Opens at 11:00

Street Gastro

Rating 2.9 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (82)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tryffeliöljyllä maustetut paahtopotut olivat paras osa annosta. Kana mautonta ja leivät teollisen oloisia. Paikan trendikkyys tuntui olevan tärkeämpää kuin hyvä ruoka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 28.08.2016
Rating: 0

Lammasleipä kastikkeineen oli herkullinen, mutta kaverin kanaleivän broileri oli kuiva ja täysin mauton. Leivissä oli ero kuin yöllä ja päivällä. Epätasaista laatua.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.08.2016
Rating: 0

Härkäleipä on ollut pitkään suosikkini, mutta tänä syksynä on lihan laadulle tapahtunut jotain. Ennen hyvä ja mehukas "pulled beef" on vaihtunut ällöttäviin läskisiin riekaleisiin, joita ei saa alas. Ymmärrän kyllä että pieteetillä haudutetun lihan pitää olla rasvaista, mutta tarvitseeko niitä kirkkaita, hyllyviä roippeita leivän täytteeksi laittaa? Ennen Gastron pojat ruokkivat minut useamman kerran viikossa, nyt on vähän jäänyt asiointi tuon lihan laadun takia. Harmi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 07.12.2015
Rating: 0

Kanaleipä oli jokseenkin mauton ja hyvin harrastajamaisesti rakennettu: kana oli läsnä jonkinlaisena massana, ja sen seurana siipaloitua tuoretta kurkkua ja tomaattia. Päälle oli ruiskaistu valmiskastikkeen omaista soossia.. Juomaksi Sol, ja kokonaishinta pompsahti 17 euroon.

Olisin odottanut persoonallisempaa touchia, nyt jäi tarjonnasta vähän ABC:mainen fiilis.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 06.12.2015
Rating: 0

Plussapisteitä hyvästä palvelusta, jota sain vaikka paikka oli ääriään myöten täynnä. Tilanne ei aina ole sama, selkeästi on vaihtelua kuka sattuu olemaan töissä.
Safkat on aina ollut hyviä, en usko että niissä voi mennä paljoa pieleen kun raaka-aineet ovat aina samat. Leipien kokoamisvaiheessa on välillä vaihteluja, mutta itselleni ei ole koskaan sattunut mitenkään mielettömän huonoja kokemuksia.
Iso peukku jengille, tykkään tukea suomalaisia pienyrittjiä. Hakemista on vielä joissain asioissa, mutta uskon taitojen hiotuvan ajan myötä! Keep up the good work!!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 28.11.2015
Rating: 0

Voileivän valmistus kesti 30 minuuttia, ja henkilökunnalla ei vaikuttanut olevan kiire mihinkään. 30 min jälkeen pyydettiin rahoja takaisin, sekään ei onnistunut. En tule ikinä takaisin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 14.11.2015
Rating: -1

Ihan ok. Ei missään nimessä huono, mutta Harju vie voiton sekä mielikuvituksessa, että laadussa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.11.2015
Rating: 0

Pitkään olin jo halunnut tämän paikan testata, joten tuli mentyä launatailounaalle Vaasankadun ravintolaan. Härkäleipä: Suoraan sanottuna pettymys. Makua ei ollut tarpeeksi ja ne vähät eivät olleet mielestäni tasapainossa. Jotain uupui, mutta mitä? Perunat olivat paras osa. Palvelukaan ei ollut aivan tilanteen tasalla. Otin meal dealiin juomaksi Pepsin, jonka työntekijä otti jääkaapista ja aukaisi valmiiksi. Käteen ottaessa pullo usorastaan lämmitti kohmeisia sormia, sen verran oli lämmintä tavaraa. Kysyessäni lasia ja jäitä, vastaus oli: "ei meillä ole jäitä" kun mainintsin että Pepsi on taskulämmintä, vastaus oli: "no ne on just laitettu kylmään." Ei tullut sitten mieleen mainita asiasta tillausvaiheessa? Katutti kun kvaerit vetivät ruoan kanssa kylmää kaljaa ja jaffaa. Ei tarjottu mahdollisuutta edes vaihtaa kylmään juomaan. Olisi pitänyt jonottaa, että olisi voinut ostaa uuden. Turhautti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 29.09.2015
Rating: 0

Ei nyt oikein lähtenyt tämä lounastesti. Kanaleipä testattu, sisältö halpiskoipea jossa hyvin vetinen mitäänsanomaton maku. Soosia (oliks tää jostain hesburgerista?) oli tursotettu salaatin päälle senverran että paketin leviämistä syliin ei voinut välttää. Näillä parametreillä ei jatkoon.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 16.09.2015
Rating: 0

Nopeaan nälkään ei oikein toteutunut, odotimme melkein tunnin ruokia, oli kai jonkin sortin sesonki.

Härkäleipä khyllä mainio, kun se aikanaan saapui. Kestoa kyllä pahoiteltiin asiaankuuluvasti, hyvityksenä saatiin vielä keksi!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 24.08.2015
Rating: 0


Location

Vaasakatu 13, 00500 Helsinki - Route
0447059990
http://www.streetgastro.fi

Options