Gasternomos

4 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (3)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Gabriel 1763

Hieno ravintola historiallisessa miljöössä, mutta hakee vielä omaa paikkaansa gastronomian kartalla. Kävimme illallisella kahden hengen seurueella rauhallisena kesäiltana. Terassin puoli oli täynnä joten siirryimme suoraan sisätilaan, joka oli valitettavan kuuma ja tunkkainen johtuen helteisestä päivästä. Vastaanotto jäi hieman hämmentäväksi, pöytiin ohjausta ei ollut eikä henkilökunta huomioinut sisään tulleita asiakkaita tervehtimällä. Muutoinkin palvelun tasossa olisi Gabrielilla vielä hieman hiomista.

Alkupaloina tarjottu antipasto-lautanen oli yllätyksetön ja vaikutti otetun suoraan säilykepurkeista, mutta ajoi kuitenkin asiansa. Makea uunituore leipä balsamico-kastikkeen kera toimi hienosti. Pääruokana tarjoiltu paistettu lohiannos olisi kaivannut terävyyttä - ja varsinkin suolaa. Sekä kala että polenta olivat lähes suolattomia, mutta kastike oli kohtalaisen maukas. Annos oli kokonaisuudessaan hieman sekava: paistettua lohta, polentaa, sinappikastiketta, (uuni?)vihanneksia, keitettyä kananmunaa. Seuralaisen tilaama kana-vuohenjuusto-mansikka-ananaskirsikka -pitsa oli maultaan mielenkiintoinen seos. Pohja oli pannupitsa-tyyppinen. Piristävää, ei ihan tavallinen pitsa.

Toivotaan, että Gabriel saa hiottua sekä palvelun että keittiön pienet puutteet kohdalleen. Miljöö on ainutlaatuinen ja ravintolalla on menestymisen mahdollisuudet käsissään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 21.07.2014
Betyg: 0

Restaurant: Panini

Kävimme kahden lapsiperheen voimin Paninissa illallisella ruuhkaisena kesälauantaina. Ravintola oli melkein täynnä, mutta saimme ruokalistat ja juomat pöytään kohtuullisessa ajassa. Palvelu oli muutenkin asiallista joskin ruuhkainen ilta aiheutti jonkin verran odottelua kaikissa vaiheissa.

Ruokien osalta oli pieniä ongelmia, sillä paninit olivat loppu ja jokirapusalaatti tuli ilman jokirapuja. Ruokien maut olivat kuitenkin erinomaisesti kohdallaan. Erityisesti timjamikastikkeen kera tarjottu risotto oli täydellistä niin maultaan kuin rakenteeltaankin. Samoin lapsille tilatut pitsat olivat erinomaisesti onnistuineita.

Ravintolan tila on hieman kolkko, mikä laskee kokonaispisteitä, mutta kokemus oli kuitenkin kokonaisuutena hyvä. Suosittelisin tätä myös lapsiperheiden illallispaikaksi, listalta löytyy annoksia moneen makuun.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 21.07.2014
Betyg: 0

Restaurant: Krog Madame

Kävimme neljän hengen seurueella maistamassa Madamen tapaksia, lampaan tilalla tarjoiltua ankankoipia, ankanrintaa sekä häränpihviä. Kaikki annokset olivat erinomaisesti onnistuneita. Lämmin tapas-sekoitus oli sopivan tasapainoinen ja sisälsi yllättäviä makuja, mm. lime-relissi chorizon kanssa oli hieno oivallus. Pääruoat olivat myös todella hyvin onnistuneita. Myös kaikki testatut jälkiruoat olivat seurueen mieleen. Madamen palvelu oli Helsingin parhaasta päästä ja tunnelma sopivan rento lauantai-illan viettoon. Tänne tullaan uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 22.04.2014
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites