Avautuu 11:00

Tsing-Tao

kiinalaista
Arvosana 1.9 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Vegaaniruokaa
Huomioi erityisruokavaliot

Arvostelut (29)

Aidon kiinalaisen ruokapöydän ääreen!

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 18.12.2017
Arvosana: 0

Loistava ravintola. Ruoka oli täys kymppi. Palvelu erittäin ystävällistä. Hinta/laatusuhde todella hyvä. Suosittelen tätä, varmasti palaan takaisin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 14.12.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Takeaway Kung Po -kanan hinta hipoo kahtakymppiä. Hinnasta riippumatta maistuu kotitekoiselle. Annoksessa ei viherkasviksia ollenkaan pakasteherneitä ja porkkanaa lukuun ottamatta. Ei edes bambua (syvä huokaus).
Ruuan makeus on tyrmäävä. Ihan kuin toffeekanaa söisi. Myös kanapalojen päällä jokin sokerikuorrute, joka sai vain kuvottamaan.
Vain Cashewpähkinoistä ja annoskoosta plussaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 19€ Lisätty: 27.06.2016
Arvosana: 0

Lounas on ihan OK, plussana rajaton hanalimssat. Lounas menu on melkeinpä aina sama, vähän maustettu ja aika mauton. Olen kaksi kertaa tilannut kotiin ala cartea, ja kummatkin kerrat olivat niin hirveät että en enään kyseista ravintolaa käytä, annos meni roskiin molempina kertoina. Liha on tosi löysää ja sitkeää. Kastikkeissä 30% pakastevihanneksia (herneitä ja porkkanaa), jotka maultaan ei kyllä yhtään sovi joukkoon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.06.2016
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 01.03.2016
Arvosana: 0

Itse ihmettelen ravintolan saamia negatiivisia palautteita. Olen käynyt täällä usein ja vienyt sinne myös sukulaisia ja työkavereita ja kaikki ovat kehuneet ruokia. Viimeksi kävin täällä eilen eikä taaskaat tarvinnut pettyä. Ruoka ja palvelu olivat taas kerran erinomaisia. Lounasbuffetista löytyy mielestäni varsin hyvä valikoima eri ruokalajeja, myös sushi-annoksia. Itsetehdyt lihapullat ovat yksi omista suosikeistani. Kannattaa myös kokeilla Ala-carte listalta löytyviä special-annoksia jotka ovat lähempänä aitoa kiinalaista ruokaa kuin tavalliset annokset.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 19.01.2016
Arvosana: 0

Tilasin paistetut nuudelit ja ne olivat todella epämääräiset. Vihannekdina toimi raaka suikaloitu porkkana, paprika ja KURKKU. Annos oli iso mutta todella mauton. En tilaisi uudelleen. Teen kotonakin parempaa kiinalaista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 15.11.2015
Arvosana: 0

Alkupala "bejing keitto" maistui sakeutetulta lihaliemeltä ja joukossa lilluikin pieniä jauhelihakikkareita + porkkankuutioita. ..kamalan makuista. Kanakastike maistui normaalilta suomalaiselta kanakastikkeelta...joukossa hieman herneitä ja paprikaa. Kastikkeesta näki päällepäin, että kastike oli täynnä curryjauhetta. Tilasimme myös friteerattuja katkaravunpyrstöjä, mutta PUOLET niistä oli friteerattuja KANAPALLOJA?! Friteerattu banaani oli ainut asia mitä voi sanoa hyväksi.

Lisäksi palvelu oli tympeää, hymyä ei irronnut asiakkaille. Vaikutti siltä, että henkilökunta halusi meidät vain mahdollisimman nopeasti ulos ravintolasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.09.2015
Arvosana: 0

Kävin lounasbuffetissa, ja olen ihan tyytyväinen. Mielestäni sopivasti vaihtoehtoja, ja sain mahani täyteen. Perus kiinamättöä, ei paras tietämäni kiinalainen ravintola mutta ei myöskään huonoin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 05.07.2015
Arvosana: 0

Lounas buffe aivan loistava, suosittelen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 13.06.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Eerikinkatu 22A, 20100 Turku - Reitti
02-258 6068
http://ravintolatsingtao.com/

Vaihtoehtoisia ravintoloita