Kitchen is open

Il Birrificio

Rating 3.6 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (18)

Kävimme brunssilla sunnuntaina 7. 4. ystävän kanssa. Kokemus oli luokattoman huono. Tarjoilija ohjasi meidät ennalta varattuun pöytään, jossa oli "varattu"-lappu, mutta pöytää ei oltu siivottu. Edellisten tomaatin mehut ja leivän murut odottivat meitä. Tarjoilija ei reagoinut asiaan. Tiskiltä tilatessa pyysin tarjoilijaa siivoamaan pöytämme, jonka hän teki, mutta ei pahoitellut asiaa. Hei ei asiakasta ohjata sottaiseen pöytään.

Menimme brunssipöytään hakemaan syötävää. Tarjoiltavat olivat vähissä ja huonolaatuisia, missään ei lappuja mitä pöydässä on + allergeeneistä. Asettelu oli kuin olisi tullut edellispäivän jäämiä närppimään. Kurkut näivettyneitä, ananakset kylmettyneitä, juusto koppuraa ja tavallista juustoa leivän päälle ei lainkaan valikoimassa. En uskaltanut syödä pöydästä juuri mitään parin melonipalan lisäksi, niin huonolta laatu silmin arvioituna vaikutti.

Saimme keittiöstä tilatut annokset, jotka oli hutasten tehdyn näköiset ja lilluivat kastikkeessa. Jäi syömättä. Maksoin siis 25€ kahvista, joka oli hyvää. Kiitos siitä.

Tarjoilija ei lautasia blokatessa kysynyt miten maistui (syömättä jääneestä ruuasta olisi voinut päätellä, ettemme olleet tyytyväisiä). Jäi fiilis, ettei tarjoilijaa kiinnosta. Tarjoilijoiden työasut olivat myös sottaisen näköiset. Vessat huonossa kunnossa.

Todella pettynyt fiilis ja huono kokemus. Siisteydessä paljon petrattavaa. Ruuan laatu huono.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 25€ Added: 09.04.2019
Rating: 0

Ravintolan ympäristö kiva ja rento. Muussa paljon petrattavaa. Alkusalaatit lähes loppu, samoin hummustahna, sämpylävaihtoehdot vain yhtälajia, tai toiset loppu, kahvi koko ajan loppu, portobelloavokadoleipä aika hätäseen kyhätty. Ei mitenkään erikoinen. Paljon asiakkaita, mikä selittänee ruuan loppumisen ja tarjoilijoiden kiireen. Harmillista että se näkyi näin ilmiselvästi myös meille asiakkaille. Alitti kaikki odotukset. Harmi.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 25€ Added: 31.03.2019
Rating: 0

Tunnelma oli hyvä ja ravintola kivasti sisustettu. Kaljavalikoima tietenkin hyvä ja hyvin osattiin suositella.

Ruoka ja palvelu oli sitten vähän pettymys. Tai palvelu hyvää siinä mielessä missä sitä oli - mutta kun on isomman seurueen kanssa syömässä yms niin jatkuva ramppaaminen tiskillä tilaamassa on aika rasittavaa. Ruuat tuodaan pöytään mutta siinä kaikki. Tilaat kaiken tiskiltä, kannat omat juomasi pöytään, katat itse (eli haet ruokailuvälineet yms) - missään vaiheessa ruokailua ei kukaan tule kysymään pöydästä mitään. Pay as you go.... Pöytää ei tultu siivoamaan missään vaiheessa, kun lähdimme pöytään jäi tyhjät lautaset ja kippomme.

Ruoka oli keskinkertaista. Seurueemme söi eri annoksia listalta ja kaikkien mielipide oli "nooh ihan ok". Itse söin simpukat. Mauttomuus jäi mieleen - odotin paljon "creamy wine-beer-whiskey broth" mutta en maistanut oikeastaan mitään vivahteita - lähinnä jäi mieleen suolaton kesäkeitto simpukoilla ilman kesäkeittovihanneksia. Leipä oli kuivakkaa reunoilta mutta ilman sitä ja sen uittamista liemessä annos olisi ollut vieläkin enemmän pettymys. Mainittakoon vielä sen verran, että täällä ei simpukka-ateriaan kuulu mitään, millä pidät kätesi puhtaana syödessäsi. Ei perinteistä vesikuppia sitruunalla - ei kosteuspyyhkeitä. Lautasliinoja kyllä - kunhan haet itse täydennystä aina baaritiskin vierestä tarpeen mukaan.

Aion antaa ravintolalle kuitenkin uuden mahdollisuuden brunssin muodossa. Minulle suositeltiin tätä paikkaa - ymmärrän suosittelun kaljan ja tunnelman vuoksi - mutta ruoka tosiaan oli pettymys.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 13.02.2019
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

No nyt se löytyi. Kunnon Bier Stube, hiukan upscale. Hanassa kymmenkunta eksoottista olutta, kolme niistä omasta panosta. Lagerini oli huikea!

Eväspuolella listalta löytyi ainakin burgeri, fish&chips (lohesta??? miksi???), wurstiä, pasta ja oma valintani: puolikas sianpää. Pitkään haudutettu sianpää oli tosi maukas ja rasvainen kokemus, joku saattaa säikähtää rasvan määrää, mutta rohkeasti vaan svinhuvudia kohti. Silmä ja hampaat herättivät hilpeyttä pöytäseurueessa, mutta en antanut sen häiritä. Rapea nahka oli hyvää ja makeasta soosista lisämakua. Huikea juttu!

No tarjoilusta... Sitä ei ole. Maksat tiskille ja keräät siitä juomasi. Ruuat sentään tulee pöytään. Oluita laski hymyilevä ja palveluorientoitunut neiti, joka osasi asiansa. Vastaavasti toinen sankari, joka toi kiukutellen vesikannun pöytään, sai meiltä viileät katseet. Koko palvelukokemus keskiarvona siis plus miinus nolla. Eli ei saa kiukutella työpaikalla!

Onko mukavuudenhalua vai mitä, mutta janoisina kun saa yksi toisensa jälkeen pöytäseurueesta rampata tiskillä, ja pahimmillaan jonottaa, samalla kun ruoka lautasella jäähtyy, näyttäisi ettei tällainen palvelumalli tue kiitettävän ravintolakokemuksen saavuttamista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 27.05.2017
Rating: 2

Todella positiivinen kokemus. Porukkaa oli perjantai-iltana aika paljon, mutta kaikki toimi hienosti. Ruuat tuli yllättäen nopeasti.

Yksi söi pastaa, toinen burgerin ja kolmas inkiväärimakkara-annoksen. Kaikilta pelkkää postiivista kommenttia. Tänne tullaan toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 17.12.2016
Rating: 0

Paikka yllätti monella tavalla. Ravintolan sisustus on ihanan rouhea, mutta tyylikäs. Pitkä, saksalaispubia muistuttava pöytä keskellä ruokailutilaa tuo tunnelmaa, ja seinillä olevat valokuvataulut ovat mielenkiintoisia. Ruoat maksetaan etukäteen, mikä on tavallaan hyvä asia, ei ainakaan tarvitse odottaa laskua. Ruokalista on lyhyt ja ytimekäs ja kattaa jälkiruokaa lukuunottamatta minusta hyvän läpileikkauksen ravintolan tyylistä. Jälkiruokia tosiaan on vain yksi, mikä on todella harmillista. Kasvisruokia sen sijaan taitaa listalta löytyä kaksi, mikä on näin lyhyellä listalla todella hyvä juttu.

Valitsen kasvispastan ja sen ainoan jälkiruoan, vadelma-valkosuklaapannacotan. Ruoka on kauniin näköinen ja sopivan juustoinen, kasvikset ovat ihanasti paahdettuja. Maku on loistavan harmoninen, raikas, mutta juusto ja oliiviöljy tuo pastalle sopivaa runsautta. Seuralaiseni hampurilainen näyttää myös tyylikkäältä ja kuulemma maistuu hyvältä.
Jälkiruoka onkin sitten toinen asia. Se pettää odotukset melko lailla, sillä panna cotan kanssa tarjoiltu sitruunasorbetti on rakeinen ja panna cotta kovin tiivis eikä vaikuta ihan tuoreelta. Annos jatkaa esteettistä linjaa ja itse kermavanukas on todella hyvänmakuinen.

Palveluun voisi hieman panostaa, vaikka ravintola ei olekaan valkoisten pöytäliinojen paikka. Tarjoilija kyllä ottaa huomautukseni jälkiruoasta vastaan kiinnostuneesti, eikä missään nimessä ole töykeä.

Ravintolan á la carte -listaa täytyy ehdottomasti tulla testaamaan toistamiseen, ja toivoa, että jälkiruokalistalle joskus tupsahtaisi jokin toisenlainenkin vaihtoehto.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 30.09.2016
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 28.08.2016
Rating: 0

Lauantaibrnssi oli loistava kokemus. Ruoka oli tavallista laadukkaampaa. Uppomuna-annokseni oli täydellinen. Ystäväni makkara-annos hieman suuri, mutta makkara loistavan makuista.

Brunssiin kuuluva olut on hauska idea. Talon oma olut oli keskiverto. Brunssin hintaan kuuluva erikoiskahvi oli erinomainen.

Palvelu oli loistavaa. Tarjoilija vastasi ystävälisesti ja tyhjentävästi kysymyksiini ruoasta ja piti huolta asiakkaiden viihtyvyydestä.

Ravintolassa oli paljon tilaa heti ravintolan auetessa klo 11. Ravintola täyttyi kuitenkin pikkuhiljaa. Eli jos brunssille mielii myöhemmin, saattaa pöytävaraus olla tarpeen.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 25€ Added: 30.05.2016
Rating: 0

Palvelussa parantamista. Ruoka olikin ihan hyvää ja hinta-laatusuhteeltaan jopa loistavaa. Kokonaisuus meni miinukselle kun palvelu vaan jätti paljon parantamisen varaa. Lähes tyhjässä ravintolassa ei ollut kiire mutta silti kommentit että "tossa lista", "en tiedä saako vielä ruokaa", "ota välineet", "nyt pannaan kiinni" niin pojan palvelu kun oli tuollaista niin eipä tarvitse toiste käydä. Sääli sinänsä. Mutta tätä tämä Suomessa on monessa muussakin muuten tasokkassa paikassa. Paikan omistajana antaisin potkun tuolle työntekijälle ja edellyttäisin jotain tasoa palveluun. Asiakkaana äänestän jaloillani ja kerroin tarinaa eteenpäin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 24.05.2016
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.01.2016
Rating: 0

Community

Images

Fans (6)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (4)


Location

Fredrikinkatu 22, 00120 Helsinki - Route
09-651939
http://ilbirri.fi

Options