Naider

19 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (17)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: ROASBERG eurooppalainen

Siistin näköinen paikka jossa mukava lämmin terassi. Liikenteen melu tosin häiritsee aika paljon. Ylihinnoiteltu lohikeitto, josta lohta ei löytynyt oikeastaan yhtään. Keittoon kun lisäisi suolan ja lohen niin ok.
Kahville ja terassille tulen mielelläni. Lounaat syön jatkossakin muualla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 27.04.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Bones eat, drink, live

Ihan ok sisustus. Yksinkertainen, trendikäs ja henkii jotenkin 70-lukua. Palvelu ihan ok, mutta ruoka-annokset on todella pieniä. Tänne tullaan nälkäisenä ja lähdetään nälkäisenä. Pihvi oli ok, mutta kun annoksessa ei sen lisäksi ole kuin muutama todella pieni peruna, niin ei ollut paljoa kehumista. Mäkkäri oli onneksi vieressä, niin sai hampparilla nälän pois!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 27€ Lisätty: 17.01.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Himalaya nepalilaista

Erinomainen lounasravintola (iltaisin en ole käynyt). Ruoka on erittäin maittavaa, sopivan kokoiset annokset ja erittäin ystävällinen ja jouheva palvelu. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 30.09.2014
Arvosana: -1

Ravintola: Point Bar & Restaurant tunsisialaista ja klubi

Paikka hakee vielä konseptiaan, mutta palvelu on ystävällistä ja yritys kovaa. Lounasbuffet on loistava salaatin osalta. Välttävä lämpimien ruokien osalta. Salaattibuffan voi ottaa muistaakseni jollain 8 eurolla. Parilla eurolla saa syödä myös lämpimiä.
Suosittelen lämpimästi salaatin ystäville ainakin lounasaikaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 06.05.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Vivo's Roba lähi-itä takeaway

Täällä saa yhdet stadin parhaista kanakebabeista. Tarjolla monia erikoisuuksia, mitä ei muualta saa ja erittäin maittavaa ruokaa. Paikkana enemmän "pikaruoka" ravintola ja asiakaspaikkoja kuitenkin vähän. Ei siis sellainen paikka, johon tullaan illalliselle. Tilat kuitenkin erittäin siistit ja henkilökunta ystävällistä. Jos tekee mieli vähän erilaista pikaruokaa, niin ehdottamasti tänne maistelemaan herkkuja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 30.09.2014
Arvosana: 1

Ravintola: Tamarin thaimaalaista

Paikka on hyvin siisti ja miellyttävä josta plussaa. Palvelu ystävällistä ja tunnelma rento. Hinnat ei kuitenkaan sieltä edullisimmasta päästä. Ruuan taso on vain keskinkertainen thaikku ravintolaksi, mutta ihan syötävää eikä mitään valittamista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 30.09.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Primula

Olen nyt pari kertaa käynyt täällä lounaalle. En muista, mitä ensimmäisellä kerralla söin, mutta oli hyvää ja tultiin nyt uudestaan. Tänään oli naudan ylikypsää rintaa ja pakko kehua kun on aihetta. Tämä oli parasta lounasta mitä olen tähän mennessä Helsingissä syönyt. Lisäksi tarjolla näyttäisi aina runsaan buffet lounaan lisäksi olevan lämmintä leipää, kahvia ja jälkiruokaa. Tänne tulen lounaalle useamminkin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 03.09.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Café Balzac tuorepastaa ja salaattia

Ihan ok ruoka. Ei mitään ihmeellistä, mutta maukasta. Annoskoko keskinkertainen, joten isolle miehelle ei mikään ihanteellinen lounaspaikka. Hyvä tunnelma ja pitää tämä vielä uudestaankin testata joku päivä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 21.08.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Latva viinibaari

Tilasimme lohta lounaaksi. Ruoka oli kyllä hyvää, mutta annos niin pieni että itseäni hävettäisi tarjoilla edes sellaista. Plussaa erinomaisesta leivästä.
Täytynee antaa toinen mahdollisuus joskus, sillä maut oli ihan kohdilaan muuten.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 21.08.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Amigo espanjalaista, pihvi

Ravintola ihan ok sisustus ja mukavantuntuinen henkilökunta. Palvelua saimme heti ja annoksetkin tulivat nopeasti. Sen sijaan annoskoko oli pettymys. Mixed Grill, jota mainostetaan talon suurimpana annoksena grande nälkään oli loppujen lopuksi aika pieni. Yksi pienehkö härän sisäfilee, kananrinta ja muutama peruna. Itselleni jäin ainakin vielä nälkä, enkä tuota millään voii grande nälkään mainostaa. Annokseen vähän vaikka kasviksia ja lisää perunaa, niin eipä haittais.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 10.12.2012
Arvosana: -2


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit