Merck

16 reviews

Badges

Blog link

Reviews (16)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Thai Fast Food Du Dii (Dudii) thai fast food

Viidakokana ja vihreän curryn tofu testattu, ja oikein hyviksi havaittu. Isot annokset.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 29.01.2017
Rating: 1

Restaurant: Tamarin Autotalo

Iso paikka, tilaa löytyy aina. Myös suhteellisen edullinen ja tasalaatuinen. Ruoka on hintaansa nähden varsin hyvää, etenkin nuudelit.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 15.01.2017
Rating: 0

Restaurant: Treffi Pub & Bistro fusion bistro

Treffissä tökkii palvelu, tai lähinnä sen puute. Sisään tullessa tarjoilijoita tulee vastaan, mutta kukaan ei ota kontaktia. Kun kysyy istumapaikan valinnasta, neuvotaan odottamaan pöytään ohjausta. Jonotuksen jälkeen päätyy baaritiskille, jossa istumapaikkatoiveen kuullut nainen kehottaa etsimään pöydän itse ”baarin puolelta”.

Nainen mainitsee vielä erikseen, että tila jossa nyt olemme on ”ruokapuoli”. Hieman epäselväksi jää, miksi ruokailu ei kuitenkaan onnistu ruokapuolella (jossa on pöytia vapaana), vaan se pitää hoitaa baarissa, josta tilaus pitää käydä itse tekemässä tiskiltä.

Tilaan TCB:n joka on ihan ok, ei kai tämä herranjee ole Helsingin paras purilainen!? Omat burger-vertailukohdat ovat lähinnä Tampereelta, jossa esim. Sohosta saa huomattavasti hyvempää tavaraa kuin tämä, ja Hesingissäkin vaikkapa Sävelen tarjonta peittoaa Treffin. Lisäksi TCB on melkoisen kallis (18,50€). Tarjoiilja myös unohti tuoda annokseen kuuluvan parmesan-tryffelimajoneesin pöytään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 01.05.2016
Rating: 1

Restaurant: Ravintola Canttiini

Huoltoasematasoinen ruoka: hampurilainen cheddarjuustoviipaileineen ja tomaattisiivuineen oli ehkäpä kehnoin, mitä ravintolassa olen syönyt. Miljööltään paikka on ihan perus-pubi/bistro.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 30.07.2016
Rating: 0

Restaurant: Cafe Talo

Enpäs tiennyt, että täältäkin saa purilaisia, ja vieläpä aivan erinomaisia. Talon avoin burger oli ehkä herkullisin burgeriksi kutsuttu setti mitä olen Helsingissä maistanut. Melko epätraditionaalinen rakenne joo, mutta maut ehdottomasti kohdallaan. Pidin myös pihvin kiinteydestä.

Melko kallishan tuo toki oli (16€ burgerista), mutta näin jälkeenpäin ajatellen, oli se kyllä tuon arvoinenkin.

Paikka on erittäin viihtyisä, ja palvelu ystävällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 21€ Added: 29.05.2016
Rating: 0

Restaurant: Sivuraide Kurvi pizza

Erittäin jees peruspizzapaikka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 14.11.2015
Rating: -4

Restaurant: Hard Rock Cafe, Helsinki american

Hampurilainen oli laatuunsa nähden todella ylihinnoiteltu: purilainen oli mössöinen, pullamainen ja sekavan makuinen - liikaa kaikkea. Ranskisten kanssa tullut dippi oli hyvä.

Palvelu oli erittäin ystävällistä ja nopeaa, tarjoilijoita pyöri koko ajan paikalla, ja pariin kertaan varmistettiin että kaikki on ok. Pöytään ohjannut tarjoilija puhui suomea, mutta tilauksen ottaneet ja laskun tuoneet englantia. Sisustukseltaan paikka on ihan hieno blast from the past.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 16.01.2016
Rating: 0

Restaurant: Parmesan Arabia Pizza & Salad pizza & salad

Täältä on muutaman kerran tullut pizza noudettua, ja ei edelleenkään täysin vakuuta. Paikka on tosi siisti ja palvelu ystävällistä, mutta pizzat eivät ole ihan parhaan makuisia. Johtuuko sitten kastikkeesta, juustosta vai mistä, en osaa sanoa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 06.12.2015
Rating: 0

Restaurant: Street Gastro

Kanaleipä oli jokseenkin mauton ja hyvin harrastajamaisesti rakennettu: kana oli läsnä jonkinlaisena massana, ja sen seurana siipaloitua tuoretta kurkkua ja tomaattia. Päälle oli ruiskaistu valmiskastikkeen omaista soossia.. Juomaksi Sol, ja kokonaishinta pompsahti 17 euroon.

Olisin odottanut persoonallisempaa touchia, nyt jäi tarjonnasta vähän ABC:mainen fiilis.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 06.12.2015
Rating: 0

Restaurant: Singapore Hot Wok fast chinese

Todella hyvää wokkia! Kanaa ja katkarapua, nuudelia, kasviksia ja juoma kuuluu hintaan. Paikkana ei erityisen viihtyisä, mutta kyllähän täällä lounaan syö. Palvelu peruskiinalaista.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.06.2015
Rating: 1


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites