Avautuu 12:00

Ravintola Piemonte

italialaista
Arvosana 3.9 / 5

Olemme erityisesti Piemonten maakunnan makuihin erikoistunut viinibaari ja ravintola. Laadukkaan, yli sadan viinin valikoiman lisäksi tarjolla on runsaasti muita italialaisia juomia sekä pienpanimo-oluita. Kattavan illallismenun lisäksi tarjoamme myös maistuvaa lounasta.


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (74)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ruokalistan perusteella odotin enemmän. Siika-annos oli kaunis, mutta annoksen suolaisuus peitti täysin siian muutenkin hentoisen maun. Juustoliha-alkupalalautasen juustot olivat herkullisia, mutta liha tarkoitti tässä yhteydessä rullalle laitettuja leikkeleitä ja aiheutti pienehkön pettymyksen. Periaatteessa ok, mutta ei todennäköisesti tule käytyä uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.12.2015
Arvosana: -1

Pakko kommentoida tuota edellistä vuodatusta. Olen itse käynyt useasti syömässä Piemontessa enkä ole koskaan saanut pettyä, en lounaalla enkä illalla. Taisi olla kirjoittajalla herne nenässä jo valmiiksi

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 21.12.2015
Arvosana: -5

Aivan parasta, Huikeaa ruokaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.12.2015
Arvosana: -6

Suuntasimme tänne yhden erinomaisen lounaskokemuksen (erinomainen pasta, risotto, salaatti) jälkeen illalliselle korkein odotuksin. Ikävä kyllä kokonaisuus oli pettymys. Alkukupalaksi nautittu sokerisuolattu lohi timjami-aprikoosihillokkeella kuulosti herkulliselle, mutta jätti hieman tunkkaisen vaikutelman. Kala ei ollut ihan tuoreimmasta päästä. Seuralaiseni otti pääruoaksi paistettua siikaa, joka oli ruokalajeista onnistunein, oikein hyvä. Oma pääruokani oli porsaankylki cracling, omena-linssimuhennoksella, haudutetulla salottisipulilla ja sinappimajoneesilla. Kokonaisuus oli varsin keskinkertainen. Vähän kuin ketjuravintolan lounasbuffetin joulukinkku, jonka lisukkeet eivät myöskään aiheuttaneet ilonkiljahduksia. Ajattelimme, että jos sitten jälkiruoka ilostuttaisi. Valitettavasti seuralaiseni panettonea sitruunasorbetilla ja suklaakastikkeella ei toiminut ollenkaan. Iso, kuiva kakkulohkare yhteensopimattomine lisukkeineen oli suorastaan surullinen kokemus. Oma pipari-juustokakku appelsiinihilokkeella vaikutti pari päivää vanhalle, eikä siinäkään makean ja kirpeän liitto toiminut ollenkaan. Ravintolan palvelu oli ihan ystävällistä ja hymyilevää, mutta ei pystynyt pelastamaan kokonaisuutta. Tämä olisi menetellyt edullisena/keskihintaisena lounasruokana, mutta 159 euroa kahdelta hengeltä juomineen oli tämän tasoisesta kokonaisuudesta aivan liikaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.12.2015
Arvosana: 1

Italialaistyylinen viinibaari, jossa tarjolla myös gourmet-vivahteista ruokaa. Vain lounaan perusteella arvioituna ruoka on ollut erittäin hyvää ja tarjoilu toiminut ystävällisesti. Ikävää on, ettei viinejä ole uskaltanut kesken työpäivän maistelemaan, koska valikoima näyttää houkuttelevalta. Ehkä tuonne joskus ehtii illallakin. Pikkaisen pienehköjä pyrkivät annokset meidän äijäporukan mielestä olemaan, monesti ainakin joku porukasta olisi halunnut syönyt vielä vähän lisääkin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 30.10.2015
Arvosana: 1

Alkupalaksi nauttimamme leipä ja pesto olivat aivan erinomaisen hyviä, pääruoaksi valitut risotto piemontese ja kampasimpukka-sitrusrisotto suorastaan taivallista. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja viinisuositukset mainioita. Piemontea voi suositella lämpimästi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.01.2015
Arvosana: -1

Hieno kokemus! Hinta koko menu, alku-pää-jälkiruoka. Palvelu ystävällistä jopa hymyilevää, ruoka oivallisen hyvää, annokset hyvännäkösiä ja täyteen tultiin sopivasti liikaa. Mennään varmasti uudestaan ja suositellaan muillekin. Hyvät viinit ja asiansa osaava henkilökunta salissa ja keittiössä. Oikein paljon KIITOS!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 33€ Lisätty: 11.01.2015
Arvosana: 0

Asuin useamman vuoden ko. paikan naapurissa viinilista hyvä mukava paikka poiketa töitten jälkeen lasilliselle. Ruoka valitettavasti hinta ja latu eivät ole kohdanneet niinä kertoina kun olen käynyt. Hyvää viinit, pahaa ruoka, palvelu keskinkertaista

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.09.2014
Arvosana: -1

Aivan mahtava kokemus Vinoteca del Piemontessa! Palvelu toimi hyvin, kaikki ruoat olivat onnistuneita ja juomat likipitäen täydellisiä. Edellisenä iltana testattu Perla jäi tällä kertaa toiseksi. Voin suositella lämpimästi, taso ei ole hiipunut vuosien kuluessa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 13.10.2013
Arvosana: 0

Olimme viiden seurue, emmekä mahtuneet kunnolla neljän hengen pöytään, joten ravintolapäällikkö yhdisti kaksi pöytää yhdeksi. Ennen kuin pöydät olivat vielä valmiina astelin muutaman askeleen pöytiä kohti ja tarjoilija huusi äkäsesti: "Älkää vielä menkö sinne, pöydät eivät ole valmiina!" Muutenkin palvelu oli huonoa ja tarjoilijat hyvin apaattisia. Eikä siinä vielä kaikki.. ruokakin oli mautonta ja 23 euron pihvi oli harmaan värinen, eikä sitä oltu ruskistettu kunnolla. Makukin oli vetinen. Yritimme palauttaa pihvin takaisin keittiöön, mutta ravintolapäällikkö ei tähän suostunut. Hetken kinastelun jälkeen maksoimme pihvin ja lähdimme. En mene tähän ravintolaan enää uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 150€ Lisätty: 05.08.2013
Arvosana: 0


Sijainti

Suvantokatu 9, 33100 Tampere - Reitti
03-2255505
http://www.piemonte.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita