Opens at 11:00

Il Birrificio

Rating 3.9 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (15)

No nyt se löytyi. Kunnon Bier Stube, hiukan upscale. Hanassa kymmenkunta eksoottista olutta, kolme niistä omasta panosta. Lagerini oli huikea!

Eväspuolella listalta löytyi ainakin burgeri, fish&chips (lohesta??? miksi???), wurstiä, pasta ja oma valintani: puolikas sianpää. Pitkään haudutettu sianpää oli tosi maukas ja rasvainen kokemus, joku saattaa säikähtää rasvan määrää, mutta rohkeasti vaan svinhuvudia kohti. Silmä ja hampaat herättivät hilpeyttä pöytäseurueessa, mutta en antanut sen häiritä. Rapea nahka oli hyvää ja makeasta soosista lisämakua. Huikea juttu!

No tarjoilusta... Sitä ei ole. Maksat tiskille ja keräät siitä juomasi. Ruuat sentään tulee pöytään. Oluita laski hymyilevä ja palveluorientoitunut neiti, joka osasi asiansa. Vastaavasti toinen sankari, joka toi kiukutellen vesikannun pöytään, sai meiltä viileät katseet. Koko palvelukokemus keskiarvona siis plus miinus nolla. Eli ei saa kiukutella työpaikalla!

Onko mukavuudenhalua vai mitä, mutta janoisina kun saa yksi toisensa jälkeen pöytäseurueesta rampata tiskillä, ja pahimmillaan jonottaa, samalla kun ruoka lautasella jäähtyy, näyttäisi ettei tällainen palvelumalli tue kiitettävän ravintolakokemuksen saavuttamista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 27.05.2017
Rating: 0

Todella positiivinen kokemus. Porukkaa oli perjantai-iltana aika paljon, mutta kaikki toimi hienosti. Ruuat tuli yllättäen nopeasti.

Yksi söi pastaa, toinen burgerin ja kolmas inkiväärimakkara-annoksen. Kaikilta pelkkää postiivista kommenttia. Tänne tullaan toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 17.12.2016
Rating: 0

Paikka yllätti monella tavalla. Ravintolan sisustus on ihanan rouhea, mutta tyylikäs. Pitkä, saksalaispubia muistuttava pöytä keskellä ruokailutilaa tuo tunnelmaa, ja seinillä olevat valokuvataulut ovat mielenkiintoisia. Ruoat maksetaan etukäteen, mikä on tavallaan hyvä asia, ei ainakaan tarvitse odottaa laskua. Ruokalista on lyhyt ja ytimekäs ja kattaa jälkiruokaa lukuunottamatta minusta hyvän läpileikkauksen ravintolan tyylistä. Jälkiruokia tosiaan on vain yksi, mikä on todella harmillista. Kasvisruokia sen sijaan taitaa listalta löytyä kaksi, mikä on näin lyhyellä listalla todella hyvä juttu.

Valitsen kasvispastan ja sen ainoan jälkiruoan, vadelma-valkosuklaapannacotan. Ruoka on kauniin näköinen ja sopivan juustoinen, kasvikset ovat ihanasti paahdettuja. Maku on loistavan harmoninen, raikas, mutta juusto ja oliiviöljy tuo pastalle sopivaa runsautta. Seuralaiseni hampurilainen näyttää myös tyylikkäältä ja kuulemma maistuu hyvältä.
Jälkiruoka onkin sitten toinen asia. Se pettää odotukset melko lailla, sillä panna cotan kanssa tarjoiltu sitruunasorbetti on rakeinen ja panna cotta kovin tiivis eikä vaikuta ihan tuoreelta. Annos jatkaa esteettistä linjaa ja itse kermavanukas on todella hyvänmakuinen.

Palveluun voisi hieman panostaa, vaikka ravintola ei olekaan valkoisten pöytäliinojen paikka. Tarjoilija kyllä ottaa huomautukseni jälkiruoasta vastaan kiinnostuneesti, eikä missään nimessä ole töykeä.

