Avautuu 12:00

Ravintola Family

kiinalaista
Arvosana 4.6 / 5

Kruunuhaassa tunnettu kiinalainen Ravintola Chen avasi uuden ravintolan samalle kadulle eli Unioninkadulle mutta 39.

Lounasaikana meillä on buffet-pöytä, jossa on 10 erilaista lämmintä ruokaa ja salaatti. Hinta on vain 8 euroa. Buffet-pöydän lisäksi löytyy vielä erillinen ruokalista, jossa on 11 erilaista päivittäistä lounastarjousvaihtoehtoa ja maksaa vain 7 euroa per annos. Kaikkiin ruokiin kuuluu vesi, kahvi ja tee.

Lounaan yhteydessä limu maksaa vain 1,20€!

Illalla meillä on a la carte, ruokalistassa on melkein 200 erilaista vaihtoehtoa, josta löytyy myös oikeita ja perinteisiä kiinalaisia ruokia.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (31)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

En suosittele kenellekkään! Täysin mautonta kana ei varmasti ollut tuoreemmasta päästä.Ja tuntui myös riisin kohdalla sama !! Erittäin huono kokemus !!!!!

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 28.11.2016
Arvosana: 0

Kaupungin paras kiinalainen. Aito ja lämminhenkinen. Herkullista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 12.05.2016
Arvosana: 0

Kiinalaiselle ruoka on juhla, josta tulee nauttia hitaasti ja kauan ystävien seurassa. Kun länsimainen ateria on novelli, kiinalainen ateria on kuin laaja eepos.

Vanha kiinalainen pariskunta on kehittänyt oikean kiinalaisen keittiön Unioninkadulle. Kahdeksan euron buffet on edullinen, koska siihen saa valita salaatteja, naudanlihaa, sianlihaa, kanaa, riisiä, röstiperunoita, paistettua riisiä, teen tai kahvin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 15.12.2015
Arvosana: 0

Paras kiinalainen ravintola mihin olen törmännyt Suomessa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 13.12.2015
Arvosana: -2

Ruoka on todella suolaista. Alueen kiinalaisista halvin, mutta ei kyllä paras.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 07.12.2015
Arvosana: -1

Asiallinen kiinalainen buffet edulliseen hintaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 02.12.2015
Arvosana: 0

Kodikas. Ystävällinen, mutkaton palvelu. Noutopöytä suppeahko mutta ruoka on hyvää. Hintalaatusuhde loistava ainakin lounaan (noutopöytä) osalta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 07.11.2015
Arvosana: 0

Paras kiinalainen ravintola rauhallinen tunnelma ja ihanasti koristeltu. paras ruoka ehdottomasti.hyvä ja ystävällinen palvelu ja

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 04.09.2015
Arvosana: 1

Ylivoimaisesti paras kiinalainen ravintola, väittäisin että koko suomessa. Työskentelen itse aivan tässä lähellä ja melkein joka päivä tulee heiltä haettua ruuat. Palvelu on erinomaista. Olen kokeillut tässä parin vuoden aikana lukemattomia eri ruokia, buffeeta yms. ja kertaakaan ei ole ollut valittamisen sanaa.

Suosittelen ehdottomasti kaikille niin lounas kuin myös illallisaikaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 01.09.2015
Arvosana: 0

(Kiinalaisen) ruoan ystävä, vältä tätä paikkaa! Olin seurueessa joka valitsi tämän ravintolan koska se oli lähellä meitä. Itse minulla on tapana valita ravintola ruoan perusteella.

Ravintolan sisustus oli mauttoman kliseinen, kuin olisi astunut aikakoneeseen jonka määränpää on 90-luku. Kuvaus kuulostaa turhan positiiviseltä, mutta vakuutan ettei siihen liity minkäänlaista nostalgiaa. Palvelu oli perus kinkki tasoa.

Ruoka oli hirveetä natriumglutamaattimössöä. Ainakin kaksi seurueestamme sai pahemman luokan päänsäryn, omaa päätä jomottaa vielä 6 tuntia vierailun jälkeen. Minä söin kanaa kung pota, jota tarjoilija suositteli. Annos joka eteeni tuotiin oli kyllä luovin tulkinta kyseisestä annoksesta mitä on tullut vastaan. Annos oli tomaattipohjainen, siinä oli kesäkurpitsaa ja bambuversoja, yllätyksekseni siitä löytyi kyllä kanaa ja maapähkinää, mutta muuten annos oli täysin mahdoton tunnistaa.

Jos joku ihmettelee arvostelupolitiikkaani voin selventää, että eurokin on liikaa huonosta ruoasta, voin vain ihmetellä miten jonkun mielestä hinta/laatu on kohdillaan

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 24.08.2015 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: -1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Unioninkatu 39, 00900 Helsinki - Reitti
050 362 1988

Vaihtoehtoisia ravintoloita