Kitchen is open

Parmesan Arabia Pizza & Salad

pizza & salad
Rating 3.7 / 5

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Olen käynyt useasti lounaalla Parmesanissa ja palvelu on aina ollut tosi hyvää, salaattiannokset ovat tosi reilunkokoisia ja tuoreita. Pizzat ovat parhaimpia, mitä olen syönyt.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 25.05.2016
Rating: 0

Täältä on muutaman kerran tullut pizza noudettua, ja ei edelleenkään täysin vakuuta. Paikka on tosi siisti ja palvelu ystävällistä, mutta pizzat eivät ole ihan parhaan makuisia. Johtuuko sitten kastikkeesta, juustosta vai mistä, en osaa sanoa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 06.12.2015
Rating: 0

Ikävä kyllä pitsapohja ja tomaattikastike ova tylsän ja mauttoman makuisia. Pohja mukavan rapea, mutta suola puuttuu täysin ja näin muut täytteetkään eivät pääse esille.Paikka on perusviihtyisä pitseria, mutta voisi olla tunnelmallisempi ja teema selkeämpi. Palvelu on ystävällistä ja nopeaa. Silti käyn tässä paikassa vain kun en keksi muutakaan... Töölön Linkopitseriaa kova ikävä!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 13.10.2015
Rating: 0

Hyvät pizzat. Käntyt ovat parempia kuin keskimäärin pizzakebabpaikoissa. Täytteinä muutakin kuin tukun halvinta säilykeroskaa (mm. tuoreet herkkusienet, kylmäsavulohi), ja juustoa on pizzoissa järkevä määrä, joten ne eivät ui rasvassa. Ihan kaikki pizzat eivät ole onnistuneita, mauttomuus on vaarana. Tarjolla myös salaattibaari ja falafelejä, niitä ei ole tullut kokeiltua. Paikka on siisti, ja palvelu on ollut aina ystävällistä. Halutessa odottaessa saa kahvia tai teetä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 12.08.2015
Rating: 0

Söin oikein maukkaan pizzan kyseisessä paikassa. Pohja oli kaukana niistä tavallisista kebab-paikkojen lätyistä ja tomaattikastike mukavan raikas. Täytteet freesejä. Suosittelen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 20.02.2015
Rating: 0

Merkkitapaus sinänsä että Arabiaan (jossa olematon tarjonta) avataan uusi ravintola, olkoonkin pikaruokapaikka. Hain illalla pizzan mukaan. Paikka oli moderni ja siisti, ihan viihtyisä. Ja tyhjä. Näyttelijöiden kuvia seinillä. Hintaan sisältyi kahvi/tee odottaessa.

Pizza oli maukausta (parmankinkku, tuore tomaatti, rucola, "jalopeno"). Mielestäni selvästi parempaa kuin esim Herkkuhaarukassa.

Hinnat kalliimpia kuin Helsingin vastaavissa paikoissa yleensä; esim. 11,50 € omasta neljän vapaavalintaisen täytteen pizzastani. Toisaalta kilpailua ei alueella pahemmin ole, ja itselläni ei diilistä lopulta valittamista, joten sanotaan kuitenkin että "hinta kohdallaan".

Aion mennä testaamaan toisenkin kerran.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 06.01.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (3)


Location

Arabiankatu 6 C, 00560 Helsinki - Route
050 4112141
http://www.parmesanarabia.fi/

Options