Ravintolan á la carte -listaa täytyy ehdottomasti tulla testaamaan toistamiseen, ja toivoa, että jälkiruokalistalle joskus tupsahtaisi jokin toisenlainenkin vaihtoehto.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 30.09.2016
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 28.08.2016
Rating: 0

Lauantaibrnssi oli loistava kokemus. Ruoka oli tavallista laadukkaampaa. Uppomuna-annokseni oli täydellinen. Ystäväni makkara-annos hieman suuri, mutta makkara loistavan makuista.

Brunssiin kuuluva olut on hauska idea. Talon oma olut oli keskiverto. Brunssin hintaan kuuluva erikoiskahvi oli erinomainen.

Palvelu oli loistavaa. Tarjoilija vastasi ystävälisesti ja tyhjentävästi kysymyksiini ruoasta ja piti huolta asiakkaiden viihtyvyydestä.

Ravintolassa oli paljon tilaa heti ravintolan auetessa klo 11. Ravintola täyttyi kuitenkin pikkuhiljaa. Eli jos brunssille mielii myöhemmin, saattaa pöytävaraus olla tarpeen.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 25€ Added: 30.05.2016
Rating: 0

Palvelussa parantamista. Ruoka olikin ihan hyvää ja hinta-laatusuhteeltaan jopa loistavaa. Kokonaisuus meni miinukselle kun palvelu vaan jätti paljon parantamisen varaa. Lähes tyhjässä ravintolassa ei ollut kiire mutta silti kommentit että "tossa lista", "en tiedä saako vielä ruokaa", "ota välineet", "nyt pannaan kiinni" niin pojan palvelu kun oli tuollaista niin eipä tarvitse toiste käydä. Sääli sinänsä. Mutta tätä tämä Suomessa on monessa muussakin muuten tasokkassa paikassa. Paikan omistajana antaisin potkun tuolle työntekijälle ja edellyttäisin jotain tasoa palveluun. Asiakkaana äänestän jaloillani ja kerroin tarinaa eteenpäin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 24.05.2016
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.01.2016
Rating: 0

Mukava, lämminhenkinen oluttupa. Tulimme käymään aikaisella illallisella viiden aikoihin. Listalta kokeilimme seurueen kanssa fenkoli- ja inkiväärimakkaraa sekä sandwichiä. Makkaroissa nimikkomaut tulivat erinomaisesti esille, annokset olivat kauniita ja maukkaita ja juuri sopivan kokoisia ilman ähkyä. Sandwich taas oli pienoinen pettymys, sillä annoksesta puuttui makua. Ranut ja aioli olivat maukkaita. Listalta löytyy myös muita vaihtoehtoja pikkunaposteluun kylmän juoman äärellä, hyvää vastinetta rahalle, mikäli ei halua maksaa yli 20e huonosta laadusta! Sudennälkäisellä raavaalle miehellä yhdellä annoksella ei todennäköisesti kuitenkaan nälkä lähtisi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 19.12.2015
Rating: 0

Hyvä mesta. Pari kertaa tullut käytyä; palvelu on ollut molemmilla kerroilla ystävällistä ja asiantuntevaa. Henkilökunta tuntee talon juomat. Birrissä ei tarvitse keskittyä pelkästään nestemäiseen leipään, nimittäin ainakin listalla oleva sandwich on tullut todettua todella hyväksi. Viimeisimmällä kerralla täytteenä oli naudan ulkofilettä, juustoa ja pekonihilloketta, filettä oli ilahduttavan runsaasti ja kokonaisuutena leipä oli oikein hyvä (lisukkeina mukana ranskalaisia ja salaattia). Kannattaa käydä sekä syömässä että juomassa!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 09.12.2015
Rating: 0

-

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 27.10.2015
Rating: -4

Community

Images

Fans (6)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (4)


Location

Fredrikinkatu 22, 00120 Helsinki - Route
09-651939
http://ilbirri.fi

Options