana 2.4 / 5

Hyväntahtoisella huumorilla maustettu palvelu, runsas ja herkullinen ruoka sekä huolella suunniteltu viikinkiteeman mukainen miljöö ovat Haraldin tavaramerkkejä, jotka yhdessä muodostavat ravintolakäynnistä elämyksellisen kokemuksen.
Raskaan - ja usein sotaisankin - arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!

Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, lounas, yritystilaisuus, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (52)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Todella huono. Lisäksi lahjakortit ihan omituisesti voimassa. Älkää missään nimessä ostako tämän firman lahjakortteja, koska ette saa niitä käytettyä. Voimassaoloaika lyhyt eikä niitä saa pidennettyä, vaikka olisi mikä syy. Tai itse asiassa pidennys ihan epäselvää ja jopa siten, että joku saa pidennettyä ja joku ei. Ei kannata tänne mennä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.11.2017
Arvosana: 0

Ystävällinen mukava palvelu, huomioitu erikois ruokavalio hyvin. Maut kohdallaan ruuassa, ehdottomasti kokeilemisen arvoinen paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 25.08.2016
Arvosana: 0

Synkkä ja pimeä, huono palvelu. Pienet annokset.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 21.10.2015
Arvosana: -4

Huono palvelu, synkkä ja pimeä paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.10.2015
Arvosana: -4

Kävin kokeilemassa lounasta, joka on hieman muista lounaspaikoista poiketen tarjolla vasta klo 12 alkaen. Lounas tarjoillaan pöytiin ja ainakin tällä kertaa kaikki osui aivan nappiin. Maut olivat kohdillaan ja palvelukin pelasi. Tosin kiireiselle lounastajalle ei ehkä sovi, koska meilläkin meni lounaaseen 50 minuuttia.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 14.10.2015
Arvosana: 0

Runsas nälkäisen viikingin haaste. Kävin suorittamassa nälkäisen viikingin haasteen, joka sisälsi 6 kpl (900g) yrttimaustettua porsaan ulkofileetä, 180g porsaan kylkeä, juustoisia kermaperunoita, uunissa valmistettuja perunaviipaleita, hunajaisia juureksia, tervattuja puolukoita sekä chili- ja omenakastiketta. Juomaksi sai valita joko ison limun tai oluen.
Kaikki raaka-aineet ja tuotteet olivat kunnossa ja maistuivat hyvältä, muttei valitettavasti aiheuttanut mitään huippukokemuksia. Ainoana varsinaisena miinuksena olivat hieman kuivakat porsaan fileepihvit ja hieman liian raa’at juurekset. Onneksi kahdella kastikkeella sai hieman elvytettyä porsaan fileitä. Uuniperunoissa oli mukava tulinen mauste, mutta annoksen ehdoton kuningas oli rapeat ja paksut porsaan kylkipalat.
Paikan sisustus on ketjun viikinkityylille uskollinen ja poikkeaa mukavasti muusta valtavirrasta. Palvelu oli ystävällistä, mutta kiireistä, koska paikassa oli samaan aikaan melko paljon asiakkaita ja tarjoilijoita vain yksi. Ruokia ei kuitenkaan tarvinnut odottaa puolta tuntia kauempaa.
Haaste tuli suoritettua ja todistus lunastettua sekä vielä suklaakakkujälkkäri kaupan päälle. Ns. normaaliin ravintolakäyntiin en voi kuitenkaan paikkaa suositella (huono hinta-laatu-suhde) ja itsekin menin paikan päälle vain haasteen houkuttelemana. Hieno kokemus kuitenkin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 26.09.2015
Arvosana: 0

Olen käynyt täällä kolme kertaa tämän vuoden puolella, ja joka kerralla annos on ollut erinomainen. Ruoka on täyttävää ja siitä jää kuitenkin hyvä ja terveellinen olo. Ruoka tulee lisäksi melko nopeasti, ja pöytään tuodaan ruisleipää ja voisulaa odottaessa (mitkä ovat yllättävän herkullinen yhdistelmä). Palvelu on ollut ystävällistä ja huomioivaa. Miinuksena parin kuukauden takainen käyntikerta, jolloin saavuimme täysin tyhjään, mutta sotkuiseen ravintolaan. Ilmeisesti paikalla oli ollut joku iso seurue mikä oli uuvuttanut ja roskannut koko ravintolan. Meitä pyydettiin lähtemään ja tulemaan takaisin puolen tunnin kuluttua kun siivoukset on tehty (olisimme mielellämme istuneet odottamassa jossain nurkkapöydässä). Tämä oli melkoinen miinus, ja lähes aiheutti sen että lähdimme toiseen ravintolaan syömään, jolloin Harald olisi menettänyt asiakkaansa. Lisäksi kuulimme tarjoilijoiden keskustelevan siitä kuinka hankala tämä edellinen seurue oli ollut, mikä vaikutti kylläkin pitävän todistusaineiston, eli sotkuisen ravintolan ja meitä saapuessamme vastaan tulleiden kännisten hoipertelijoiden perusteella paikkansa, mutta mielestäni tällaisista asioista ei pidä puhua asiakkaiden kuullen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 31.07.2015
Arvosana: 0

Had two clients with me. Food was good, with decently sized portions. Desserts (chocolate cake with cherries) were excellent. Everyone left satisfied.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 15.06.2015
Arvosana: 0

Ihanaa ruokaa, nautinto todellakin. Ja hyvin huomioidaan gluteeniton ruokavalio.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 08.04.2015
Arvosana: -1

Annokset ovat mielenkiintoisia ja oikein maukkaita etenkin jos pitää lihaisesta ruoasta, joskin annokset ovat jonkin verran ylihintaisia. Sisustus varmasti jakaa mielipiteitä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.11.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (5)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Aurakatu 3, 20100 Turku - Reitti
044 7668204
http://www.ravintolaharald.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita