Katariina

5 arvostelua

Kokonaisuus, eli hyvä ja elämyksellinen ruoka sopivalla hinnalla, asiallinen palvelu ja lämmin tunnelma.

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Pinella kansainvälistä ruokaa

Vietin Pinellassa syntymäpäiviäni, ja kokemus oli tosi mukava. Alkupaloiksi grillattua merirapua, jonka ainoa miinua oli vaahdotettu kastike jonka koostumus nyt vaan on henkilökohtainen inhokki. Maku kuitenkin hyvä. Pääruoan hanhi oli aivan täydellistä ja kaalilisäke herkullinen. Jälkiruoan leipäjuustopala oli maukasta mutta olisi voinut olla hiukkasen isompi. Yleensä en hirveästi välitä tällaisista "piperrys"ravintoloista, mutta Pinellaan menisin toistekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 42€ Lisätty: 06.03.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Bistrot Le Porc ranskalainen bistro

Onneksi tällainen ravintola löytyy Turusta, on avaamisestaan saakka ollut yksi lemppareistani. Ranskalaista ruokaa hyvin tehtynä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.03.2012
Arvosana: 1

Suosittelen! Erinomainen palvelu ja tosi hyvä ruoka alkupaloista jälkiruokiin. Ruoan laatu on tosi hyvä, AINA saa herkullista ja huolella tehtyä ruokaa. Entrecot-pihvi viimeksi ihan hiukan liian suolainen mutta ei juuri haitannut kun oli muuten ihan täydellinen. :) Tarjoilija oli kärsivällinen. ammattitaitoinen ja kohtelias suuren seurueemme kanssa ja osasi kertoa hyvin eri annoksista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.03.2012
Arvosana: 1

Ravintola: Indian Curry House intialaista

Loistavaa intialaista ruokaa, erityisesti paikan lammas on hyvää missä tahansa kastikkeessa tai vartaassa. Erittäin hyvä palvelu, otan usein ruoan mukaan ja take awayta odottaessakin saa vähän purtavaa ja vettä. Kasvisannoksetkin ihan huippuja ja maukkaita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 06.03.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Rosso Turku italialaista

Tilasin pizzaa lounaalla, oli virhe mennä Rossoon kun oli hieman kiire syödä. ..palvelu erittäin hidasta ja pizza kaiken lisäksi kuivaa ja mautonta. En mene toiste.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.03.2012
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat