Laku

41 reviews

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (41)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Zorbas, Alppila greek

Keskiverto kokemus. Paikkaa oli suositeltu, joten päätin viimein käydä testaamassa kreikkalaisen tavernan tarjonnan. Maan ruuasta pidän kovasti, joten odotukset olivat korkealla. Valitettavasti niihin ei ihan vastattu.

Alkupalaksi otettu tzatziki oli hyvää, tosin siinä oli runsaasti (hyvälaatuista) oliiviöljyä. Valitettavasti sen kanssa tarjoiltu leipä oli todella surkeaa ja hyvin pitkään seissyttä kuivaa känttyä. Ei näin! Esimerkiksi Antiokia Atabar tarjoaa tzatzikin kanssa todella hyvää uunituoretta leipää. Pääruuat (lihaa ja kalaa) olivat ihan hyviä, mutta näitäkin vaivasi öljyisyys ja hieman liian innokas suolankäyttö. Ruuan tullessa pöytään tajusin, ettei lampaan kypsyysasteesta oltu kysytty mitään, ja harmillisesti se olikin läpikypsää. Onneksi ei kuitenkaan kuivaksi asti grillattua, mutta paremmalta se maistuisi punaisena. Ruuat eivät siis missään nimessä olleet huonoja, mutta parantamisen varaa jäi runsaasti. Annokset eivät myöskään olleet kovin isoja, joten hinnat olivat turhankin korkeat. Kohta "ruoan laatu" siis 2 ja 3 välillä, olkoon nyt 3.

Miljöö oli viihtyisä, ja taustalla soinut kreikkalainen humppa oli miellyttävän hiljaisella. Lopussa laskua sai odotella. Ihan kiva, mutta kai Stadista saa parempaakin kreikkalaista?

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 16.11.2015
Rating: 1

Restaurant: China Flavor

Huima hinta-laatusuhde. Hinnat muutenkin kohtuulliset, mutta jos ottaa safkat mukaan niin ne putoavat vielä 30%! Ruoka itsessään on ihan samanlaista kuin lähes kaikissa muissakin Suomen kiinalaisissa ravintoloissa, eli luokkaa "ihan kiva". Palvelu riippuu vähän henkilöstä, yleensä kyllä ystävällistä. Plussaa siitä, että kysyttiin halutaanko katkispyrstöt kuorilla vai ilman. Take away -safkat saa usein hämmästyttävän nopeasti mukaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.07.2015
Rating: -1

Restaurant: Ravintola Monal

Kaupungin parhaita intialaisia/nepalilaisia. Palvelu on ollut jokaisella käyntikerralla huomaavaista ja ystävällistä. Taustamusiikki on sopivalla äänenvoimakkuudella. Ruoka on maukasta, ja esillepano on perus-nepalilaista tyylikkäämpää. Peltilautasia täällä ei näy. Hinnat ovat edullisemmat kuin useimmissa muissa vastaavissa paikoissa. Kannattaa käydä!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.12.2016
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Nilgiri nepalilainen ravintola

Ei vastannut odotuksia. Parin kuukauden takainen lounas antoi odottaa paljon, mutta valitettavasti illallinen oli pettymys. Ruoka oli harmillisen mautonta, olisi kai pitänyt ottaa tarjottua ylimääräistä chilikastiketta. Muutenkin annoksen jättiravut olivat kuivia. Naan-leipä oli tasoa "ihan jees". Ja se daal, miten ihmeessä oikeasti hyvä ruoka voi olla jokaisessa Helsingin nepalilaisessa pahaa? Ja miksi sitä pitää tunkea lähes jokaiseen annokseen? Palvelu kyllä jälleen ystävällistä, ja nyt sisällä ei myöskään ollut liian kuuma.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 28.06.2015
Rating: -2

Restaurant: Sushi Forest 寿司の森 sushi bar

Tilasimme Foodoran kautta 40 kpl:n setin jaettavaksi. Ruoka tuli ajallaan, mutta kun pääsimme rasioita avaamaan, iski harmistus: soijaa ei ollut mukana ollenkaan, eikä myöskään puikkoja. Jälkimmäisen puutteen vielä ymmärtää, mutta kai mukaan otettaviin/toimitettaviin sushiannoksiin tulisi automaattisesti kuulua riittävä määrä soijaa? Sushipalat (5 eri) olivat aika pieniä, maku ihan hyvä, mutta ei mitenkään mieleenpainuvaa. Wasabia ja garia oli sentään riittävästi. Misokeitto myöskin "ihan hyvää", ilahduttavasti siinä oli runsaasti isoja sienipaloja. Uudestaan en aio tilata, tiedä sitten millainen kokemus olisi paikan päällä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.11.2015
Rating: -1

