Kitchen is open

Istanbul Grilli

turkish
Rating 3.5 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (26)

Hyvä ruoka erittäin ystävällinen henkilökunta

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 13.03.2019
Rating: 0

Perus turkkilainen kebab buffetti; laaja salaatti ja meze valikoima, Tympeä henkilökunta kassan tyttö ihanan pirteän ystävällinen muut melko juroja ja maustetta saa pyytöö moneen kertaan kun haluaa tulisuutta ruokaan, Liharuuat melko huonoja salaatit hyviä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 16.01.2019 View previous reviews (3)
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Lounasbuffet on aivan mainio, vaihtoehtoja löytyy sekä salaattipöydästä että lämpimistä ruuista. Erinomainen virkistys päivän lounashetkeen. Ilta aikaan myös kokeilemisen arvoinen paikka.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.02.2017
Rating: -1

RUUAT ON HYVÄÄ JA UUSI OMISTAJA ON YSTAVALINEN,
Käyn varmasti uudelleen!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 02.02.2017
Rating: -3

Omistaja vaihtunut, taso jotenkin notkahtanut. Jäi pliisu kuva kun kävin 7.1. syömässä. Mainitsin omistajalle joka kysyi että maistuuko, että ruuat on kylmiä, hän hymyili ja imeisesti ei ymmärtänyt koko juttua.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 10.01.2017
Rating: 0

Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Jos vähänkin luulee että turkkilainen ruoka on perinteistä kebabia yöneljältä baarin jälkeen, niin suosittelen avartamaan maailmankuvaa. Ruoka oli maistuvaa, annokset oli tuhteja, jopa liiankin kookkaita. Alkupalaksi tarjoiltiin leipää ja dippejä - mukavasti mahantäytettä pitkälle odotusajalle. Odotusaika siis olikin melko pitkä kahdelle annokselle, vaikka muita asiakkaita ei juuri sillä hetkellä ollutkaan - kertoo kuitenkin siitä että ruoat valmistetaan alusta loppuun eikä vain heitetä mikroon ja tarjoilla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 03.04.2016
Rating: 0

Uusi tuttavuus, suosittelen! Helsingin Uutisten jutun myötä kävimme illallisella, ja koko seurue oli hyvin tyytyväinen. Annokset olivat täyttäviä, maukkaita ja kohtuullisesti hinnoiteltuja. Kokemus nousee "yksi parhaista" kategoriaan siksi, että ravintola tarjosi kaikille maukasta alkukeittoa ja hyvää leipää erilaisilla dipeillä alkuun, harvemmin törmää vastaavaan. Ravintolatila ei ole ihan viihtyisimmästä päästä, vähän kolkko ja turhan lämmin. Palvelu perustasoa, ruokailun päätteeksi meidät unohdettiin ja saimme odotella laskua. Käyn varmasti uudelleen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 30.01.2016
Rating: 0

Herkulliset salaatit, jotka täyttivät jo ennen kuin pääsimme lämpimien ruokien pariin. Lämpimät ruuat keskivertoja, melko hyviä liha- ja kasvisruokia. Voittaa mennen tullen esim. saman hintaluoka kiinalaisbuffetit joihin alkaa jo kyllästyä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 29.09.2015
Rating: 0

Myöhäinen lounas. Osa salaatista jo hieman vettynyttä mutta hyvää ja runsas valikoima. Uunihaudutettu nauta oli erittäin aromikasta. Turkkilaiset lihapullat sopivan meheviä. Borssikeitto yksi parhaista mitä olen syönyt. Ystävällinen ja rauhallinen paikka ilman trendipaikkojen jonottelua. Hipsters go turkey...;)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 16.09.2015
Rating: 0

Kuivaakin kuivempi kahdenkympin lammasvarras. ..
...oli ruokailukaverin kanavartaaseen verrattuna oiken mehukas. Ala-arvoinen suoritus vartaiden osalta, etenkin hintaan (19,60€) nähden. Alkuruoaksi (sisältyi pääruoan hintaan) tarjottu hummus ja leipä taasen oli oikein makoisaa - joka osaltaan lisäsi pettymyksen määrää odotusten noustessa jo kohtuulliselle tasolle. Varrasannokset ovat myös naurettavan pieniä, toisaalta juuri enempää niitä ei lienee kykenisi ilman jonkinsortin liukastetta syömäänkään. Konsepti ja ilmapiiri muutenkin jollain tapaa hukassa. Ei ansaitse toista mahdollisuutta tällä erää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 03.09.2015
Rating: 0

Community

Fans (3)

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Fredrikinkatu 29, Helsinki - Route
050 463 3727

Options