Restaurant: Ravintola Teatteri restaurant

Salaattibaari. 10 eurolla saa salaatin (perussalaattia, pari tomaattilohkoa, vesimeloniviipale) kahdella täytteellä. Lisäksi leipää, tällä kertaa tarjolla oli jotakin siemenistä patonkia, joka oli kylläkin ihan hyvää, mutta valitettavasti vähän seissyttä. Salaatti oli hyvää, tosin hieman pieni. Kastikevaihtoehtoja taisi olla 5, valitun vinaigretten (seesami-soija) maku oli hyvä mutta määrä ehkä vähän liian runsas. Salaatin sai hyvin nopeasti kun ei jonoa ollut. Pudottaisin joko hintaa vähän alas tai sitten salaatin pitäisi olla isompi, leivän pitäisi olla mahdollisimman uunituoretta!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 22.11.2015
Rating: 1

Restaurant: Istanbul Grilli turkish

Uusi tuttavuus, suosittelen! Helsingin Uutisten jutun myötä kävimme illallisella, ja koko seurue oli hyvin tyytyväinen. Annokset olivat täyttäviä, maukkaita ja kohtuullisesti hinnoiteltuja. Kokemus nousee "yksi parhaista" kategoriaan siksi, että ravintola tarjosi kaikille maukasta alkukeittoa ja hyvää leipää erilaisilla dipeillä alkuun, harvemmin törmää vastaavaan. Ravintolatila ei ole ihan viihtyisimmästä päästä, vähän kolkko ja turhan lämmin. Palvelu perustasoa, ruokailun päätteeksi meidät unohdettiin ja saimme odotella laskua. Käyn varmasti uudelleen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 30.01.2016
Rating: 0

Restaurant: Tintå

Hyvää ruokaa viihtyisässä paikassa. Ilmeisesti hyvin suosittu rafla, pöytävaraus suositeltava. Toivoimme ilta-aikaa, mutta jouduimme tyytymään iltapäivään. Kävi se näinkin. Pöydät ahdettu vähän täyteen, viereiset seurueet hyvin lähellä. Muuten viihtyisä tila.

Palvelu toimi ainakin meidän vierailulla; tarjoilija ystävällisesti varoitti valinnan (hodari) olevan pieni annos, joten otin kylkeen suositellut ranskalaiset. Niiden kanssa tarjoiltu sitruunamajoneesi oli hyvää. Hodarisetti olisi kyllä voinut olla vähän runsaampi jo itsessään. Pizza maistui pöydän toisella puolella, menulla oli kiinnostavia ja normista poikkeavia täytevaihtoehtoja.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.12.2015
Rating: 0

Restaurant: Mashiro japanese restaurant

Hyvää safkaa! Annos (graavilohta, katkarapuja ja riisiä) oli oikein kaunis, ja maistui hyvältä. Koko ei ollut ihan hirveän iso, mutta ei lounaalla jäänyt varsinaisesti nälkäkään. Palvelu oli ystävällistä ja englanniksi. Paikka on vähän pieni, ja pientä käryä oli ilmassa avokeittiöstä, mutta kuitenkin ihan viihtyisä miljöö taustamusiikkeineen. Mesta vaikutti suositulta, ansaitusti.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.12.2015
Rating: 0

Restaurant: Il Birrificio

Hyvä mesta. Pari kertaa tullut käytyä; palvelu on ollut molemmilla kerroilla ystävällistä ja asiantuntevaa. Henkilökunta tuntee talon juomat. Birrissä ei tarvitse keskittyä pelkästään nestemäiseen leipään, nimittäin ainakin listalla oleva sandwich on tullut todettua todella hyväksi. Viimeisimmällä kerralla täytteenä oli naudan ulkofilettä, juustoa ja pekonihilloketta, filettä oli ilahduttavan runsaasti ja kokonaisuutena leipä oli oikein hyvä (lisukkeina mukana ranskalaisia ja salaattia). Kannattaa käydä sekä syömässä että juomassa!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 09.12.2015
Rating: 0


Images


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites